60

Анонимен

преди 5 години

Глупости на търкалета! Никой няма да ви вземе децата бе!Не знам кой всява тая фалшива паника, но очевидно това се прави с някаква цел. Тия "родители" не са се самоорганизирали. НяКОЙ ги е организирал.

59

Анонимен

преди 5 години

До просто човекВие, НАИСТИНА не сте запознат с огромния проблем, който ще се стовари върху главите на българските семейства след 01.01.2020г, съгласно измененията, гласувани чрез преходните и заключителни разпоредби на ЗСУ в Закона за закрила на децата и още 26 Закона!!! Това са протести на загрижени български граждани и вместо просто да плюете и да търсите политически мотиви (каквито няма!), вземете и прочетете първо за какво са протестите, запознайте се и с това какво е Juvenile Justice!

58

просто човек

преди 5 години

Не съм запознат с въпроса, но думата юстиция е руската дума за правораздаване.Очевидно, организаторите дори не говорят съвременен Български.Като прибавим и подмятанията - "*** народ" които са запазена марка на русофилите, стигам до извода че това е още един от измислените случаи на КГБ/БСП в България.

57

Анонимен

преди 5 години

Те, ако ви смятаха въобще за нещо, нямаше да пускат толкова елементарни димки.

56

до 68

преди 5 години

Интересуваме се най-вече от бъдещето си и това на българските деца.То не е свързано с всичко , което си изредил.Данъците си ги плащаме и се интересуваме достатъчно от това къде отиват.Заради това са и тези протести.Хората , които взимат заплати от нашите данъци да чуят , че работодателите сме ние и това , което не ни харесва няма бъде налагано в България.Точка по въпроса.

55

Анонимен

преди 5 години

Ако толкова се интересувахте от това къде ви отиват данъците, колкото от циджендъри, диджендъри, ефджендъри и скандинавската социална система, щяхме да сме бая по-добре.

54

Добре де

преди 5 години

тука разни се пънат че опорки било че на протестиращите било платено.Айде да сключим сделка аз ще приема че казвате истината,ама вие ще ми обясните откъде НПО тата взимат парички.То са едни екипи и офиси имат като ,а и в тях се хора образовани пишещи проекти стратегии.Та хайде сега ми обяснете тези мили хорица кой им плаща и не ми казвайте че всичко е безплатно тия офиси в центъра на София са бая скъпички...

53

до 65

преди 5 години

Би ли обяснил тогава като няма *** що за дума е циджендър ? Ако не можеш ще ти я кажа аз та дано схванеш.И понеже говориш за викинги и тн. би ли обяснил като е толкова успешен модела в Скандинавия защо продължават да се отнемат деца ? Бавно захапват или им харесва вече ?

52

Анонимен

преди 5 години

Точно това викам - ***, извънземни крадящи ***, викинги от Атлантида, каквото ти е кеф, само телектората да не мисли кой какви тераси има и как ги е платил.

51

до 63

преди 5 години

И после викаш се появява Конституционния съд и се оказа , че май наистина имало ***.

50

Анонимен

преди 5 години

Понякога си мисля, че ония горе се забавляват по някакъв свой си особен начин с раята.Пуснат в пространството някоя пълна глупост - я имигранти *** ни нападат, я някоя конвенция, я зловещи НПО-та и после гледат сеира на захапалите кукичката и си падат от смях.

49

до 59

преди 5 години

Както казахме не се знае дали не са те влачили.Може да се окаже , че не само си влачен ами и по *** си бит , но някак не ти отърва да си го кажеш.Разбира се , че твоята майка ще да е идеалната, а чуждите са лошите.

48

до 56

преди 5 години

Илюминатите е ясно , , че нищо няма да отнемат , но социалните и представителите на НПО няма да се посвенят.Така им е свързано всичко , че ако не отнемат деца няма да имат пари.Започне ли веднъж с тази практика няма да има край и причините за отнемане ще стават все по-абсурдни.Така е в Норвегия заради пътя , които са изминали и може би неслучайно се насочват към други народи.На изчерпване са , а едни пари трябва да продължат да се въртят.

47

Анонимен

преди 5 години

А междувременно се подготвя почвата ГО да се вдигне с още едни 5-10%, пък и едни къщи за тъщи требе да се плащат... Излезте в гората, ама си вземете и децата, че скоро ще ви смъкнат и дрехите от гърба, докато се занимавате с глупости.

46

Анонимен

преди 5 години

До до 55Ми радвам се че не са ме влачили иначе щях да се моля да дойдат социалните

45

до 55

преди 5 години

Не забравяй преди да се обадиш да се сетиш , че и ти си бил дете и може и теб да са те влачили така.Промените в законите и самата Стратегия въобще не третира до такава степен влаченето или шамарите.Те казват на родителите : ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ ПО ПРЕЗУМПЦИЯ ЗАТОВА ЗА ДЕЦАТА ВИ ЩЕ СЕ ГРИЖИ ДЪРЖАВАТА И " ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ" , А ВИЕ САМО РАЖДАЙТЕ.Кое не ти е ясно ?

44

Абе

преди 5 години

Кръвен данък в България няма да се събира!Османската империя опита веднъж и не свърши добре.Ако трябва пак ще излязат в гората борци за народна свобода, но българския народ няма да си даде децата.

43

Анонимен

преди 5 години

До УчаствалТочно така, илюминатите стоят за това и искат законно да отвличат децата ви докато Петър Дънов играе кючек докато индиец свири на лютня на него и на пепелянки в плетена кошница, ЕВАЛА ШЕРЛОК

42

Анонимен

преди 5 години

Аха демек ако видя как майка некадърница си влачи детето по земята и го тормози да си мълча и да не звъня на социалните, леко странно ми звучи май

41

Участвал

преди 5 години

Голямо благодаря на Днес.бг за отразяването на протеста и исканията ни! Интересна палитра от коментиращи се оформи.От една страна спокойните и аргументирани коментари на подкрепящите протеста.От друга страна снизходителни коментари на добронамерени, но апатични и недалновидни невярващи родители.От трета страна вечните умници мрънкащи срещу " много по важните проблеми " от възможността за законно отвличане на деца например срещу което протестираме реално. От четвърта разбира се платените ***.