122

Анонимен

преди 5 години

Дълго време правеше нещо в колата и забрави за кучето..Ако целта му беше да го прегази просто щеше да продължи напред.

121

Анонимен

преди 5 години

До 133Оф поредния филнатроп. Тук пълно с такива. Много им пука за хората но на един не са помогнали. Аре ми са махате, че не мога ви дишам.

120

Анонимен

преди 5 години

На мене не ми пука за кучетата на мене ми пука за хората.Познавах един доста амбициозен и културен човек, но един ден като се разхождаме имаше едно куче лежащо отстрани, той се опита да го изрита не успя но на мен ми направи впечатление. От тогава започнах да го наблюдавам оказва се, че човека има същото отношение към подчинените си.А поведението му към мене се дължеше само на това че той е зависим от мен.Та това куче ми спести грешно решение, което щях да направя.

119

до 123

преди 5 години

Правната ти култура е тотална нула. Има единна база данни на съдилищата у нас- търсиш колкото ти душа иска текстовете на делата. Имаш член от НК, който се използва, гледаш си. В затвора има вкарани доста симпатяги, прегазили или наранили животно. Предимно рецидивисти. Ако си неосъждан, ще ти лепнат условна присъда или тежка пробация, както и глоба. Смешно е хора с толкова ниска правна култура, като твоята, изобщо да се изказват. Той изобщо идея си няма как да провери колко такива дела има, ама..

118

Мишо

преди 5 години

И на мен ми се случвал същия случай при тръгване куче беше легнало пред колата и аз го сгазих, но не спрях и със задните колела му пръснах черепа! Мисля , че постъпих правилно, така няма да се мъчи! Така и така стана инцидента, поне няма да се мъчи, иначе в този случай шофьора не го видя! Гледах клипа внимателно

117

Кyчемpaз

преди 5 години

Големи зоофили сте тука бе, един щял да ме гази, друг щял да ми махне главата само с един удар???Психопатите, които мразят хората се познават по ненормалната им любов към животните.Както вече писах, аз човек не мога да убия току-така, може би само при самозащита.А вие всичките сте изтрещели.

116

Анонимен

преди 5 години

До 123Във Варна един лежа 6 месеца за убийство на котка. Да вадя ли още?

115

Кармазъ Сикиш

преди 5 години

В закона е написано че ползваш клаксон в редки ситуации за да предотвратиш ПТП, не да гониш мастийте, които общината е трябвало да прибере до 2016-та. Или за теб законите не важат?

114

Анонимен

преди 5 години

До 123Първия пример който ми идва в момента е Мариян Филипов който лежа 3 месеца. Искаш ли още?

113

Анонимен

преди 5 години

В Бг човешкият живот или животът на животните не значат нищо. Но виж- частната собственост е неприкосновена- Светият Граал!

112

Анонимен

преди 5 години

Наскоро мернах една интересна статия за Чернобил и как 33 години след аварията въпреки огромните количества радиация на места, то природата там процъфтявала. Били са унищожени много зелени площи за заводи, цехове и тн. много от животинският тамошен свят популацията му била намаляла заради хората. Сега чрез дронове се виждат зеленина, животни повече дори от преди, защото въпреки радиацията се възпроизвеждат по-бързо от колкото умират. Сиреч по-добре й е на природата с радиация от колкото с хора..

111

Ф.С.В.

преди 5 години

Има хора които използват колите си - само за да убиват- било животни или хора- Такива *** трябва да бъдат пускани на тълпата и пребивани с камъни-! НА диво племе трябва да има и ДИВИ ЗАКОНИ!

110

Анонимен

преди 5 години

до 121 Дай ми един приме някой убил или ранил куче в България да е вкаран в затвора. Ще дадеш на марта у шестък.

109

Анонимен

преди 5 години

до 17 Пецата, oлигoфрен тя колата няма ли клаксон , че да го стреснеш, бе? Що трябва да излиза от колата че да го гони?

108

Анонимен

преди 5 години

До 120Ми явно не се интересуваш от темат. Ако се интересуваше, щеше да знаеш, че има такива и подобни дела има постоянно. Но вие явно се информирате само от днес бг.

107

Анонимен

преди 5 години

до 112 Ти пък къде си видял в България да вкарват някой *** убил или ранил куче в затвора? Една глоба от 1000 лева и с това ще се размине тоя.

106

Анонимен

преди 5 години

До пецатаТи гледа ли клипа изобщо?

105

Анонимен

преди 5 години

До Я па я..!Като теб ли?

104

пецата

преди 5 години

И аз имам куче но НЕ обвинявам шофьора, човека сега какво да слезе от колата и да му се моли да се махне , ами ако го ухапе, тръгва с колата бавно ,вижда се че няма целта да го прегази и му дава време да стане, обикновенно кучетата стават и бягат, това куче като няма рефлекси какво да направим, ама има много зоошизофреници сега ще вдигат вой

103

Него

преди 5 години

Ще му се върне,няма ненаказано зло!