55

до 33

преди 5 години

До До 27В социализма беше както в казармата или затвора -имаш всичко най-необходимо,облечен и обут си ,не си гладен , но нямаш свобода и трябва да ръкопляскаш на другарите и да казваш ,че ги обичаш ,въпреки че ги мразиш , и за най дребното да зависиш от тяхното мнение и благоволение .Без връзки си загубен.

54

Анонимен

преди 5 години

До Нагласена анкетаГЕРБ на такива избори никога не са хващали повече от 700 хиляди гласа, най-много през 2014 около 680 хиляди, БСП около 500 хиляди максимум, на тия избори очаквам ГЕРБ да получат по-малко и да са в диапазона на БСП, няма да се учудя ако и двете партии са с по под 500 хиляди гласа, щото с много фекалии се замерат, и въобще не осъзнават че мърлят и себе си така :))) няма да се учудя и аз ако БСП,ГЕРБ и ДПС накрая се окажат със почти еднакви резултати

53

Фактите

преди 5 години

ГЕРБ ще паднат с 3-4%, това е повече от ясно. Никой няма да гласува за тях, освен Калинките в държавната администрация и ромовете по гетата. БСП са слаба опозиция, но хората вече и за тях ще гласуват, за да изгонят крадливата Тиква и Шайката му разбойници, наречена ГЕЙБ.

52

Нагласена анкета

преди 5 години

Няма нужда от нагласени анкети и проучвания. ГЕРБ винаги има над 1милион избиратели, ДПС 400-450 000 а БСП не може да мине 700 000 . Процентите си изчислете сами .

51

Анонимен

преди 5 години

До Стратег европейската партия става БСП.Душичката ми той - само в мокрите ти сънища. Като се събудиш си отвит миличък

50

222

преди 5 години

Ужас. Тая като я видя всеки път се стряскам.

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо-хо..............цветарчета я имат, я нямат ДЕЙСТВИТЕЛНО 15%!!!!!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е НАДУТ, ФАЛШИВ БАЛОН!!!!! И подкупни социолози!!! Или не сте виждали такива?

48

Стратег

преди 5 години

До водач на МПСНе мисля, че Нинова, ще си вкара такъв автогол. Ако тръгне на договорки с ГЕРБ дори за 1 евродепутат, ще загуби парламентарните избори лошо. С ГЕРБ не се преговаря. Ако имаш шанс да ги биеш с малко или изразително, направи го, не влизай с договорки. Така правиш история, влизаш със стойност в нея;))) Щот то, накрая Истината ще лъсне и тогава и двете партии отичат в канала на историята.

47

Анонимен

преди 5 години

Лелееееееее........как НАДУВАТ "рейтинга" на вмро-то!!!!! Странно, ЧЕ КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ще гласува за тези мо-ше-нни-ци?????

46

Анонимен

преди 5 години

абе на всички евроизбори до сега на ДПС са давали по 7-8 % и винаги са хващали значително над 15 %, а относно БСП те нямат потенциал за повече от 22-23 % особенно на такива избори, за ГЕРБ нещата по-различни, имат възможност да стигнат 30 % обаче едва ли ще прехвърлят 25, лично аз очаква отново социолозите ни да бъдат изненадани

45

Стратег

преди 5 години

До СократисИстерията я създадох аз. Ама Джамбаза гледам, съвсем го е накълвал петела, покрай това;))) Евровота, това са извънредните парламентарни избори. Това е. Загуби ли ги ГЕРБ, оставка на Бойко Тиквата, Каракатуна и Джамбаза и нови предсрочни парламентарни избори. Затова е истерията. Истерията идва от страха на ГЕРБ, че ще ги загуби. И е логично да ги загуби. Ако ги загуби, европейската партия става БСП. Яко;)))

44

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах какво толкова се радват за евровота, като на никой не му пука за него...

43

Анонимен

преди 5 години

И накрая да не се окаже че ДПС взимат 20 %, а ГЕРБ и БСП по 17-18 %, щото като гледам активноста ще е доста ниска от една страна, а от друга ДПС си имат едни 400-450 хиляди верни абонати

42

Анонимен

преди 5 години

Имате шанс да се освободите от Греб по мирен път! Направете го! Иначе ще дойде Путинската войска!

41

Сократис

преди 5 години

Истерията за Евровота е повсеместна и налудничава! Това не касае обикновените хора, за които всъщност са важни местните и парламентарните избори.Това, че една дузина български пионки, от които нищо не зависи, ще бъдат в европарламента, е важно за самите тях и партиите им, за да си мерят рейтинга и да си стягат редиците за парламентарните избори, а за медиите, всяко дрънкане на празна тенекиена кутия е добре дошло-те са глашатаи на всичко, за което може да се "дрънка" и то по възможност повече

40

Анонимен

преди 5 години

г.рберасти и червени вън

39

Социолог

преди 5 години

ГЕРБ - 7 местаБСП - 6 местаДПС - 4 местаВМРО - 1 мястоАтака под 1.5 % :))))Ако не стане си го режа в дъно.......................

38

Анонимен

преди 5 години

Никой не е живял при комунизъм като държавно устройство, никъде по света. Комунизъм е само в семейството гледано като икономическа и управленска единица. В България имаше соцаилизъм който си беше просто държавен капитализъм, държавата беше собсвеник на фирмите. И беше много по добре отколкото днес при демокрацията, хората живееха на средно европейски стандарт, България стигна 9 милиона население, а днес българите са бедни като африканци и първи по смърност в света.

37

Анонимен

преди 5 години

Запомнете! Ще правят и струват, но Греб ще е поне с половин депутат повече! Или поне по брой гласували! И цвик не би допуснал БСП и ДПС да имат повече от 8 депутати! Освен ако спрат да ги коментират като тандем!

36

Анонимен

преди 5 години

До 23Като са третата икономика в света да не би да са минали от бял на кафяв ориз.