240

Румчо

преди 5 години

Абе на Корни все някой и е виновен.Сега пък и схемата за гуш на техноимпекс показаха а уж било " законна" тайна

239

Анонимен

преди 5 години

От как са ГЕП на власт 10 години е верно, че дохода ми се е дигнал на стандарта ми е паднал. Ха сега ББ да обясни защо така. Тока го вдигнаха неколко пъти, гражданската отговорност ми вдигнага с цели сто и кусур лева, винетките от 57 на 97 лв., данъците на колите и къщите също и пр. Е и ква ми е файдата, че ми бил двигнал дохода - обсолютно никаква .

238

А сега де

преди 5 години

Бойкоооо, крадлив Бойко. Знаеш, че има още за крадене от бедните хора и си точиш лигите. Ама бай Ставри от централния затвор вече разширява килиите. А сега де?

237

Анонимен

преди 5 години

Всички срещу ГЕРБ. Излезте българи да гласувате, да ги изметем тия мерзавци.

236

ЕКСПОНАТЪТ БОРИСОВ

преди 5 години

Паметникът на Борисов, който беше на пл. Гарибалди в София го докараха в Габрово ксато експонат на Дома на хумора. Хората минават край него, а подигравките нямат край. Освен това му лепнали рекламна листовка на Радан Кънев и така днес цял ден Боко агитира за него. Смях!

235

Анонимен

преди 5 години

Ако съм на мястото на тези господа, при това незавидно състояние на държавата от години, при качеството на живота за мнозинството и стабилната бедност, при разкритите кражби навсякъде, ще си завра главата някъде и ще изчезна от света...камо ли да се репча и да давам обещания...

234

Анонимен

преди 5 години

Боко, опозицията ще загуби само при фалшифициране на изборите, ти и Цвъки го умеете. Престани да ръсиш държавни пари, не се прави на феодал. Мутренските времена бяха, но ти не ги забравиш. Добре си напомпен.

233

akud

преди 5 години

от две подобияна дами от провинцията няма как да има някакви резултати, само интриги , обещания и лъжи. комунизмът трябва да бъде заличен и забравен от света

232

ПроСоТо

преди 5 години

НЕ е!..Всъщност, телом е тук-на тая планета и за наш КОШМАР-на територията на Република България,но БИПОЛЯРНОТО МУ РАЗСТРОЙСТВО го прави невменяем....Демек,освободен от вменяемост,сиреч,"не може да му се ВМЕНЯВА каквато и да е вина заради болестта му"....Верно,че в нормалните държави имат усмирителни ризи за такива случаи,но понеже с НАС СЕ ПОДИГРАВА Съдбата,тоя го туриха за.."началник на държавата"...

231

ххх

преди 5 години

До МнениеНие не сме от тази планета щом 15 години все него избираме

230

Професор

преди 5 години

Комунистите *** защото знаят, че предстои Борисов 4!

229

ххх

преди 5 години

Абе на Бойко ли вярвам за пътищата или на сметката в автосервиза?

228

Мнение

преди 5 години

Този човек не е на тази планета.

227

66841

преди 5 години

В глабата на този човек държавата и ГЕРБ са се слели/вплели окончателно и неразривно. Доходите били растели, ацените с колоко пъти по.бързат растат? защо само 25% от предоставените пари от ЕС са усвоени? Защо са усвоени по престъпне намин и постоянно плащаме глоби? Защо нито един ремонтиран път не може да изкара без нов ремонт дори три месеца? Защо децата излизат от училище неграмотни? Защо останахме без квалифицирани специалисти и всичик сектори са поверени на калиник?

226

анонимен

преди 5 години

Изборите са сигурни.Камионите с бюлетините тръгнаха. Резервите са на съхранение.Ще пристигнат на време в ЦИК.Малко медийте да се поразмърдат,че десните се размърдаха от тях иде опасноста. Сестрами /БСП / не е опасна те са на изжижяжане.Опасни са умните и красивите .

225

Анонимен

преди 5 години

Сега да кажат колко пари са платили за интерконектори с Гърция, Румъния, и колко газ евтин са внесли от тях. Николко. Напразно дадени пари на наште обръчи от фирми и после чакайте евтин газ.

224

Анонимен

преди 5 години

Ало Ваньо, на Мишо Бирата не му прави проверката.

223

трето крило-Белене

преди 5 години

Боко, що така ми изглеждаш по друг начин ? Не изглеждаш така както когато режеше "лентички" ! Мъка ли ти е ? сам си си го надробил и ще си го сърбаш.Когато дойде за първи път на власт, гласувах за теб, защото исках да пометем самозабравилите се от БСП и най-вече ДПС. Не гласувах за теб, понеже ми харесваш.Сега, след 10 години за първи път ще гласувам. И ще гласувам против теб и твоята наглост! Сбогом и ела при нас!

222

Анонимен

преди 5 години

,,,Опозицията усеща,че ще загуби,затова стават злобни,, С тези приказки налива масло в огъня на ненавистта в отношенията и след това се чуди ,защо му осигуряват високо кръвно и други преувеличени истории и фалшиви доказателства.

221

БЪЛГАРИ ДА ПРИБЕРЕМ

преди 5 години

СРАМА СИ ПРЕД ЕВРОПА ПРИ БАЙ СТАВРИ! ЧОВЕКЪТ МУ Е ПРИГОТВИЛ ЕДНОСТАЕН С ТОАЛЕТНА, БАНЯ И ПРОЗОРЧЕ ОРЕШЕТЕНО С КРЕМИКОВСКА СТОМАНА... ДА ПОДАДЕМ ПЪРВОТО ЗАЯВЛЕНИЕ НА 26.05.2019 Г.!