25

Loyko

преди 4 години

Няма безплатен обяд. За да дадеш на някой,трябва да вземеш от друг.Ами защо когато са управлявали БСП не са давали по 10 ,по 20 минимални заплати,а сега го искат от другите.Когато се вдигне икономиката и производството и всичко ще си дойде на мястото.Всичко друго е ала..бала.

24

Анонимен

преди 4 години

Държава с такива политици мислещи само за тях ще изчезне

23

Анонимен

преди 4 години

Държава която не дава и 1 стотика не трябва да съществува скоро ще изчезне

22

Анонимен

преди 4 години

Най-бедните имат най-много деца, значи причината за демографския срив не е финансова.

21

Анонимен

преди 4 години

А държава има ли държавата стимулира ли млад човек да има дете дете се гледа с пари държавата не иска да даде 1 стотинка на млад човек закво да ви работи за без пари ли ми естествено,че ще емигрира

20

Анонимен

преди 4 години

Истината е че отгледахме и възпитахме търтеи, които не искат да работят, камо ли да се грижат за деца.

19

Анонимен

преди 4 години

До 18 другаре а ти като си на власт и като ти предлагат да ги даде що не ги даваш никой няма да гласува нито за едните нито за другите едните направил предложение а другите не го приели аре си е.... ***..та

18

изнервен

преди 4 години

Манол Генов - разследваният за купуване на гласове в Асеновград. Тази личност какво прави в парламента, а не е в затвора, че се и изказва.

17

Анонимен

преди 4 години

в болните мозъци на бсп има само идеи, предложения, съвети, но нищо градивно и реално - това им е новата визия! за нея по подробно ше ви разкаже другарката импексова, на бузлуджа! ама да ви питам другаре, що не ги раздавахте тия пари до като бяхте на власт?

16

Анонимен

преди 4 години

Болните мозъци на герб накараха всеки който не е емигрирал да емигрира само на роми се дават пари а на българин с 1 2 деца нищо не се дава после искат раждаемост раждаемост без пари не се прави прави се с пари

15

БСП

преди 4 години

отново не са в час. Само предизборни агитации и дребнотемие са им на дневен ред. Какво ще реши даването на едни пари на калпак еднократно на родителите, след като за здравеопазването и образованието на тези деца разходите са големи и продължават с години? Само ще се хвърлят да правят разни врътки от малцинствата, та да се докопат до тези пари и после децата ще скитат и просят по улиците, това не ми се вижда нито социално нито дори хуманно предложение.

14

Анонимен

преди 4 години

В Унгария дават по 35 000 за деца а тук не дават нищо само на роми с по много деца

13

Анонимен

преди 4 години

какво да откраднем и как да изхарчим парите на народа - вечната дилема на комунистите

12

анонимен

преди 4 години

Това може да роди болните мозъци на червените! Нови помощи за паразитния етнос, където второ, трето и четвърто дете се раждат всяка година! Стимули за образованите и работещи българи няма! И така от 30 години!

11

Анонимен

преди 4 години

Може би сумата е малко сттяскаша 50000 деца по 5000 ле са 250 милиона на година. Но за цел, като тази са нищо. Става въпрос за Българския род и държава. Тея пари така или иначе, ще се влеят отново в държавата.

10

death for all djudas

преди 4 години

Няма такова предложение как да бъде прието,защото то е в разрез с ционисткият план за уищожение на българския етнос ,по известен като плана Ран-Ът,който ционистката мутра и *** Бахур Бехар-ББ стриктно изпълнява,заедно с гербавата си еврейско -турска крадлива ***

9

Рик

преди 4 години

Всичкото,което се отнася се за пари се среща съпротивата на ГЕРБ!След ,като няма работа,значи трябва да има финансовото подпомагане на хората!

8

Анонимен

преди 4 години

Даже не трябва да има изисквания за тея пари. Нали целта е да раждат? Трябва да знаят, че си вземат парите и могат да гледат дете. Защо са гласували против?

7

Анонимен

преди 4 години

Безумна идея.Това е престъпление, сиректен саботаж на държавата. След 9 месеца ще имаме до към 100 000 изоставени мур гави бебета.

6

ист

преди 4 години

10 минимални заплати за второ и трето дете на ромките.Вечна дружба между БСП и Евророма. Вече не се крият.