80

динята я няма

преди 5 години

системата забуксува трябва да се освежим.Свободни сме да бъдем индивидуалисти,а не просто ал-инклусин туристи.Времената се менят, парите се въртят,идеалистите мълчат, кариеристите блестят.

79

Земеделец

преди 5 години

До баш програмистПххахахах, е колко капитал може да натрупаш наедна заплата бе фукара! и 10000 да е ще ти трябват 20 год да пестиш за д аимаш милион, добри заплатите взимате от 7-8 години.

78

Анонимен

преди 5 години

Това с одухтворяването по време на соца ирония ли е? Понеже по соца не е било възможно (за мнозинството) да се трупат материални блага, значи хората са били по одухтворени. БАНските мъдрости край нямат.

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 82Чекакво ти пречи телефона с шайба ? Той ли ти е най-важен ?

76

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен77Какво развитие на технологиите?Ако не беше се случил 10-ти ноември, още щеше да си на дуплексен шайбов телефон.

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен77Явно те е домързяло да прочетеш нишката на разговора.

74

Анонимен

преди 5 години

Капитал не означава трупане на пари. Трупането на пари е просто колекционерство. Капитала се използва за развитие, а не да държиш в банката купчина пари и да се пъчиш.

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 63Явно за вас развитието на технологиите във времето е затворена книга. Преди 30 години нямаше такова масово производство на персонални компютри. Тогава нямаше развити технологии за тая работа и съответно бяха скъпи и съответно не за всеки.

72

Анонимен

преди 5 години

До 31906Говори за себе си като НИЕ и се чуди що си беден и мизерен.НИЕ-то са сбирщина от мързеливи изпадняци, криещи се в колективната безотговорност.Прекрасно те разбирам, че искаш да си равен с някой по-умен и по-успял от тебе и то без да положиш усилие.

71

Анонимен

преди 5 години

Само герберите са идеалисти. Затова няма да ви позволят да натрупате капитал.

70

Анонимен

преди 5 години

Интересно е, че процентите съвпадат точно с тия на проф. Христов.

69

Любопитен

преди 5 години

Да не би другаде да не е същото????Впрочем дори и през комунизма който го влечаха тия неща имаше възможности.Имаше доста хора с по 100-200 хилядарки,триетажни къщи и прочие.Сигурно е имало и милионери,което вече беше опасно, ако не си правоимащ.Алчността е типично човешко качество,не може да се изкорени с нищо,а само да се стимулира.

68

31906

преди 5 години

Преди 10 ноември четяхме и разсъждавахме за свободата, равенството, духовното усъвършенстване. Спорехме, търсехме отговори, заблуждавахме се и продължавахме. Сега немотията измести всякакви мисли и образи извън насъщния. Мощната пропаганда на консуматроството бележи надмощие в цял свят. Виждаме около себе си забогатели посредствености, докато ние не свързваме двата края. Мозъците са измити от разсъждения за Добро, зло, възвишено, прекрасно, гроно. Младите не разпознават иронията. Няма изненади.

67

Анонимен

преди 5 години

Руски голтаци, нямащи 30лв да си купят виза не ни трябват.Не знам защо ходи министърката.

66

три езика

преди 5 години

До Ф.С.ВА ти за умен ли се имаш?На какво основание?езици очевидно не знаеш.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 62А сега колко е една ябълка или телефон ябълка 4-5 бона и повече. За интернет още по 200--300 лева всяка година

64

Анонимен

преди 5 години

до АнонименМи затова ли българската министърка на туризма ходи на крака в Москва да се моли за руски туристи, а? Кво ше кажеш сега да те видя, а?

63

богат клошар

преди 5 години

Смисълът на живот за българите трупането на капитал дори и да бъркат в кофите за ***

62

Ф.С.В

преди 5 години

Тук в форума има един който много ме мрази - Бих се срещнал с удоволствие с него - да му обясня Геополитическата Световна Обстановка - на маса,,,, -разстояние ръка лице ! )) ХМ!

61

Анонимен

преди 5 години

Предо 89та година живеех в 48 хиляден град и в града имаше 18 425 компютъра.