166

Анонимен

преди 5 години

Кучефобите обикновено са и човекофоби и имат огромни психически проблеми, но обвиняват нормалните хора, че имали проблеми. В случая е странно как МВР изобщо може да твърди, че кучетата са разкъсало човека, след като не е направена експертиза дали тези кучета са доближавали мястото и ако са го доближавали, дали това е било преди или след смъртта на човека.

165

психиатър

преди 5 години

няма изход за болния кучкарски мозък

164

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 174Може хиени, или койоти да са били......

163

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" нито смята животното за нещо повече от човека."Напротив, кучкарите превъзнасят кучетата си и им приписват човешки имена, човешки добродетели. Кучкарите НЕ изпитват любов към хората, а ОМРАЗА и ЗЛОРАДСТВО!

162

Анонимен

преди 5 години

То и при хората е така - говориш с него на 4 очи - културен, спокоен.Събере се с 3-*** 4-*** стане глутница джафкащи и хапещи помиари.Може и от нас да са го усвоили кучетата, или обратното.

161

Анонимен

преди 5 години

Да пуснеш свободно глутница кучета без надзор е равностойно да дадеш автомат на дете и после да виниш детето, че е убило някой.

160

Анонимен

преди 5 години

169, а не изливам страха си, мен не ме е страх от кучета, дори глутница, на първото като му прекърша гръбнака, другите бягат

159

Анонимен

преди 5 години

Гориста местност, кучетата били в двор, нещо не се връзват нещата. Да не би вълци да са нападнали човека?

158

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 169Понякога нещата са точно такива, каквито изглеждат.

157

Анонимен

преди 5 години

За съжаление повечето кучкари имат психически проблеми. Нормален човек но иска домът му да мирише на животно, нито смята животното за нещо повече от човека.

156

Анонимен

преди 5 години

Винаги имало причина.... То и един атентатор за да се взриви в мола си има някаква причина, но не е задължително жертвата да е виновна за тази агресия. Ако някой умишлено дразни вързано куче с намордник и то по някакъв начин го ухапи - ОК, виновен е, ама пусната кръвожадна глутница бойни *** да прехапят гърлото на невинен човек и да разтягаш локуми и да търсив вина в него - срамота е.

155

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" НАПАДАЩОТО КУЧЕ, ЧЕСТО НАПАДА ЗА УДОВОЛСТВИЕ. ТО Е СРАВНИМО С ЧОВЕК КОЙТО НАПАДА ЗА УДОВОЛСТВИЕ, ТОЕСТ ПСИХАР."Така е,това е истина. Най- лошото е и жалкото, че познавам такива пропаднали кучкари коткари хора и сред рода на моята половинка ( за негов и мой СРАМ!). Радвам се, че поне такива кучкари по.д.чове.ци няма сре моите кръвни близки и роднини.Кучкарите НЕ са хора и човеци! Те освен, че изпитват злорадство, когато кучето им убие/ухапе човек, те измъчват и други животни!

154

Анонимен

преди 5 години

Докати изливате страхът си от кучетата, не се ли досещате, че виновника може да е човек, който утре може да посегне и на вас или на ваши близки? Хайде замислете си поне малко и не се подавайте на паническия си страх от кучета! Важно е да се разкрие кой е причинил смъртта на човека, а не да се хващаме за глупoватата версия на МВР.

153

шматка

преди 5 години

Само куче и глутница кучета са две съвсем различни неща.Поведението в и извън глутница е коренно различно.Все се чудя докога ще чакаме да се въведе закон за забрана за отглеждане на повече от две кучета без лиценз.

152

Анонимен

преди 5 години

Това с антифризените кюфтета е добра идея.Тамън ще научим кучкарите да си ги водят с намордник

151

Анонимен

преди 5 години

Щом МВР казва, че са кучетата още преди да са проучили какво е станало, значи МВР пак лъжат.

150

Йово

преди 5 години

Домашно куче - на връзка. Водиш го в парка - с намордник. Вече са ме викали в полицията че съм пребил пес. Някакъв се обадил. Пред човека и пред кучето предпочитам човека. Стига с тия глупости в нет и защита на разни въшкарници. Кучетата не са застрашен вид ако са записани в червената книга ОК да ги пазим, но щом не са се прави като в САЩ. 2 седмици и никой не го потърси инжекцията и край. Няма 4 лапи няма 5 лапи в САЩ живота на хората е над този на животните.

149

Колко грешки

преди 5 години

в една къса статийка. Не е истина! Излагате се.

148

Анонимен

преди 5 години

Никъде в новината няма факти, че кучетата за убили човека. Най-вероятно МВР бърза да покаже разкриваемост и веднага посочва виновника - кучетата, защото иначе ще трябва с дни или години да търси истинския виновник.

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 155Като се разхожда дълго време и го хранят отвън в един момент кучето почва да приема тази територия като своя и да напада всеки, който припари.