21

М, да ...

преди 5 години

Ха! В "Социолната" ни държавица под управл. на мутрата ГЕРБ институциите не функционират! Четейки жената се е нуждаела от подслон и лекарска помощ! Но при ГЕРБ хуманност нема, има мутри, бандити, бухалки, наркотици / нелегално/, ....пп. у болницата ко и казали, че нема здравни осигуровки ли?

20

Анонимен

преди 5 години

Гордейте се че живеете в държавата на г-н Борисов , докато не ви утрепали още...

19

поправка

преди 5 години

Не са гардове , а гадове.

18

Анонимен

преди 5 години

Виждате ли, всичко се плаща в Бьлгария!Сигора шефа на склада е платил на мутрите да я опаткат, ей така за идеята весело да става, много пари имат Бг мутрите бре братче.

17

Анонимен

преди 5 години

Ама това в България ли се е случило?

16

Василев

преди 5 години

Бойко Борисов трябва да даде ясен и категоричен отговор , дали братовчед му е поставено лице и управлява фирмите и купува собственост от името на премиера, както и да превърта суми през офшорки!!!Добър ден селяни прости!!!ГЕРБ изчезват от политическия небосклон, така както селска животинска *** изчезва в нивата след дълбока оран!!!Агент Франки Бремър!ЦРУ!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Биячите са представителна извадка на индивидите, гласували за най - некадърния нищоправец, набеден за президент - зеленият чорап и *** Румен Радев, чийто баща сгази като куче един иванлид с мощния си 400 КОньов мерцедес, чиято любовница деса *** ходи на екскурзиики с държавни пари и забърква страната ни в международни скандали, кара в насрещното, бяга от патрули на КАТ по бул България, чийто синковец бие с юмруци свои връстници в дискотеки!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ НА МОМЕНТА!

14

Boko bo

преди 5 години

Този народ моят народ изцяло заслужава съдбата си като сега е едва началото. Народ изгубил всичко човешко в себе си. Що за чудовище трябва да си за да направиш нещо подобно.

13

ШибиРиби

преди 5 години

Софийски фън - космат с кървясал поглед раздава правосъдие. Другарете мУ обикалят параклиса със свещи в рЪцете и фас ***.На Дойран са се били щото е било война ама в тоя месокомбинат жената... тримата на кренвирши барабар с космите

12

Гошето

преди 5 години

Навсякъде по света в повечето фирми за охрана наемат доста престъпници - на шефовете не им пука - така е и в България, и в Англия, и в Щатите, да не говорим за 'третия свят'.

11

Роб на влаЗта

преди 5 години

Не са служители ..но са били на работа .Бе четете ли какво пишете.Е га ти мутралията...да я бяха застреляли с един коршум в слепоочието да не се мъчи.Смъртна присъда...

10

Анонимен

преди 5 години

Отнемаш живот, а не можеш да го върнеш.За всички олигомрени.., времето за излежаване трябва да е равно на това което си отнел, сиреч влизаш в затвора завинаги, защото никога няма да можеш да вънеш живота

9

Анонимен

преди 5 години

В България можеш да получиш справедливост от хора като дон Корлеоне.

8

Т

преди 5 години

Как така не са били служители на фирмата, но са били на работа?Решили са да работят на доброволни начала?Тук освен прокоратурата би трябвало вече да се е сезирала и инспекцията пр труда, НАП и НОИ.

7

Анонимен

преди 5 години

Така като гледам някой от душевно болните ни коментиращи искат да ни обясняат, че това три анаболни гoведa да пребиват жена с вързани ръце е нещо напълно нормално... *** държавта загубена аз.

6

Анонимен

преди 5 години

За съжаление, неработещата съдебна система до това води. Всеки да се оправя, както може. Ама и тия разните му охранители вярно и те са едни... Както някой е споменал по-долу, ония (май бяха варненски) ММА-подражатели бяха пребили онзи лудичък човечец до смърт и то за нищо. Какви тестове минават, как ги препитват - те си знаят.

5

Анонимен

преди 5 години

Това не са гардове, а *** на обществото от които просто друго не става освен да раздават шутове. С една дума абсолютни бoклyци.

4

Анонимен

преди 5 години

3-*** гардове, 2 часа бият с бухалки за да убият една жена.6 човекочасаНикаква производителност на труда.После - защо били ниски заплатите.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

ПСИХОПАТИ

2

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше нормален съд тази трябваше да е в затвора.