33

До жителството

преди 5 години

що за чук трябва да си, да разсъждаваш толкова наивно, сякаш милион българи се преселиха в София от любов към Черни връх и перловската река.

32

до 32

преди 5 години

Както българи направиха хотели на държавните плажове край морето, кактопхбългари застроиха парк Гео Милев-южвата част, Южния парк-с незаконната жг Южен парк, както българи застроиха планината Витоша с къщи-дворци (нали уж строителство в планина е забранено?)така и роми могат да си строят колиби, където преценят? Или българи могат да застрояват държавни земи, а роми не могат? Аз лошо от роми не съм виждал, но лошотия от българи-много. Българин съм, нямам никакъв досег с роми.

31

Анонимен

преди 5 години

Дончевица просто се опитва да вдигне малко поокапалия рейтинг на мъжа си, и нищо повече!Мъжа и е вицепремиер от 6-7 години, за това време спокойно можеше да направи много за спиране на ромския терор над българите, ако искаше! Явно не иска!

30

Анонимен

преди 5 години

Ми Дончева да ги каже тези неща на Дончев.

29

Анонимен

преди 5 години

Прави впечатление поразителната прилика в лицата на Дончев и Дончевица. Дано само Дончев не е умен колкото Дончевица, че ни е спукана работата....

28

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВА ДА СЕ СТИМУЛИРАТ РОМИТЕ ДА СЕ ЗАСЕЛВАТ В СОФИЯ - ТАМ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯТА ИМ СА МНОГО ПО-ГОЛЕМИ.

27

До 21 безобразие

преди 5 години

Придошлите роми дали са си купили имоти и къщи, за да имат право да останат? Не, не са. Според законите по цял Свят, нямаш право да си правиш къща и барака, на държавна земя.

26

Некъф

преди 5 години

Тая жена има по големи TOПки от мъжа си

25

Мара Габриела

преди 5 години

Габровци вие не сте толерантни не сте европейци, дори не сте и ***.Като набият едно българче тези *** българи хванете ги за ръка и ги заведете да набият и друго.Тогава вече ще сте истински европейци.

24

до жителство

преди 5 години

абе ху.о и аз предпочитам в града ми да има високотехнологични фирми които да плащат по 3000 лв заплати, само че вие създадохте условия за тях в Сф а не в Плевен , Габрово или Видин. Ако ние си тръгнем ще дойдат виетнамци да бачкат или просто фирмите ще си тръгнат и паричките за Сф ще секнат и няма по три пъти да ти угаждат да сменят плочките на Графа....

23

111111

преди 5 години

Тази се опитва да яхне вълната. Мъжът ти като е част от управлението години наред, какво е направил по проблема? И хайде марш от София, че и вие сте придошли там!!!

22

Анонимен

преди 5 години

До жителствосигурно ти ги храниш докато те се препичат на слънце с обърнати към съседите тонколони се наливат от сутринта под ритмите на маанета. Или пък деца и пенсионери са ежедневно тормозени и ракетирани по улиците, сподели

21

Анонимен

преди 5 години

Конфортът на ромите не е нещо паднало от небето.Политиката на държавата в последните 10-15 години прави така че българите да напускат страната,а ромите да цъфтят и да се размножават.Получаващи пари и облаги,без грам положен труд и усилия.А за българите само терор,пречки пред малкия у среден бизнес,и светло бъдеще на трудови роби на шепа посткумонистически олигарси тясно свързани с политическата мафия.По провинцията има картел на заплатите,които не може да са по-големи от ниво определяно от феода

20

Анонимен

преди 5 години

моля, напомнете на другаря дончев, че една от къщите в които са се самонастанили роми е на наследниците на бивш министър от царско време, единствената останала що годе цяла (от общо три).

19

жителство

преди 5 години

Предлагам всички навляци, нахлули в София да си ходят. Проблем с роми в София нямам-кварталът в който живея няма роми, но проблеми с нагли *** демонстриращи наглост, арогантност, нискокултурие--безкрайни. Шом габровци не искат придошли в града им, и аз не искам придошли в София-без значение какви са по етнос! Хайде-габровците-дошли в София-да си ходите по родното място, щом не искате вие други хора в града ви!

18

Русия

преди 5 години

Кво са тия *** итоя Дончев/а

17

безобразие

преди 5 години

Откъде-накъде габровци ще "чистят" градът си от придошли роми? Тук Германия 1939 г ли е? В България имаш право свободно да избираш къде ще живееш. А ако софиянци поискат придошлите габровци да си ходят? Щото и самата фейсбук писачка ще трябва да си ходи от София в родното място!

16

Анонимен

преди 5 години

Проблемите са два.Беззаконието в тази държава,и ромската наглост в следствие на това.Но основното е липсата на Правосъдие и сигурност в тази територия.И огромната корупция.ГЕРБ ги чака не само оставка но и серия от съдебни процеси.Партия ГЕРБ може даже да даде начало на разпад на Европейския съюз в сегашния му вид.Защото ще е лош пример какво представлява същият,и как в него има държави открито управлявани от мафия.Е това не го мислят европейските управници търпящи Борисов

15

Анонимен

преди 5 години

кой е мъжа в тва семейство?!

14

Гочо

преди 5 години

Суз ***, Дончевице, мъжа ти краде, лъже и маже на едно с ГЕРБаджиите вече 10 години, пък се правите на много морални за пред хората! На всички ни е ясно, че в тая гмеж от крадливци и мошенници в ГЕРБ НЯМА КАК ДА ВИРЕЯТ чисти и непокварени хора. Просто другите крадльовци ще ги смачкат или дори и да е имало, те са се оттеглили.