50

Анонимен

преди 5 години

До Реалист Тоя *** ни направи ни най -бедната ,най-корумпирана ,с най - ниски доходи в Европа . Най цензурираната и Световни шампиони -1 в света по смъртност! И ти си един червен каскет !!!

49

Анонимен

преди 5 години

До комсомолецБългарите са миячите и слугите на ЕС и пушечно месо на НАТО за еветнтиална война с Русия. Изобщо не ме е яд а и нищо не мога да направя, напълно си го залужават, този въпрос ще бъде отворен още десетилея докато българите се стопят от мизерията.

48

Анонимен

преди 5 години

До Реалист Да те у *** у Червеният мръсен кюлот ,дето ближеш Партиината книжка,стърчаща от задният джоб на Червеният Торбалан от Банка. Да те у *** у червеният *** . Лизваш ли и по-надолу от книжката ? Червенокаскет!

47

Анонимен

преди 5 години

До АнонименХристиянските ценности са: НЕ КРАДИ, НЕ ЛЪЖИНормалните хора не крадат и на лъжат. За нормалните хора да не крадеш и да не лъжеш не е ценност, но при християните рядко се среща, затова се смята за ценност.

46

Гошо...Тъпото

преди 5 години

До ВинетуДобре че Карл Май е написал Винету преди 135 години,че да има Боко кво да чите и...препрочита за да става все по...умен.

45

Анонимен

преди 5 години

Християнските ценности са: НЕ КРАДИ, НЕ ЛЪЖИ

44

Анонимен

преди 5 години

ГО САМО С ВЯРА НЕ СТАВА. ТРЯБВА И МАЛКО ДЕЙСТВИЕ. ЩОТО ДОБРИ ДЕЛА ЗАСЕГА НЯМА. ИМА САМО РЕЗИЛ.

43

Винету

преди 5 години

Боко е велик.

42

Анонимен

преди 5 години

До комсомолецКрим е руски. Въпросът е затворен.

41

АНТИ

преди 5 години

Да е жив и здрав, да ни спасява от червените ....

40

Fenasi Kerim

преди 5 години

Диктаторите си приличат. Ползват религиозните чувства на хората. Безскрупулни в живота, но меки и религиозни пред камерите. Ако владеете турски и слушате Ердоган, само след няколко минути ще си кажете "този човек е толкова добър, религиозен и културен. Направо ангел, абе направо Христос".И Борисов е подобен на него. Това са диктатори. Медиите са техни. Журналистите им лижат задните частни.

39

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Способни сме на...добри дела...скоро,на изборите за ЕП и трябва да го...докажем.Аз не избирам Мария Гаргамел,а...вие?

38

Анонимен

преди 5 години

Борисов работи, ама вие интернетови леееекеенца, можете да плямпате, ама работа, йок.

37

Шопо

преди 5 години

Що не млъкнеш поне веднъж ,бе Борисов?! А ? Не виждаш ли,че омръзна на всички ?!!!!

36

Дребна душа

преди 5 години

Благодарим за поздрави от съсипници на Родината ни!

35

Анонимен

преди 5 години

Това е един прекрасен поздрав от премиера Борисов за Великден! Но дребните душици пак са недоволни. Изгнийте си в омраза жалко червейчета.

34

Анонимен

преди 5 години

На кого да верваме вече. Бог не помага, управлеващите ни крадат ежедневно с всекакви измислени данъци и такси пък си живуркат с големи апартаменти некои дори по 6 с тераси и асансьри . И те грешните уж верват в Бог и нему се молят. Всичко вече тук е само едно театро - комедия - трагедия.

33

Българин

преди 5 години

Ох, кога ще ни дойдат Слави и Мая да ни управляват, Мая да ни прави добрини, да ни дигне серезето и мерезето да зимаме големи серезета и мерезета да си живеем живота, да си доставяме удоволствия и да си узпълняваме желанията, да хапваме, да пийваме, да ходим в мола, да си караме колите, да си лягаме с жените, да се радваме на живота, защото за това ние даден живота, да си доставаме удоволствия и да се кефиме, кога да с кефиме на кюфтета и паржолки, на винце и ракия - като умреме ли?

32

Щирлиц

преди 5 години

Боже,избави България от този !

31

Мачкай Бойко

преди 5 години

Матреялът се подобрява с обработка, материалат е като глината, трябва газене, мачкане, печене...за да се получи добър матреял, за да излезе нещо.