38

Анонимен

преди 5 години

До Пак ли беТИ ПЪРВО УБИЙ ЧОВЕКА И ПОСЛЕ ЕЛА ДА ГО ВЪЗПИТАВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

37

Пак ли бе

преди 5 години

Колко биячи се извъдили пак. Абе, я дайте (някои от вас пак, че миналия път явно малко ви беше) да ви ошамара и аз. Малко и възпитателно. Да ме слушате като ви говора бе! И хич да не сте посмели да възразявате. За ваше добро е. Като ви светне една, хем ша поумнеете, хем ша са възпитате, хем всичко ша ви дойде в главата (горната имам предвид, да не реши някой нещо друго). Ей тъй бе, че боят е полезен, та затова. Давайте да ви бия!

36

Анонимен

преди 5 години

Пак съм аз. За провала на шведския либерален модел на възпитание на децата без шамари ми беше мисълта.Намерих името на психиатъра: Дейвид Ебърхард се казва, да не си помисли някой че съм си го измислил!Идеята е не да пребиеш детето си от бой, но да му дадеш ясно да разбере кой е шефът.Кой е водачът на глутницата ако щете.От гледна точка на еволюцията 2,8 милиона години е нищо, едва вчера сме слезли от клоните на дърветата и ни е отпаднала опашката като сме се изправили на два крака!

35

Стратег

преди 5 години

До bai kolioТо това с обсебването от родителите и тука го има визирано по един особен начин: предварителна предучилищна група,з а да може детето да се "социализира". С една дума, единствено правилната социализация се дава само от определена институция, майката и бащата не са никакви фактори в социализацията на децата;))) И тук, има доста мракобесни постановки в законите и наредби за училищно и предучилищно образование. Клане трябва и там, клане....

34

Анонимен

преди 5 години

По *** статия не бях чел. Не се бъркайте в живота на българските семейства! Българските родители обожават децата си и знаят кое е най-доброто за тях. Долу ръцете от децата ни!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Е на запад се побъркват и самите себе и и децата си с това че ги имат за равни хора на себе си.. толкова много работа отваря това че е неописуемо.Българина обаче въпреки че е запазил реактивното в себе си което отговаря на адекватните нужди и потребности в някои ситуации. като цяло прави няколко гигантски фатални грешки:Оставя децата си да се мотаят през повечето време въпреки че ги шамари когато трябва. Ако нещо излезе от тях добре. Ако не си остават диваци. Самотека е в отношение развитие

32

Православен

преди 5 години

Начи мое да му промиваш мозъка, да му наливаш хормони, да му нпраиш операция да стане травестит, но да го плеснеш по дупето когато не слуша не можеш?

31

bai kolio

преди 5 години

Ааайде пак статия как децата можели сами и родители не са необходими. Да ви.. и смотаните псевдо либерали. Ходете си в скандинавските държави, където от нормалните родители се вземат децата за да се дават на гей двойки. Където за това че детето ти иска при мама или при татко, означава че родителите са го обсебили. Където плаченето за мама е родителска грешка и детето е изтормозено. Махайте се и си живейте в джендърския свят и ни оставете на мира. Ние сме оцелели само тук повече от 1300 години.

30

Анонимен

преди 5 години

Никой не иска да удря шамари на детето си. Шамарът обаче е нещо като аналог на ракетни войски и ядрено оръжие при държавите и лишаването на родителите от тази "привилегия" ще внесе конфликти и раздори в семейството и разбиването му в дългосрочен план.

29

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че няма нищо лошо!Какво му е лошото?Една от най-либералните страни по отношение на възпитаването на децата през 21-вия век вече открито си признава за провала на либералното възпитание.Тоест, родителите да бъдат само приятели на децата и нищо повече!Да ги оставиш на самотек, дето се вика, да ти се качат на главата!Един изтъкнат шведски психиатър наскоро беше написал книга на тази тема!Не може без шамари от време на време!

28

Факт!

преди 5 години

Между другото във Франция една млада арбка такъв завъртя на дъщеря си в един автобус че свет и се зави никой нищо не каза.Затова имат и много деца а норвежките *** са изчезващ вид.Шамара възпитава и се прилага от нормалните хора навсякъде!

27

Стратег

преди 5 години

Държавата не трябва да се намесва във възпитанието на децата, не и този тип държава, подчинена на ЕС. Това е все едно Меркел да е възпитател на децата ми. Нема как. Но, ако тов абъде наложено насила, ще се постигне търсеният от ЕС ефект: белите ще спрат да правят деца и ще се осъществи емигрантската политика на Меркел: черните да правят и да ни правят деца. Това се цели с бруталната анмеса на държавата в семейната политика.

26

Анонимен

преди 5 години

Не му ли набиеш един шамар или да го дръпнеш грубо да се стресне и да спре да реве/разсейва и после да му обясниш кое е правилно, кое не и как изглежда от страни, изобщо няма да те изслуша дори и най-мъдрите думи да му кажеш. За това младежите са на това положение, понеже ги възпитават *** - "моля ти се маме не дей така".

25

Анонимен

преди 5 години

До милиционерЗаради по-силната си психика жените доминират най-опасните професии миньори,сапьори,металурзи, строители, гмуркачи и т.н.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен26А според теб кой е държавата?

23

Българин

преди 5 години

Шамари и дисциплина в ранна детска възраст предотвратяват джендърството в последствие.

22

Анонимен

преди 5 години

Едно е да му удариш два шамара и да го поставиш на мястото му, съвсем друго е да го пребиеш от бой.

21

Факт!

преди 5 години

А бе не можете ли да вденете че всичките врякания за права на жени деца норвежка полиция за деца нпо и тн се финансират от външни на Европа сили ислямски СА Китай и незнам си кои за да ни превземат.Вижте ги скандинавците та те вече са бита карта раждаемост нула арабите и дръпнатите са ги превзели скоро и държави няма да имат.

20

Анонимен

преди 5 години

Държавата трябва да отнема децата на хората и да се грижи за тях. Хората не са способни да се грижат за децата си. Ако например по телевизията дават мач има хора, които направо се изключват от телата си и полудяват, въпреки че събитията на терена не ги засягат пряко. Държавата е пълна със психичноболни хора.

19

бони

преди 5 години

До Анонименние сме легион и на всеки км !