44

Анонимен

преди 4 години

Моля русофилите да си свалят yшанките. Вече е лято и от жегата мозъците ви дават накъсо и освен глупости нищо друго не могат да родят.

43

Анонимен

преди 4 години

Ха мириканците се опитаха да изпреварят руснаците и да изпратят първи човек в Космоса, но не успяха. Изгоряха последователно 12 техни астронавти за 42 дни, но така и не успяха да изпратят човек.Първият човек напуснал Земята ще си остане ЮРИЙ ГАГАРИН и името му ще бъде записано със златни букви в Историята навеки.

42

Анонимен

преди 4 години

Ние живеем в стъклена полусфера, която обгръща Земята до около 30 000 метра височина. Някъде между стратосферата и йоносферата.По-натътък никой не е отивал за да каже какво има. Ние не знаем нищо за Космоса, защото сме затворени като бели мишки тук долу на Земята.

41

Анонимен

преди 4 години

До ЛЪЖАТА Е ЖИВА,Сигурно това, че можем да наблюдаваме Луната, звезди и дори планети в определен момент, както и отчасти Млечният път през ноща е мираж, някой ни го проектира? Стига конспирации. ;)

40

ПроСоТо

преди 4 години

"Никой не може да бъде съден ЕДИНСТВЕНО по НЕГОВИТЕ ПРИЗНАНИЯ"!!!!Необходими са СВИДЕТЕЛИ и ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!!!!!НЯМА нито един СВИДЕТЕЛ на "прилуняването"!!..Защо?..Щатите по онова време бяха много назад от СССР...Но СССР НЕ изпрати хора на Луната!!...Защо?!-Отговора е:-Защото са били наясно,че това е невъзможно!!!!..Но,за краварите,чийто живот се движи ЕДИНСТВЕНО от ШОУТО и ПЕЧЕЛБАРСТВОТО,това нямаше значение.Просто ПОРЪЧАХА ФИЛМА и жадните за "Хляб и зрелища" го попиха..

39

Анонимен

преди 4 години

Защо 50 години никой не прояви интерес към Луната? Ами много просто защото нямаше никаква икономическа изгода от това с технологиите с които разполагахме. Сега се отварят възможности за усвояване на природните богатсва на Луната и съвсем естествено интереса вече не е само престиж а е и комерсиален. Има един астероид съставен от желязо, никел, кадмий и злато с тежест 1% от тежеста на Луната. Неговата стойност се изчислява на стотици квинтильони долари. НАСА подготвя мисия и до него през 2024г.

38

Лудия трол

преди 4 години

Луната е медена питка!Ще я сваля и ще я изям!

37

Анонимен

преди 4 години

Аз съм ходил два пъти на Луната, но не съм казвал на никой.Дори жена ми не знае.Защото ако се разчуе, ще ме намерят и ще ме отвлекат.

36

доктора

преди 4 години

до Анонимен и до Лъжата :Елате отново, ще ви предпиша по-силни лекарства. Налага се!

35

Анонимен

преди 4 години

Верно, глъвътъ ти е плоска и като се завъртиш, излиташ. Къде ви въдят такива плоскоглави бре?

34

Анонимен

преди 4 години

Невеж, има филм който е сниман от Гагарин по време на полета му.Махни си капаците от очите.

33

До да е ясно

преди 4 години

Я пак, си отвори дебелите тефтери и виж за т.нар. "безсмъртни" бавноходки и спри да пишеш глупости по материали от преди век.

32

Галилео Куровей

преди 4 години

Земята е плоска и няма как да се върти.Ще изпопадаме всичките от нея и ще отидем в Небитието.

31

ПроСоТо

преди 4 години

хора,хора!....Ама какво ви става?!-За да бъде ИСТИНА едно твърдение,то трябва да бъде подкрепено от СВИДЕТЕЛИ и ПОВТАРЯНЕ на експеримента!какво имаме в случая с трагикомедията "Американец ходи по Луната"?имаме ЕДНО ТВЪРДЕНИЕ на наса,"подкрепено" от "филмов и снимков матрял"..НИЩО ПОВЕЧЕ!НИКОЙ не е заявил:-"Да,аз бях на Луната,когато Армсронг падна от стълбата ,и ДА,дванадесетте астронавти бяха там.Видях ги с очите си"..НЯМА ТАКЪВ!!!А според Правото,"НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДЕН ЕДИНСТВ..

30

Гледна точка

преди 4 години

Тук (на Земята) е рая, тук е края!Всички yшaнки заслужават съдбата си!

29

Анонимен

преди 4 години

Няма как да се кацне на луната, защото повърхността й е от разтопена лава с температура 1350 градуса по Целизий.

28

ЛЪЖАТА Е ЖИВА

преди 4 години

Знам, че нискочелните ви и оскотяли, но смятащи се иначе за любопитни и любознателни мозъци ще отхвърлят това, което ще ви кажа, но: Никой никога не е излизал в космоса, който е затворено пространство! Ние живеем в обърната система, а на 200 км над нас има непробиваем лед! Дисперсията на светлината доказва, че хоризонтът не е това, което ви изглежда, а ракетите, които виждате, когато излизат правят извивка за кацане за шоу, а не завой над хоризонта. Цялото шоу е цел световен мир, но и за много $

27

Анонимен

преди 4 години

За 50г. Трябваше да сме създали вече бази на Луната и защо не и на Марс. А ние тепърва ще пращаме хора. Вярно, че Мъск направи някои нововъведения, но кога ще атакуваме останалите планети и отвъд Слънчевата система? Вояджърите са единствените апарати извън нея, но не можем да получаваме информация вече от тях.С тези технологии сме обречени да не изследваме далечният Космос още дълги десетилетия.

26

анонимен

преди 4 години

Гладен шоро-спияк Луна сънува. Днес нема центове. Я се захващайте, че иначе глад и на околовръстното.

25

Гледна точка

преди 4 години

До Гледна точка ти па си най умния, гледай си дикавъри, бнт новините и вервай на БойкоАз не гледам Дискавъриту! Гледам WELT, 3Sat и ZDF от българските гледам само Европа ТВ!Вие плюете американците, а гледате американски филми! - вас гиди мискини...