39

Анонимен

преди 5 години

Този говори, все едно не е бил на власт последните 10г.

38

Granik

преди 5 години

Всичко е режисирано, от уж заяждане то с клиент, уж намесата на служителя. Боят,който е много съмнителен, трима бият един но някак си леко. А преди това двама смляха военен командос. Ясно е че се цели отклоняване на вниманието от кризата с апартаментите. Министрите са готови на всичко, залога е голям.

37

Анонимен

преди 5 години

Айде честно , кой е гласувал за тоз , Лиляна,Теменужка ,Деса и тн ?преди 10г Всички гласувахме за Борисов - той ги назначава той ги уволнява .

36

трогнат до сълзи

преди 5 години

Г-н Дончев ,това "трябва" , "ще" ,"дайте да дадем" и други такива ,ги знаем още от соц-времената.Направете нещо конкретно ,действайте адекватно ,без да обяснявате надълго и нашироко как няма да свършите нищо !За съжаление, комунистическата школа си казва своето.

35

СОРОСКИ АГЕНТ

преди 5 години

Кадър на СОРОСКОТО ОТРОВНО ОБЩЕСТВО не беше ли главния подсрекател на Ц.то заедно с ХЕЛЗИНСКИТЕ ЛАПАЧИ

34

Анонимен

преди 5 години

"Илюзия е, че ще продължим по старому...." Много предизборен фалш има в тази закана. Не му вярвам затова няма да гласувам за неговата партия. Проблемът в нашата страна е че не виждам за кого да гласувам. Обърна се "наляво" - бивши комунисти. Обърна се "надясно"- мафия. Погледна "направо" - пустош и мъгла. Има ли некорумпирана партия? Останали ли са в нашата родина непокварени хора за които да гласувам?

33

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Браво , Дончев.Призовавам Фъндъкова , веднага да се задейства инда евкуика ромите от Габрово .Нека да ги засели в празните апартаменти в кварталите Витоша , Ст. град.Манастирски ливади и др.Жилища има работа също .Докарайте ромите в София

32

ДОНЧЕВ

преди 5 години

Ти не беше ли кмет на ГАБРОВО. Защо си измиваш ръцете с други. Да не би тия Ц. да са се заселили миналия месец. Я застани пред габровци и да видим дали няма да получиш някой домат по сурата

31

За Мария Габриелова

преди 5 години

Нека ако трябва и г-н Борисов да излезе и да каже на хората да се успокоят и да спрат с протестите. С протести нищо не се решава, а с работа. Много нещо има да се свърши, докато успеем да интегрираме малцинствата и да им предложим по-добър стандарт на живот. И това става с работа, а не с протести.

30

Балансьора

преди 5 години

Когато видиш повече шведи от българи пред гишетата на НАП и повече българи от шведи пред спешна помощ, значи нещата потръгват на добре.

29

ТИКВАТА Е ДЪРЖАВАТА

преди 5 години

нещо става ли без краля-слънце. Кажи го в прв текст. НИЕ ОТ ГЕРБ СМЕ ВИНОВНИ. Включително и ти бе ДОНЧЕВ

28

реалист

преди 5 години

Ех тия лоши българи, развалиха ви рахата. Защо протестират, не виждат ли видимите ви резултати? Оставка пребоядисани комунисти, чеда на бивши номенклатурчици !!!

27

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Чудесно, господин Дончев, но първо напуснете мутро-милиционерското правителство на ГЕРБ, което по чужда поръчка размножава ромите и унищожава българите, и чак тогава ще Ви повярваме.Другото си остават приказки за лека нощ до следващия "битов" инцидент , при който роми ще убият или пребият българин.

26

волевист

преди 5 години

Нека да се потърси отговорност от БСП защо се е допуснало да се стига до такива проблеми. Защо БСП не е решило проблема когато управляваше с тройната коалиция, а сега ние трябва да го решаваме.

25

Мярка 4

преди 5 години

Когато се научите да броите до 4, ще ви я кажа,калинки!

24

Ха-ха

преди 5 години

Мерките са ясни,ама няма кой да ги вземе!Р**ските гласове са по-важни за властта от тия на белите работещи хора,които крепят държавата....Иначе не е толкова сложно-строг контрол над популацията и поведението,ограничаване на гласуването.И за трите неща има законни начини да стане,само трябва воля да бъде направено!

23

гербисто-патриот

преди 5 години

Браво, добри думи на вицепремиеряа ни г-н Дончев. Държавата ни трябва да наваксва с лошото наследство оставено ни от тройната коалиция, сега има да се работи много по въпрса с ромското включване и интеграцията на малцинствата, за да не се стига до такива инциденти. Държавата ни трябва да отдели повече средства за това, да може да се интегрират ромите и да се подобри живота им, за да няма такива проблеми.

22

Анонимен

преди 5 години

Мерки трябват, ама когато хората започнат да ги прилагат, веднага пращате жандармите нали. Жалък герберастки ***

21

Мярка 2

преди 5 години

Спрете да говорите за перфектната работа на полиция и прокуратура! Такава няма-факт!

20

Асеновград

преди 5 години

Тук ромите имат около 10, че даже и 12-13 ромчета. Раждат буквално, като зайци, а ние българите имаме по около 1-2 деца. За 10 години станаха от малцинство в мнозинство. Тази държава върви към ръба на огромна пропаст. Бароните получават милиони от държавата и чужди фондове.