170

Joko

преди 5 години

Дано не се реализира този проект до София. Градът и сега се пръска по шевовете от селяния ! Колкото до Измир, градът е с излаз на море, а това е много важно.

169

Анонимен

преди 5 години

Като се почне от Швейцария, мине се през Франция и Сащ и се стигне до Бангладеш всяка страна и народ искат чужди фирми и капитали да инвестират в страната им за да създават работни места което води до плащане на заплати, данъци, пенсионни и здравни осигуровки, до инжектиране на капитал в страната който се върти в търговската мрежа осигурява данъци за държавата, стимулира подизпълнители и други едри и дребни бизнеси. Само шепа продажни българи са големи умници и не искат такива инвестиции.

168

Анонимен

преди 5 години

До Ти да видиш..До Анонимен 157 То и при соца американците идваха у нас без визи, ама нещо нямаше калабалък.Не знам за соца, ама сега България е член на ЕС и ЕС има договор със САЩ за безвизов режим, а САЩ налагат визи на България, защо така?

167

Анонимен

преди 5 години

Идват да използват евтино българите, за евтина работна ръка, бе за друго. България е икономически опустошена страна, българите се радват на всяка работа, то друга работа освен за чужди фирми няма.

166

Ти да видиш..

преди 5 години

До Анонимен 157 То и при соца американците идваха у нас без визи, ама нещо нямаше калабалък.

165

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 170Добре че са българите, да поемат разходите на бедните руснаци и бедните руснаци да видят малко почивка в БългарияТочно така!Рашките свършват парите и се изнасят от Черноморието.Един колега купи апартамент от руснак за 35000 евро.ОБЗАВЕДЕН.Друг взе от руснак апартамент на св.Влас под наем за 600лв НА ГОДИНА.Рашкистанците яко го изпрошнаха.

164

Съвет

преди 5 години

Бойко , дай му един милион евро на този Оливер Блуме и да не ни бламира.Ама внимавай до не те усети Еленка,че ще те разберат чак в Занзибар. Този завод и е изключителна важен за нашата икономика и дано затвори голямата уста на БСП.

163

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 167Защото колата е комплекс за българина от времето на комунизма.Познавам хора, които дават 25000лв за БМВ Ф10 на 9 години вместо да купят чисто нов Фиат за тези пари.

162

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХоди да се подмазва на окаяните мужици докато Боко Борисов обещава да поема разходите на окаяните руснаци и да им плаща почивката защото българския лев им е твърде скъп.Добре че са българите, да поемат разходите на бедните руснаци и бедните руснаци да видят малко почивка в България

161

Анонимен

преди 5 години

Българите трябва да си набият в дебелите глави, че докато в българия има хора които гледат към Русия и носят тениски със сърп и чук визите никога няма да паднат.

160

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 165Затова ли българскта министърка на туризма ходи в Москва да се моли за руски туристи да идват в БългарияХоди да се подмазва на окаяните мужици докато Боко Борисов обещава да поема разходите на окаяните руснаци и да им плаща почивката защото българския лев им е твърде скъп.

159

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВАГ продават по над 10 000 000 автомобила годишно.Съвсем не се чудят как да си пробутат стоката.Стоката им я ИСКАТ.А като толкова им искат стоката, защо в Бъглария я искат само 30 годишна, стоката на ВАГ като коняка ли е, трябва ли да отлежи и да се покара преди това от няколко западни собственика за да узрее за българите.

158

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПак е по-добре от русия където 90 милиона нямат собствен автомобил.Затова ли българскта министърка на туризма ходи в Москва да се моли за руски туристи да идват в България българите да им чистят стаите и да им сменят чаршафите, защото иначе много българи трябваше да просят или да мият улиците в Германия.

157

Анонимен

преди 5 години

До До Анонимен 157Нормално е да имаме. Тука имаме мнооого петоколонници и зелени човечетаА САЩ освен че не спазват договора с ЕС за визите и налагат визи на България, как разбират, че българите са петопоклонници и зелени човечета за да отказват визи на 25% от българите? Посдлушват ли разговорите и със специален софтувер да засичат ключовеи думи и да правят база данни на ненадеждните българи, и после - хоп, отказват виза?

156

Анонимен

преди 5 години

До КутевПардон, моля за извинение, да, в членката на ЕС и НАТО България се проидават и се карата само 30 годишни таралясници.Пак е по-добре от русия където 90 милиона нямат собствен автомобил.

155

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 155Те сега Фолксваген и Сеат навсякъде имат предтвавителства и се чудят как да си пробутат стокатаВАГ продават по над 10 000 000 автомобила годишно.Съвсем не се чудят как да си пробутат стоката.Стоката им я ИСКАТ.

154

Кутев

преди 5 години

До АнонименКутев, оправи си опорките. И BMW 320 e произведено преди 60г. но го продават и до днес.Пардон, моля за извинение, да, в членката на ЕС и НАТО България се проидават и се карата само 30 годишни таралясници.

153

Диабло

преди 5 години

Бошовете търсят роби, в крайна сметка ще изберат селектираната от столетия, разнородна, потомствена zg.ан от вечно наведени, анадолски овци.!.

152

До Анонимен 157

преди 5 години

Нормално е да имаме. Тука имаме мнооого петоколонници и зелени човечета (справка - огледалото). А има и огромна разлика между ЕС и Шенген, но това "удобно" не го пишете.

151

Любовница

преди 5 години

кой купува сеат или фолксваген на любовници?