65

1234

преди 5 години

Защо още няма окончателни резултати при 30 пр активност? Ами ако беше 70? Цяла седмица ли ще чакаме? Нагласят резултата според предварително обявения!

64

Дядо Соци

преди 5 години

До Анонимен 57 Ти си пиши , на никой не пречиш. Аз пък съм много доволен. Това трябваше да стане. Борисов и ГЕРБ заслужават. Промениха държавата.

63

Анонимен

преди 5 години

Абе Нинова да не е пометнала на Позитано ?

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 71Я по-внимателно с приказките алооо!!! Мислите, че като вие сте си продали г за за жалки копейки, всички са като вас ли ? Само ми е интересно,това дето го тролите диктуват ли ви го или ви го пишат на листчета ???

61

Гергов продаде

преди 5 години

БСП, сега дойде сметката за поляната за 42 млн лв във Варна! Гергов набута станишев срещу Нинова, разбиха електората... Но за 42 млн не партия ами и майка си ще продадеш! жалко за Нинова! Хората я харесват, дано оцелее!

60

Анонимен

преди 5 години

Вече си мисля, че комунистите са го оставили тоя да печели после като го издухат някой сълнчев ден и ще го подкарат към дранголника и ще се настанят наготово в къщите им за гости.

59

Анонимен

преди 5 години

90% от гласоподавателите те отсвириха, а българите в чужбина избраха ДБ. Кое ти е толкова радостно бе мутро, ти вече си пътник.

58

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБаце, последните две седмици не се спря да обикаляш страната-----------------А свинята корнела, воглаве с така наречения президент, заедно. Не им ли беше малко неудобно, но и там КОЙ спечели, въпреки това ??? Много злоба, много................. Ще се самоизядете от нея

57

славянин

преди 5 години

Както написах по-долу: тулупът винаги вярва на мат'ряла, че колкото и да се о.ере, мат'ряла пак ще го избере! Ами - такъв е мат'ряла и нищо не може да се промени! ''Аз съм *** и вие сте прости, значи се разбираме'' - друга крилата фраза на тулупа!

56

Анонимен

преди 5 години

До ДАПо- добре да го мразим безплатно, отколкото като теб да го хвалим тоя толуп за пари.

55

Анонимен

преди 5 години

Няма ли някой по умен да е учил математика в средните класове покрай илитерата Борисов и да му обясни с прости думи че да разбере това 30 процента от 30 процента гласували значи 9 човека от 100 са партията му!Да оставим че половината от тези 9 са индийци платени от Цвъката който един месец обикаляше маалите и раздаваше пари!Реално цяла България е против фашистката му хунта!

54

Анонимен

преди 5 години

И кво ще направиш сега ?

53

Анонимен

преди 5 години

Браво на Борисов, така се печелят избори Макрон и Меркел да си водят бележки или да отидат на ускорек курс при Бойко, който на никой не е отказал помощ.

52

Анонимен

преди 5 години

Щом 9 от 10 българи не са гласували, каква победа бълнува тоя тлъст чичак!?

51

ДА

преди 5 години

Гледам червените тролчета пак са стегнали редиците. Гаранция, че помията, която сипете ви е заръчана още преди изборите. Винаги готов, нали ??? Смешници жалки. Пийте си хапчетата, че от злоба ще се гътнете бе. И въпреки това 5-6%, а ? Боли ли? Давайте минусчетата жалки червенушки такива.

50

Анонимен

преди 5 години

При общо гласували 30 % от народа по колко гласове им се получават на всички които са уж спечели ли. Къде са останалите 70 % от народа. Или те не са важни. Те могат да правят вятър да плащат данъци да плащат скъп ток парно вода храна заплатите и субсидиите на дупетатите а всъщност протестният им вот нито се чува нито се вижда. Това ли е ДЕМОНИКРАЦИЯТА ако е това мнотго лошо.

49

Анонимен

преди 5 години

Няма ли да спреш с твоите тъпизми,кога и къде Радев е агитирел за БСП.Стига си разделял нацията.Ти не си обединител на народа,ти си гробаря на българската държава.

48

Анонимен

преди 5 години

Странжата и гледната точка не са си пили лекарството тази сутрин.Стига,жалки смешници,!Като зомбирани сте!

47

Анонимен

преди 5 години

Реално само 10% от избирателите са за Боко.

46

Хасфалт

преди 5 години

Поздрави на сичкуту ром, за оспехъ на тези идзбурити, да ие жив и дздрав предзидента на Овчария, гусин Бойку Бурисув, хъъъъъ