44

Хахахааааа.

преди 4 години

Бавно, но систематично ви убеждават, че може да живеете и в условия на ядрена радиация.Активно ви подготвят за евентуална катастрофа на АЕЦ-Белене, от Ръждясалите руски реактори!Вервайте им!!!!!

43

Помня

преди 4 години

До Анонимен 49 Чернобил е в Украйна , а Украйна е била в СССР.Всичко се командва от Москва.Живков също бе командван от Москва.Абе мани , мани.Съсипаха ни.

42

Анонимен

преди 4 години

Тоя който е писал, че в България им 4 американски бази сигурно дори не може да ги каже кои са. Всъщност става дума за две БЪЛГАРСКИ летища, полигона в Ново село и един склад в Айтос, който пък никога не е ползаван от американците. Това са бази за съвместно ползване. Ще рече, че в 99% от времето там няма американци а само българи. Идват за някое учение. Идете в Граф или Безмер ще видите само български самолети миг и су. В България американски войски няма базирани

41

Абориген

преди 4 години

"Днес Марийка е на 20 години" ... а коя година е аварията че Марийка да е на 20г ?? Моля не ми отговаряйте :)

40

Свещен Гущер

преди 4 години

До Анонимен 67Квичи че 4-те ам.бази му ограничават правата да е партизанин и да спретне нов 9-ти септември 1944 и американците му все виновни въпреки че през живота си не е срещал жив американец очи в очи. .....Аз съм се срещал покрай работата си. готини са не са богати,нормални хора с разни хобита и така

39

Анонимен

преди 4 години

Сега след филма и родните сайтове решиха да вдигнат тиража, поне три месеца, всеки ден ще ни пускат по някоя съмнителна "новина", препечатана кой знае от къде!

38

Ц К на БКП

преди 4 години

Не зле да потърсите и прожектирате един филм за атомната бомба над Хирошима !!! Много хуманен филм,показва добротата на американеца,колебае се ,но пуска бомбата и убива хиляди японци,а стотици хиляди умират от радиацията през годините !!! Много хуманен филм и още по-хуманни САЩ /Фашистки Съединени Щати/ !!!

37

До 65

преди 4 години

Щом мислиш че имаме армия, социална политика, не изнасят злато за стотици милиони всяка година, а българите не се превръщат в малцинство в собствената си държава, България не е спаднала от 32 до след 70та позиция по развитите от 89та насам, 3 милиона не са емигрирали от прекрасната демокрация... Явно ти си за психиатър, промивалник нещастен

36

Анонимен

преди 4 години

До 63Не разбрах коя свобода ви е отнета? Дай ми някакъв пример. Как 4-те "американски" бази ти ограничават свободата?

35

Анонимен

преди 4 години

До 60Човек ти *** разби с логика :)))))))Поне да беше прочел статията :)

34

Свещен Гущер

преди 4 години

Даже властта в съветския съюз е била жестока към своите граждани. Вижте в статията щом са ги обиждали а не са им предложили наистина нормални условия.Това е мечтата на българския русофил-да го обиждат и хулят русофрениците че не е част от ,,стадото,, и че е длъжен да хапва уран защото е полезен и идеологически правилно

33

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах по какъв начин това че имало 4 "американски" бази в България ви ограничават свободата? Какво точно не ви дават да правите?

32

Анонимен

преди 4 години

До 52Базите по никакъв начин не ми ограничават свободата така като гледам... не знам на теб какво ти правят...

31

До 52

преди 4 години

Руски бази не е имало никога в България.Ама ти явно си от поколението след 1990.С промитите мозъци.

30

Е

преди 4 години

И в момента японците излизват всеки ден, от години, радиоактивна вода от Фукушима с тоновете в океана, всеки ден, но никой не прави филм за това и не го казва, нали е от "демократични" ядрени централи, японски, строени от американци, радиацията е "демократична" сигурно.Не че в Чернобил не е било престъпление това, което се е случило и последващата безотговорност на режима тук, но не по-малко престъпление е това и във Фукушима, ама запада нещо мълчи, що така с това лицемерие и двоен аршин?

29

До 48

преди 4 години

И от кой е била окупирана?От СССР ли?Прочети малко история ако искаш.

28

Анонимен

преди 4 години

До 45А не, ядене на риба от Чернобил и изповядване Сталинизъм е къде по-добре. Виж колко са напред Русия вече, запада не може ги стигне и да иска благодарение на червената идея...

27

Анонимен

преди 4 години

На първомайската манифистация под радиационният дъжд бе задължително присъствие на работещите,докато другарите от политбюро под големи чадъри.Много хора се увредиха и умряха от простотията на комунистите за това,че не съобщиха за радиацията.

26

Анонимен

преди 4 години

До 42Оф я моля ви се :) до вчера бяха един народ и след крим едните станаха украинци и не били като руснаците и обратно :) пълна пародия сте. Руските са същите нали ги виждам тук като минат 30-те и стават като тая на снимката.

25

Анонимен

преди 4 години

До 40Русия е тази която се извини не Украйна.