179

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 215Не си вол, а роб.

178

Анонимен

преди 5 години

При бай Тоше България беше индустраилан страна, според класация на ООН беше на 27 място сред индустриално най-развитите страни в света. Туризмът беше нещо второстепенно, щом идват чужденци да им вземем валутата, но не беше необходим за икономиката, а българите почиваха на станциите на предприятията. А сега в ЕС и НАТО когато Бъглария е съсипана държава без икономика иска да се изхранва с туризъм и смняне на чаршафи на западняците и руснаците, ама не става, само това не може.

177

Анонимен

преди 5 години

Аз като работещ като вол българин не ги искам обратно тези избягали в чужбина. Щом и те не искат тук, всичко е ОК. Ама поне да не ни вдигат цените с техниже тамошни жълти стотинки, които изпращат тук на роднините си. Да си прибират и роднините в чужбина и да не ни се месят в икономиката.

176

1

преди 5 години

Цяло чудо е в България обществена поръчка да не е "наредена" ! За какви инвестиции ми говорите бре! Резултатите са видими - едни тротоарни плочки не могат да сложат и да издържат 5 г. гаранцията!

175

Анонимен

преди 5 години

до 208Кой БВП е по-висок от бай Тошово време, на фирмите длъжници един друг ли ? Толкова разбираш от икономика Сейшелите. Точно по тази причина бай ти *** Борисов не може да ти вдигне заплатата и го знае много добре, ама с мутренска селения, чужди инвеститори недей да дириш.

174

Анонимен

преди 5 години

До 201, Ако бяха продукт на програмите на МОН щяха да изкарват 3ки (на практика двойки) като средното ниво на учениците от 7 клас на матурите. Обучението им е извън системно. Сори, ама се подготвят сами или с преподаватели, които въпреки системата постигат резултати с тях. :)

173

1

преди 5 години

. Бащицата днес няма ли да кара нещо... "тудуф, тудуф" Ужас!

172

Анонимен

преди 5 години

До Лиси ДжакКаква индустрия има в България ? Никаква ли ?Питам за едни богати инвеститори от Сейшелите.Кажи им, че дела на индустрията в БВП в момента е по-висок от този по времето на бай ти Тошо.

171

до 202

преди 5 години

... и за билтчета и за билтечета :)! И как не са инвеститори бре, нали шайката мути след това, като ги вземат тези пари, после правят мостове, магистрали.... вили, хотелчета, сараии, барбекюта, купуват си луксозни коли и плащат данаци на всичките тези "инвестици"... Ми те ако не са те няма да има и по 200 евро на тези нагли пенсионери, които по цял ден нищо не правят :)

170

Анонимен

преди 5 години

До АНТИЕдин туризъм на европейско ниво ни остави соца,но и него го разсипаха мутрите.Еее, те европейците щяха да се избиват да спят в талашитените бунгала без баня, ама пусти мутри с тези хотели съсипаха нещата.

169

Анонимен

преди 5 години

Българина в България само мрънка и прави стачки с бибикания от колите само събота и неделя. Обсъжда вожда по-цял ден в нета от голям по-голям, ама като мине през жълтите павета, забива главата долу и подминава като линейка. Ние какво работим в чужбина няма значение, с честен труд е и с под на челото е, а вие там все търсите работа с вирнати крака на някое бюро. Имайте поне малко уважение към тези които крепят скапаната държава да не фалира...

168

Анонимен

преди 5 години

До Лиси ДжакПРОДАЛЖАВАЙ ДА ПИТАШ ТУКА В ТОЯ ФОРУМ, ЗА ЕДРИ ИНВЕСТИЦИИ НА ПРИЯТЕЛИ ОТ СЕЙШЕЛИТЕ- ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА ПИТАШ ПО МИНИСТЕРСТВА, А ТОЧНО ТУК,,,,КАЖИ НА ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ НАЙ ЕВТИНКА РАБОТНА РЪКА Е В ЕВРАЗИЯ- 280ЛВ. МИН ЗАПЛАТА- КИТАЙ- ПАК ГОРЕ ДОЛУ ТОЛКОВА, В ИНДИЯ И ЗА 40 ДЛ НА МЕСЕЦ ЩЕ БАЧКАТА..

167

Анонимен

преди 5 години

Предатели стават негодните и лошия материал .. Имаше един хашишаджия и марихуанаджиия той отиде в Лондон.. Другите всички добрия материал успешните сме тука в Родината..

166

Анонимен

преди 5 години

Много е тъжно когато човек с нисък интелект се опитва да коментира сериозни теми - много напъне и накрая една голяма простотия, да плаче ли човек, да се смее ли!? Инвеститор е човек влагащ средства в някакъв род стопанска дейност, а не за пиене и ядене, но нищо важното е да се пишат простотии, толкова си можете.

165

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Абе предател проклет - тези деца които печелят олимпиади са продукт на българското училище и образование .. Не на Германия и Англия .. Там на олимпиади не участват нямат такава традиция - олимпиадите са за руснаци , българи и унгарци

164

1

преди 5 години

А, тези, които обвиняват емигрантите, че са "изоставили" държавата си - много сте се заблудили, овчици! Нали Вие, "родолюбците", работите за трохи за мафията. Ботев и той е бил емигрант и умрял за България, за правдата, а Вие, като влезне "шефа" в стаята и подвивате опашка - мишки!

163

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 157Критикуваш, а сега се изплъзваш. Точно от 1 човек или група хора повеждат другите. И не се хващай за 1 дума, употребена преносно "слагат", много добре знаеш какво значи.Аман от дървени философи на бюро!

162

Анонимен

преди 5 години

До 191, Ами имаш интернет. Прочети за децата, които са печелили медали от олимпиади по точно науки - къде учат и какви постижения на световно ниво постигат. Да, малко са, но въпреки условията в България можем да се гордеем с тях.

161

Анонимен

преди 5 години

В България,през последните години няма външни инвестиции. Това е показателно за доверието в сегашния управляващ. И така ще продължава докато управлява ТОЙ.

160

1

преди 5 години

Мутри ли са, комунисти ли са, антикомунисти ли са, олигархи ли са или просто селски тарикати разсипаха държавата, изгониха читавите хора и дерат техните роднини и ей такива будали като мен! След 30 години "демокрация" и 12 години в ЕС, България си е същата ***, "за милиони - няма закони, за кокошка - няма прошка"! Вече мисля, че интеграцията е успешна - всички станахме ... ромове! На 37 г. съм и всичките ми надежди за достоен живот умряха! Роби сме в собствената ни държава!