209

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 255 .Не бери грижа до ден, два ще излязат кадрите от камерите в хотела.В конкретната ситуация вината е и в туристите и в хотелиера.

208

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 250"Охранителя на хотела каза,че го е наплюла .Ако го е наплюла ,мисля,че всеки би я изритал с шутове."Охранителят е пристрастен свидетел а туристите разполагат с видео оличаващо агресията на служителя! Ако хотела имаше охранителни камери би могло да се докаже обратното но щом досега не са предоставени значи са "изчезнали" или камери не е имало. На яве са 100% доказателства в полза на туристите!

207

Анонимен

преди 4 години

Тук разни форумни есксперти твюрдят,че ,защото се е изтърсил едвали не я е убил и ще го вкарат в затвора за 20 30 години.Най-много да му яде ку.а чифутката .

206

Анонимен

преди 4 години

До 249 я ми кажи как ще му я изяде ударил ли я е не я е ударил .Но пък тя го е наплюла така,че и той може да я съди.Също така снима без съгласие.Също така тя предизвиква.Най-много да го накарат да напусне хотела но ще си намери друг хотел.

205

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 248Еврейката го бутна защото той се опита да я доближи повече отколкото трябва. да гледах го, както съм гледал много подобни футиджи от професията. И за това ти казвам че ще загази. Също така, той не нападна момичето което го отблъсна а се опита да ритне жената/майката която снимаше. Ето това ще му изяде главата, повярвай ми, знам как се процедира.

204

Анонимен

преди 4 години

Охранителя на хотела каза,че го е наплюла .Ако го е наплюла ,мисля,че всеки би я изритал с шутове.

203

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 244Домът и работата са вде съвсем различни "географски" понятия! Напипваш ли акъл или имаш нужда от стимуланти??Има си полиция и точно това ще изяде главата на гламо-каратиста, че се е саморазправял на работното си място без да е физически предизвикан. Анджик мозък у тавата??

202

До 243

преди 4 години

За мен не е била тажка но за теб явно да.Я си спомни шведа и камериерката даже и не стоя в затвора, а ти нека ме наплюеш както тая евреика да видим после какво ще ти се случи.Значи тя може да го плюе а той не може да се ядоса, така ли я си е.. пу...а майчина

201

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 243Айде пак рецитал - овчил! Тук става въпрос за физическа саморазправа без предизвикателство от физическо естество. Всеки иска и мрънка но щом не ти е посегнал нямаш право да риташ! Ето за това ще го рацепят този наш плиткоумник. Толкова ли е тежка "матурата"??

200

До 242

преди 4 години

Тежка е кармата ти явно да.Карма е еврейче.

199

Анонимен

преди 4 години

Искам да питам тия които защитават туристите ако някой дойде в дома ви или работата ви и почне да се разпорежда,да ви вдига скандали няма ли да направите същото.Никой не им е длъжен.

198

Анонимен

преди 4 години

До 240А каква е разликата между хотел и парламент, адвокате? Един пада по *** а друг със *** мисли - тежка карма!

197

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да ревете за евреики,никой няма да се впечатли ,камо ли хотелиер.Малко са се разминали можеше да са пребити жестоко.

196

До 236

преди 4 години

Не е обществено място да ,като си толкова отворен що не отидеш в парламента да се правиш на мъж, ще те изхвърлят през вратата а после реви ***.Жалък ***,***, ***

195

Анонимен

преди 4 години

До 232 и 234 явно ви е хванал мензиса *** .Пишман ***, който си позволи да снима в без съгласие, ще си получи заслуженото.

194

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 228.....хотела не е обществено място....а къща за ТЪЩА! Плиткоумието е тежка умствена каскада!

193

Анонимен

преди 4 години

До 232Личи си, като оня хотелския адвокат с обияснението за ядосания и гравитацията! Пишман адвокат - шахмат!

192

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 227/28Не намирам смисъл да споря с мензис авангарди! Вече е текнало и оплескало коленете!

191

До 229

преди 4 години

Малко надарен си юрист съм знам по-добре от теб няма такова нещо никой няма право да снима да дойдапред дома ти и да ти набива един барабан да ти видим как ще ми обясняваш какво право има

190

Анонимен

преди 4 години

По принцип не съм длъжен да ти отговарям, но като за осми клас имам охранителна фирма.Но какво се обяснавам на неграмотен ***.