67

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

100 мутри концесионери и поставени лица, които задължително се отчитат на бай Тиква в края на сезона ФАЛИРАХА туризма и всички БГ хотели. Все пак да не забравяме мин. на тур_зма и кои са нейните родители. Произхожда от мутрафон-мафиотски род! Капиш!?След червена и синя зона, БАЙ ТИКВА измисли нова зона за РЕКЕТ. Все пак МАФИЯТА превзе държавата. Трябва българина да се гърби ЯКО!!!Днес фирми затвориха производства. ТОКА вдигнат три пъти. ДЪРЖАВА-МАФИЯ-МУТРИ... Рекетирай БГ фирмите до дупка.

66

Анонимен

преди 4 години

До Не лъжетеЕй,концесионера познахмете!

65

Анонимен

преди 4 години

Баснята за лисицата и гроздето е много актуална тук!

64

Анонимен

преди 4 години

Тези,които хвалят почивките в Гърция са ***! Всяка година е така!

63

...

преди 4 години

Значи аз не разбирам КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СТЕ ТОЛКОЗ КьОРАВИ И М.УМНИ, ЧЕ ДА НЕ ВИЖДАТЕ ЧИСТАТА И ПРОСТА ИСТИНА! А ТЯ Е КИЛОМЕТРИЧНИ ОПАШКИ ПО ПРОПУКСАТЕНЛНИТЕ НИ ПУНКТОВЕ С ГЪРЦИЯ! И СЪЩЕВРЕМЕННО ПРАЗНИ ПЛАЖОВЕ ПО ВЕРНОМОРИЕТО "НИ"!!!! КОЛКО ПО-ДЪЛБОКО ТРЯБВА ДА ВИ ВЛЕЗЕ ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ГОЛЯМ И ЧЕТВЪРТИТ!!?? НА МЕН МИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ТУРИЗМА В БГ Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ПРАНЕ НА ПАРИ! И НИЩО ДРУГО! НО СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КАК ПЕЧАЛБИТЕ НА ХОТЕЛИТЕ ЩЕ СА МИЛИОННИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТУРИСТИ НЯМА!

62

Анонимен

преди 4 години

Мутра е министър-председателя.Министрите му са прости като га.лоши и само усвояване на еврофондове ги мотивира да ди размърдат мозъците как да направят схемата.Мутри са и масата хотелиери.Какво повече да св коментира. Навсякъде е пълно дъно, а вече и туризма, който по някакво чудо издържа толкова време. На море се ходи да усетиш природа, да се разтоваери човек, не да гледа 40 метрови бетони

61

някой

преди 4 години

То сигурно само на "Каваците" има каваци?! Има толкова добри места за почивка, на които няма да ти дерат кожата! И за мен специално по черноморието не е почивка! Постоянно чалга, реване на разпищолили се пияндури и какво ли не!

60

VH

преди 4 години

Явно ти не си ходил на друго море.... извън България! Никъде не са искали толкова пари навън. Цените на хотелите за нощувка са същите като в Булгария, за същия клас хотели. Тука искат 100 лв нощувка в "гъзарски" хотел . Там ми искат 50 евро в гъзарски хотел ама в центъра на Барселона.... Като искате давайте си тук парите- нп. Балъци много

59

Анонимен

преди 4 години

Татуираните морски батки много обичат да определят хората като бедняци. Софиянците си носели компоти, консерви и ракия, брояли стотинки и прочие безумия. Не. Просто сте прости селски тарикати, предлагате невероятно некачествена услуга на извънземни цени и не знаете как се прави бизнес. Свиквайте, защото отлива на туристи ще става все по-осезаем и вие все по-гладни. Едва ли имате спестени пари, като всичко е дадено за мерцедеси, джуки, цици и японско уиски. Халал да ви е, драги "хотелиери"!

58

Анонимен

преди 4 години

А чадъра в Албена е безплатен,шезлонгите също! Плажа е със син флаг!

57

Не лъжете

преди 4 години

В момента съм на Каваците. Няма такова нещо. Чадър и шезлонг 8 лева. И а една камара място за безплатно поставяне на чадъри и никой не прави проблем нито иска пари за кърпа. Пишете абсолютни глупости. Има и достатъчно места за спиране на автомобили безплатно. Платеното почва от 5 до 10 лева според паркинга.

56

Анонимен

преди 4 години

ай стига вече с тези касови бележкимного ясно, че ще има такси и по 100 лева за чадър и шезлонг, както има хотелски стаи по 300 евра, така е и със сянката.проблемът на бетономорието е много по-голям, вече много по-малко хора го харесват :)догодина - още по-малко :) и те така

55

Анонимен

преди 4 години

По евтино море от българското няма! Що не си вдигнете главата и сравните почивките в Европа! А в Гърция в нормални хотели за западни туристи режат глави! Що сравнявате най глупавото-чадъра! Не всеки е бедняк,не всеки си брои стотинките! Като така плюете,някой плаща ли ви или го правите от глупост? Всяка година по това време се пишат глупости! Конкуренцията на България ли ви плаща!?

54

Анонимен

преди 4 години

48 значи ти предлагаш да сложат такса на границата на българитеи за да не почиват в Гърция а за да дойдат и легнат на твоя шезлонг? Ти това найстина ли го мислиш или просто си мечтаеш как би могъл да спечелиш някой лев и си купиш мерссседессс?

53

Анонимен

преди 4 години

Това вече прилича малко на кампания срещу туризма у нас- летния го захапват за чадърите, зимния- еколозите. После ама защо в Гърция пенсиите са тройни... ами щото е забранена пропагандата срещу техния туризъм

52

ДО 48

преди 4 години

ТИ ТАКА ЛИ ЩЕ РАЗВИВАШ ТЪРГОВИЯТА СИ? Ми то точно твоето е комунизъм. Забрана да напускат границата на българите и всичко е ок. Боже, боже какви хора има още.

51

евала

преди 4 години

До Анонимен Много си прав,брато-този *** ще духа таратора още този сезон -така се очертава !

50

анонимен

преди 4 години

48 Морето е мое аз съм българин Чадъра си го заври отзад На море отивам да се печа на слънце не да ходя на сянка

49

sss

преди 4 години

Затова Каваци и Смокиня са празни! да си ходи ония кон министър там на сянка и да си се кефи с мутрите собственици!

48

Анонимен

преди 4 години

Ако говориме за цени е смешно да даваме пример с Гърция! Там бай *** пътува с цигари,алкохол,бензин,ядене купени в България и спи в къщи за гости и бунгала! За чадър плаща с кафе или фрапе за пет евра и е доволен!