25

Х

преди 5 години

Корупция има навсякъде, но когато те хванат влизаш в затвора, Тревожното у нас е, че корупцията по високите етажи на властта е в особено големи размери и нищо не се прави. Оставките са прах в очите и не решават проблема.

24

Breiii

преди 5 години

Дончев и Марешки заедно ще спрат грабежа, така че не се бийте, няма смисъл да протестирате....

23

да бе

преди 5 години

Преди време една герберска калинка твърдеше, че имало само УСЕЩАНЕ за корупция, а сега ново 20?!Много сами интересни тия, все едно са 10 години в опозиция, а не в управлението.Ни лук яли, ни лук мирисали...

22

1

преди 5 години

Ей, сини и червени ... овчици! Така ли не разбрахте, че "една *** ги е раждала"! "добре, че имало опозиция" - хахах БСП-то ли е??? или Волен - "Златният пръст" или Магарешки - диларат на лекарства или "македонският войвода" от Русе - лелел много заблуден народ сме!

21

Breiii

преди 5 години

Дончев обича България, не се бийте

20

вампириte

преди 5 години

Чудя се този дали е по - гнусен, отколкото гаден или по - гаден отколкото гнусен ?????

19

Breiii

преди 5 години

Дончев обича България повече от нас, затова няма смисъл да протестираме...А и той ни каза да нес е бием и да не протестираме.

18

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Няма що , голямо ,повтаряно постоянно откритие.В България , корупцията е изяла от вътре държавата - държава без държавност.Една куха конструкция , без история - учи се някаква отнасяща се за преди 2000 години..Без бъдеще , само с политици и администрация , пасваща на всичкл и всеки - учеща турски отдавна

17

Анонимен

преди 5 години

Прав си Дончев.Има корупция.Корупция облечена във власт.

16

Голямо откритие,

преди 5 години

голямо нещо!Направо съм стреснат,трогнат и очарован!И ако се кандидатира за евродепутат,напрао гласувам за него и с двете ноги!

15

1

преди 5 години

Не може да бъде!? Тя не е ли уредена вече законно и се казва комисионна? Като Ви изберем и в края на мандата се оказва, че сте се оправили (финансово) и вашите роднини, приятели, приятелки... имат "стабилен бизнес" - евро фондчета, общ. поръчки, терени И като Ви разкрият (обикновено чужди медии или служби) и Вие се разсърдвате и подавате оставка или минавате в "сянка". Няма по-търпелив от българина!

14

Данчо

преди 5 години

Това плешиво нелицеприятно повече са си заминава за Габрово че като хвана едно дърво .....

13

:)

преди 5 години

"Румен Радев е активиран изборно"A Томчо и Плевньо как са активирани? Смешници жалки! Ако са направили за България 1/10000000 от това, което е направил Радев щеше да е добре, но не са.

12

ГЕЛОСАНА МУТРА

преди 5 години

НЕ Е прав Дончев ! ... Ще кажа на моя човек - Б. Б. да му издърпа ушите за това "изказване" ! В България всичко е ЧЕСТНО , ЧИСТО и НЕОПЕТНЕНО ... като момина сълза ! Особено МОЯ ... "БИЗНЕС" ... И това как ми е , като детска игра ... да "купувам" ... Опс! Извинете ме ! ... Да правя "ШАМПИОНИ" по футбол всяка година моите момчета от Разград !!! ... Дори вече "грандчетата" като "Левски" и ЦСКА ми ... КОЗИРУВАТ ... И ми "лягат" , когато ТРЕБЕ ! ... ДА ЖИВЕЕ ... ЧЕСТНОСТТА И МОРАЛНАТА ЧИСТОТА!!! :)

11

Анонимен

преди 5 години

Аааа,значи знаеше,че има корупция,но си траеше.Добре,че имаме един свестен президент,една опозиция и някой и друг по-смел журналист да ви извадят кирливите ризи,иначе така и нямаше да разберем мащаба на вашите кражби.

10

Анонимен

преди 5 години

Да, във всяка държава има корупция, но защо в България тя е най-висока от държавите в ЕС, че и една от най-високи в света изобщо, според официални статистически данни?Господине, не си в опозицията от 10 години, а в управлението и също си отговорен за резултатите от него. Вкл. за нивата на корупция у нас, които клонят към плюс безкрайност.

9

Анонимен

преди 5 години

Те продължават да си имат собствен президент Плевелиев, когото не успяха да заменят с Драгнева.

8

Sic semper tyrannis

преди 5 години

Долу крадливата герберска тирания!

7

Анонимен

преди 5 години

А Б.Борисов е още по-активиран предизборно и дори раздава пачки с милиони наляво и надясно,което си е купуване на гласове,откъдето и да го погледнеш.

6

ПОЛИТИК

преди 5 години

Това НЕ може да бъде вярно :) В АБСУРДИСТАН - КОРУПЦИЯ НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !!! НИЕ ТУК НЕ КРАДЕМ !!!!!! НИЕ ТУК ПРОСТО СИ ....... ВЗИМАМЕ !!!!!!! ...