93

Анонимен

преди 5 години

Бе да си пушат легално, бе. Аз като съм шораджия все едно да ми спрат алкохолеца. Що? Щото някакъв се напил и избил семейството си или убил с колата си невинни на пътя?

92

Анонимен

преди 5 години

Голямо Браво и от мен! Жалко че не съм в България сега, иначе и аз щях да съм на простеата да протестирам.

91

Анонимен

преди 5 години

БРАВО!-:)

90

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е да спрем да правим растения противозаконни и да започнем да живеем по-природосъобразно. Малко уважение към природата никога не е в повече.

89

един ВЪПРОС

преди 5 години

Дали това можеше да се случи на 20.04.1989 год., без да бъдат пребити като кучета тези оФчари?

88

Анонимен

преди 5 години

Които са си имали работа с напушени знаят колко са неадекватни. Кръстете се такъв да не ви среща по пътищата с автомобил. Напушените се преселват в друга галактика и се мислят за извънземни. Ако карат автомобил се мислят за Шумахер. Завоите ги взимат на две колела за тях физичните закони не важат. Много такива се преселиха в отвъдното обезобразени, защото се борят с дървета по пътищата. Може да се напушват но да си седят вкъщи и да не се качват на МПС.

87

АнонимеН

преди 5 години

ВИЖТЕ ГИ ДОБРЕ!!!ПРЕДИМНО СА АНЦУЗИ С КАЧУЛКИ!!! ТОВА СА ОТЯВЛЕНИ БАГАБОНТИ --------------ОРГАНИЗИРАЛИ СА СЕ ЩОТО СА ТРЕВОМАНИ А ТРЕВОМАНИЯТА Е ВИД ЗАВИСИМОСТ !СМЯТАТ , ЧЕ КАТО СЕ ЛЕГАЛРИЗИРА ДРОГАТА ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДНАТ!

86

Анонимен

преди 5 години

Баси хората пушат по време на война

85

Анонимен

преди 5 години

Абе, легализирайте "Тревата"!Хем, данъци в хазната, хем ръст на "туризма" (няма само хонландците да печелят, я!!!), хем удар по-нелегалната търговия!Същото се отнася и за проституцията!

84

Анонимен

преди 5 години

До аз-ъткак ще направите разликата ?.......ами обратния просто ще работи, за да има парички за розова блузка, а надрусания ще рее поглед в облаците...ако изобщо дойде на работа....ако не е отишъл да пребие баба си, да и вземе пенсията да си купи дрога.

83

varg

преди 5 години

Утайките на обществото.Погледнете лицата им,един нормален няма.Бъдещи пациенти на психиатриите и затворите.

82

аз-ът

преди 5 години

Генгста групичката на сн.1 от кой номер щат на Люлин са? Или са Надежденски благородници?

81

Анонимен

преди 5 години

Реално погледнато с пафкачите МВР-то, съд и прокоратура си оправят стъкмистиката, докато Брендо, Избегалеви, Очите и много други си пият питиетата с властимащите на някоя яхта в топлите морета!Криминализираха личната употреба преди 10 години, а не виждам голям резуртата от хилядите заловени и осъдени с по джойнт.

80

Няма ли празни

преди 5 години

казарми, да ги строяват и под строй там. Там ще се напушат най яко! Ето го резултата от "демократичната" свободия, утре ще развеят знамето на дъгата!?

79

аз-ът

преди 5 години

4-та и 5-та вече виждам как половината мозъче е в евтанизирано състтояние, а в другата напъпва инсулта... От снимката мога да го кажа....Половинара от глутницата по-горе са шофоьри.

78

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Тридесет години ''ДЕМОКРАЦИЯ'' водят............ДО ТУК.

77

Анонимен

преди 5 години

Бистра водица-мирна главица! Или най-добре според мен пийни си една минер.водичка,сокче,айрянче и ако има някой повод като рожден ден може една чаша бяло вино и това е. Не ми трябват нито спиртни напитки,нито цигари,нито треви. Предпочитам хубаво ястие вместо спиртове,цигари и треви. Не съм се намерила на улицата. Човек трябва да си цени здравето!

76

varg

преди 5 години

НАРКОМАНИ МАРШ В USA

75

АнонимеН

преди 5 години

АКО СЕ ЛЕГАЛИЗИРА МАРИХУАНАТА КАТАСТРОФИТЕ ЩЕ СЕ УДВОЯТ!!!МАРИХУАНАТА МОЖЕ ДА ПРИЧИНИ ЗАМАЙВАНЕ НА ГЛАВАТА И СЕДМИЦИ СЛЕД КАТО Е ПУШЕНА!!!КАТО ТОЛКОВА ИСКАТ МАРИХУАНА ДА СИ ПРАВЯТ СПЕЙС КЕКСЧЕТА С МАРИХУАНА ДА Я ЯДАТ А НЕ ПУШАТ!

74

фАТМЕ

преди 5 години

По една мотика и в Белене!