62

той ако знае

преди 5 години

У нас се употребява израза "Италиански двор" което ще рече че съседа надзърта в спалнята ти. А жените се карат на висок глас през прозорците на кухните си.

61

Ром"с

преди 5 години

Тъй като съм имал щастието да обиколя част от Италия като турист ,а не като гастербайтер ,то нека и аз да кажа как аз видях Италия. В Тоскана(това е регион,а не град) -страшно красива област с много хубави и уредени градчета.Флоренция-архиктатура,Венеция-интерсна,Рим-многолюден и интересен,Милано-моден и богат,Болония-слаб,Комо(много хубаво място),Верона-краив град,Генуа-на "два-три етажа".Лигурийското море ,а пък Амалфи -каква красота.Не ми хареса тяхната кухня и малко артисти са сервитьорите.)

60

Анонимен

преди 5 години

Само там ли ?

59

Анонимен

преди 5 години

До 52 На гръцки българин е вулгарос ,защото по техния говор изменят буквата Б с В .Когато Византия владее България на гърците им е било трудно да изговарят Бдин ,и го заменяли с Видин.От тях идва името на града ,няма нищо общо с някакви легенди за баба Вида!

58

смях

преди 5 години

Koментар 55 унищожи цялата статия !!!!!

57

павдпшр

преди 5 години

До Така е ..Въртите сучите и пак Русия ви е виновна и ако не Русия ще е Гърция Сърбия или кой знае кой. Ей булгарино затова си на последно място в света а от нашта мафия която ви граби ежедневно по голяма няма.

56

Шоп

преди 5 години

До Анонимен 53:"Много са шумни, арогантни, невъзпитани, необразовани..." -- па това са си 101% българи бе!

55

Анонимен

преди 5 години

А италианска техника в българският език на какво е символ знаете ли ?Автомобилът влязъл в книгата за рекорди на Гинес за най-бързо аварирал автомобил е Мезарати.Умряло 2 километра след като било подкарано от гордият му собственик платил 1 торба пари за него.Пералните им са пълен шит,тостерите се палят,прахосмукачките не смучат,печките им топлят "тука има тука нема" бойлерите им текат и горят инсталация щото са и енженери най-вече.Питайте и некой майстор на коли за колите им ако ви се слушат псув

54

Епа

преди 5 години

в България да не би да не е обида таз дума?

53

ха-ха-ха

преди 5 години

Те пък, ако знаят ние кой етнос наричаме ИТАЛИАНЦИ !

52

Анонимен

преди 5 години

Преди 15- тина години италианските данъчни пострадаха от "българското лечение", състоящо се в следното- таксиметровият апарат на кола да се сложи във фризер, при което всички курсове изчезват и водача не плаща за тях данък.

51

Анонимен

преди 5 години

Обикалял съм Италия доста и имам лични впечатления. Много са шумни, арогантни, невъзпитани, необразовани и доста *** повечето. Като чуя Италия и моментално се сещам за 3 неща - Ферари, паста и мафия. Всеки италианец ако го заведеш у Факултето и ще се захласне от висшата мода там - такива цветове, такъв тен, ланци... И какво ни пука на нас, че някакъв си жабарр квака?!?

50

SS

преди 5 години

На гръцки,българин е вулгарос,т.ест ***,невежа,***.Още Волтер,в пиесата,Кандит,описва българите,особенно цветисто.Дори в англоговорящите страни,българин е обидна дума.Защо е така?Явно сме си го заслужили.

49

Анонимен

преди 5 години

Манджа-Манджаре - Храна.

48

Селски Софиянец

преди 5 години

А какво ще кажеш за американец, си представяш гей, джендар, дрогиран гледащ като зомби деградирал

47

Анонимен

преди 5 години

Дори имаме еднакви думи за храна като мажджа-манджаре.

46

БГ учен

преди 5 години

Моите изследвания показват, че думата Италия се свързва най-често с ...МАФИЯТА !

45

ХаХ

преди 5 години

Израза "*** български" от къде идва ?

44

ОООО НЕРАЗУМНИИИИЙ

преди 5 години

УРУДЕЕЕ ЗАЩООО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШШШ БЪЛГАРИН????

43

Анонимен

преди 5 години

До РАСИЗЪМИ точно кои ни използват името. Невъзптани, груби,крещящи като "брятата" нас,бутащи се по улиците това са италиянците.