36

AY

преди 5 години

Ако беше в София да нагъне некоя джурнализка, оная и език щеше да му пусне.Затова хората бягат в Щатите, далече от Чалгаджийското царство на ***.ците и милиционерите с червени петолъчки в главата.

35

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 5 години

Честно казано Джени е в пъти по-привлекателна и сексапилна от това кюфте.А някой виждал ли е кюфтето да пее?Защото пише че е певица.

34

Анонимен

преди 5 години

до 40 Кой ти е казал на теб, че защитаваме тази , бе? просто законите в САЩ за сексуално посегателство са коренно различни от нашите, а за Саудитска Арабия пък, ако целунеш непозната жена направо увисваш на дървото.

33

Анонимен

преди 5 години

Българският селянин - е политкоректен - само когато може да оплюе - сънародник изплувал от блатото със собствени сили.Това е най-българската черта на ганчовците!

32

Анонимен

преди 5 години

Дебелашко Балканската шегичка ше му струва по задокеанската тарифа ... това не е студентски град на домашно мутреене ... там дебело много :))

31

Офф ,да се омита

преди 5 години

Андреа-Анка прилича на бабичка.Кобрата трябва да я смени.Вече не става за нищо.Само харчи парите му за някакви песни и клипове ,които никой не гледа.А мислите на дебелата лелка не интересуват никого.

30

Тодор

преди 5 години

Само гледайки снимката IQ-то ми падна до критичният минимум... А между другото кое е това русо кюфте на снимката? Това не е онази изпъната мацка с крака поне 120см, макар и като погледнеш носи едва ли не 46-ти номер патъци от разтягането на снимката? Не е и онази с тънката брадичка и без нито едно петънце по лицето? Не е и онази с тънките и дълги ръце, които виждаме по снимките. Та питам аз, коя е тази пухкава руса г-жа?

29

ДжейДжей

преди 5 години

"Певицата" ??? Хаха. Ай стига толкова шеги.

28

Анонимен

преди 5 години

Edin dol drenki mutra i 4algadjiika mutresa stiga ste ni saninavali s prostotii ne e interesni nai nalko 2 mili mutrata schte plati usa ima sakoni i te se ispalnjavat ne kato v bg na zvetanov mu oradnaha na apartam.oschte e v politikata tova e bg

27

до 36

преди 5 години

За такива като теб - ***!Ситнокарирани ...злобни...и завистливи...Най-големия ви успех е бърз кредит за нов смартфон!

26

Анонимен

преди 5 години

"Засана"- журналки!...Какво казва Андреа.Кубрат за нищо друго нестава.Той е неудачник и без парите,да се маха от мен.Трябва да себоксира.А аз бих добавил, не и с джоши.

25

Анонимен

преди 5 години

Две златокопачки се карат за парите на Опулеви.

24

Анонимен

преди 5 години

"оронване" показва езиковата култура на преписвачите в този пропаднал сайт. Грамотните хора пишат уронване.

23

Петров

преди 5 години

Престижът на Кубрат, Андреа, журналистите от Днес , ГЕРБ и много други отдавна е Оронен, изрОнен. И пак си живеят като Симеончовци.

22

Ай

преди 5 години

Не знам за кои селяни говориш ***. В момента го съдят Калифорнийците. А че Кубрат и Андрея са ***.ци е ясно за всеки. Журналиската все пак е била на работа а не е у тях да я натиска като платена ку.ка.Явно "умните" ви глави трудно схващат разликата. По добре да беше се извинил вместо да реве като теле. Ама чалгата така действа за съжаление.

21

ED

преди 5 години

Пише се Уронване на престижа.

20

Анонимен

преди 5 години

Много злоба от тая Андреа се лее срещуСуши, сега оная ще и вземе поне 1 млн долара колко чанти и тоалети можеше да си купи тая Андреа с тия пари Абе тия знаят ли какво значи свободен човек и лично пространство сега и у бизнеса и взеха да се мешат и в личният и живот оная направо ще ги остави без стотинка и колкото повече плюят повече хора ще подкрепят Суши.

19

Анонимен

преди 5 години

то е като БХК, никой ром или там както ги наричат не знае, че може да съди България за нещо, идват от БХК и му казват нарушени са ти правата, ще те защитаваме, но подпиши тук и тук. Осъждат България, на рома дават някаква малко сума, останалото го прибират адвокатите. Та и тук така, тази въобще не знае, че са и нарушени правата, но идва една алчна баба-адвокат и невинната целувка става проблем

18

Анонимен

преди 5 години

Тю,язък поне 400 000 $ ще му измъкне една чернокоса,вместо това русо кифле.то и аз бих се ядосала като знам какво пазаруване съм изтървала.

17

до Анонимен 22

преди 5 години

Баш си е обратно - др.селянин ... в САЩ колегите му боксьори го защитават ... Но селянията у нас - никога не спи!Не е важно - ти/вие да сте добре !Важното е - и другите да са зле!Докато опърдявате стола пред компютъра - Кубрат ...побеждава...губи....сам ... на ринга!А вие/ти - му броите парите!Селяните - сте страшна сила - защото сте много!