7

Анонимен

преди 5 години

Кога специализираните органи ще проверят бизнеса на гербавата строителна мафия, която за дванайсет години е изпапкала милиорди за обществени поръчки???????????Кога ще се провери дейността на нагласения за временен кмет на Младост Румен Русев - в Младост ври от строежи. До Патиланци за една година изникна цял квартал, това нормално ли е гусин Гешев? Иванчева ли е виновна че управляващите си получиха огромни апартаменти на минимални цени? Само с оставки ли приключва апартаминтизлагацията?

6

Анонимен

преди 5 години

линч за корумпираните съдии и прокурори! Нулева толерантност!

5

Анонимен

преди 5 години

Борба с корупцията НЯ ***. Има борба с една жена, застанала срещу строителната мафия. Която както се видя е доста щедра към хора от властта - апартаменти, къщи, мезонети. Прозрачно е.

4

По поръка

преди 5 години

на президента , най-сетне антикорупционните действия дават резултат - всички корумпета в затвора - днес Иванчева , утре Офшоркова.

3

бай Х

преди 5 години

Нещо друго да е видял

2

Анонимен

преди 5 години

Иванчева кмет на София а Фандъкова обект на проверка за рементите не рементите на ремонттите. Заместникът и да не се прави на бушонче с факта на разследването му да отива в килията на Иванчева. На българския народ му писна от двойните стандарти на герберското теросовидно правосъдие.

1

Анонимен

преди 5 години

И замириса на корумпе