50

Анонимен

преди 5 години

до 49,реалните проблеми са, че си бедняка на Европа, а ако си скътал някой лев без да му платиш данъка и си мислиш че си богат се превръщаш в престъпник. 90 процента сте престъпници и затова сте бедняци и пълни селлендури.

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонименлада има продажби в германия. 1000 коли годишно.А какви коли продава в Германия членката на ЕС и НАТО България?

48

обяснима любов!

преди 5 години

До Sa - глупави,щом карат дизели,които са с доста по-скъпа подръжка...подружката скъпа, ама нафтата без пари, крадена!

47

Анонимен

преди 5 години

До Я па я..!Като имаш 2 тесли, едната я оставяш заредена в стара загора, та да можеш да стигнеш от София до бургас.

46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен46И кои са реалните проблеми бе?

45

Анонимен

преди 5 години

лада има продажби в германия. 1000 коли годишно.Руска Умряла работа. даже и самите руснаци не щат да си ги карат.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - При соца пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.При соца пенсионерите не ровеха в кофите за огризки,защото тогава нямаше какво да се яде и храна не се хвърляше! Сега всички преяждат и хвърлят, а пренсионерите прибират и не харчат за храна, пестят и масово купуват "мерцедеси", масовата кола у нас! Кога си виждал соц-пенсионер да се движи с мерцедес при соца?!

43

Анонимен

преди 5 години

Пак отклоняват вниманието от реалните проблеми. На *** му напиши нещо за дизелови каруци и вече е прочел всички новини. Затова сме на 100+ по свобода на словото, щото реалните проблеми остават настрана и целия ефир се пълни само с новини за коли, задръствания и дизеляци. Селяни, не си заслужавате свободата.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен39Къде си видял ровещи пенсионери в кофите за ***?бесепарски лъжи.

41

Анонимен

преди 5 години

Най-бедната държава в Евро Съюза.С най-застаряващо население изчезващо с милиони за няколко години.Карат най-старите трошки пета ръка от Европа.Невероятна новина, за умните Европейци. Сигурно сега го осъзнават.

40

Анонимен

преди 5 години

И аз си взех преди 4г. дизелов Мерцедес на 10г. - *х ти ***.Уж беше перфектен със сервизна история и на диагностиката не даваше грешки, но за 20к. километра смених толкова много неща че се видях в чудо. И 2 пъти ме остави на пътя. Тия коли се взимат нови и се карат докато им изтече гаранцията. Естествено го продадох и сега карам бензинова Корола от 2011-та. Японките май са по-здрави

39

Край

преди 5 години

Колите у нас НАМАЛЯВАТ? Маани бегай бе. Аз не познавам човек без кола някой са с по две.Засипахме България със скраб и последния клошар вече има кола.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Нямали пари хората - купуват си Мерцедеси"Сиромашка радост му се вика на това. Взимаш раздрънкан дизелов Мерцедес на около 15-20г. за 3,4 или 5 хилки и се правиш на голямата работа. После ревеш че частите му били скъпи.

37

туз

преди 5 години

"следвана от "Мерцедес", като се оказва, че в България има регистрирани над 283 хил. автомобила от иначе тузарската марка."Да бе ама половината са Спринтери - от най-тузарските (модел 1995-1997г.) и култовите цедки от преди 1990г.

36

Анонимен

преди 5 години

До Дядо СоциПри соца пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

35

Анонимен

преди 5 години

Механичната кола,без електроника е по-дълготрайна и сигурна от модерните, натъпкани с електроника коли.

34

Бате Иво

преди 5 години

Как така се топят? Тези 470 хил къде са отишли, излязли са от движение ли ?

33

Анонимен

преди 5 години

Още увеличавайте данъци,винетки,застраховки и други глупости и хората ще се откажат масово от колите.И какво ви интересува дали са 20 или 50 годишни колите им,това не е ваша работа,това е частна собственост или искате да си пробутате стоката?

32

Я па я..!

преди 5 години

До старата чайка 22 Имам две тесли , кво да ги правя ?

31

Дядо Соци

преди 5 години

Дано и с комунистите стане така.