14

Анонимен

преди 5 години

Изненада няма.Казва се безочие.

13

Д-р Петър Берон

преди 5 години

"Не е редно да се правят паралели", коментира пред Нова тв турагентът Антония Чомполова."Тая да прави меридиани тогава.

12

Капиталист

преди 5 години

ШОК! БОМБА! СЕНЗАЦИЯ! препикана дупка в Италия струва по-евтино от луксозен спа хотел в България

11

Гледна точка

преди 5 години

Аз спя винаги в колата и нощувките навякъде ми излизат безплатни.Не очаквах българинът да изпадне в такова унизително положение да спи в колата! На запад си купуваш/наемаш (700 ? за уикенд, чистак нова) каравана със всички удобства (сателит, баня, кухня и т.н) и джиткаш. Паркирваш на места със ток вода, т.ест. на определени за целта места и общо взето ти излиза два-три пъти по-евтино отколкото в хотел.

10

Анонимен

преди 5 години

А нощувките в Италия ще имат ли включен топъл минерален басейн, сауна, парна баня, фитнес?Или може би само обща WC на етажа.

9

Ф.С.В.

преди 5 години

На българските бизнесмени алчността е пряко свързана с тяхното мото - ДЕН година ХРАНИ- И точно това мото ще ги свали на земята- Ще паднат от банановата палма и ще се върнат към традиционалното търсене на храна което племето в ниското прави - ровене по хралупите за нещо като храна !1

8

Гледна точка

преди 5 години

Знаем ги тея еФтини експедиции!Тръгваш автобуса се чупи. Там ще спиш в най - добрият случай в дом за социално слаби, ще трябва и храна да си копуваш, защото хранодена включва само един джем и филийка хляб. Не че във Велинград е по-хубаво. Отзивите оттам говорят, че езерото "Клептуза" (основната забележителност) е тотално занемарени и капанчетата около него дерат по пет кожи без упойка.Така че преди да предприемете почивка проучете условията на въпросната дестинация.

7

Фики Стораров

преди 5 години

Любимата дъвка за населението-колко е евтино в чужбина, и колко скъпо в България. На който му е скъпо в България, зад граница ще му е още по-скъпо.

6

МХМ

преди 5 години

Жалка история наистина. Велинград е спокойно градче , но наистина не заслужава да е толкова скъпо. За Италия и относно РИМ , нямам коментар , там наистина трябва да ми дават пари за да стъпя отново. Великите им императори ще се обръщат в гробовете ако разберат в какво се е превърнал вечния град. Италианци почти няма. Местното население са *** и азиатци. Всичко е в *** и пикня и навсякъде мирише и всичко това около центъра, колизеуема и т.н. Навсякъде те дърпат и ти предлагат разни простотии.

5

ИТАЛИЯ НЕ Е РИМ

преди 5 години

или скъпите бално лечебни центрове. Ако смятате, че затънтена селска къща в околността на някой град в Италия може да се сравнява със спа център, значи или не сте били в Италия или правите умишлена пропаганда на чужди интереси

4

Я СТИГА ВИЦОВЕ

преди 5 години

В РИМ в центъра под 200лв няма ношувка. До гара Термини е 150 лв двойна стая

3

Анонимен

преди 5 години

България не е втора ръка туристическа дестинация, че един луксозен хотел да е по-евтин от италианска дупка.

2

Анонимен

преди 5 години

откачалки

1

Евтин Ганчо

преди 5 години

Аз спя винаги в колата и нощувките навякъде ми излизат безплатни.