107

Православен

преди 5 години

ОСТАВКА!

106

ГЕРБ НИКОГА ПОВЕЧЕ

преди 5 години

няма да спечелят НИКАКВИ ИЗБОРИ. Питай КОЗЯК. От там идава "АТАКАТА". ГЕРБ са в КАНАЛА както писа ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, която 4 месеца преди да арестуват ВЕТКО каза къде се крият . 4 месеца се водиха преговори с ТИКВАТА да му харижат имотите и да се отърват. Явно лакомията им била много голяма. Малкия БОРЕЦ със ЗАХАРНИТЕ ЗАВОДИ отърва сина си от ареста с няколко имота / всички го помним случая/

105

Анонимен

преди 5 години

Герб може да гарантира само облигационния заем от 16 милиларда лева. С жилищата и имотите на депутатите си, естествено.

104

Анонимен

преди 5 години

А Цветанов чии го дири в Америка?И с какви пари?Избяга от народната любов ли?Да видим как Бойко ще го извади от л..та или и двамата ще затънат още по-дълбоко.

103

Бесен българин

преди 5 години

Не трябва да има смъртно наказание за такива вредители, като в Китай примерно, щото според Европейската комисия техния живот бил ценност.

102

ГОРАНОВ, БАНОВ

преди 5 години

ги спасиха временно като пуснаха всички глашатаи по всички телевизии да пеят АМА ТЕ КОМУНИСТИТЕ, ТВА НИНОВА, ТВА ЙОНЧЕВА, пък ТЯ какво направила.... Дела заведоха срещу ЙОНЧЕВА за да я сплашат... ЦАЦАРОВ също ще отговаря един ден за прикриване на престъпленията на ГЕРБ и КРАЖБАТА на КТБ заедно с ТИКВАТА и ПЕЕВСКИ

101

Анонимен

преди 5 години

"Когато гръм удари,как ехото заглъхва.....".

100

Анонимен

преди 5 години

Довчера герб се опитваха да ни убедят, че Радио Свободан европа -една американка медия -е получил донос от БСп, а ИНтерпол е комунистическа организация (що дири Цветанов в нея). Сега смениха плочата - атакаат идвала от ДА България, т.е. отдясно. не искат да признаят, че атаката идва "отгоре". досега постоянно даваха за пример колко ни хвали ЮНкер, но подминаваха международните критики. Е, вече не може да ги подминават.

99

Питър

преди 5 години

До NightbornНе е съвсем така. Имаше ОЧЕВАДНА договорка между Тиквата и Доган, който разстреля тройната коалиция с изказването си за порциите. Оттогава насам обикновено играят заедно. А при тази толкова печална тройна коалиция доходите на българите за пръв път изпреварваха инфлацията през последните 30 години. Защо Доган го е направил, не мога да знам, но е за разстрел

98

Вежди Рашидов

преди 5 години

Ченчетата от Герб започнаха да си вадят кирливите ризи. Предполагам, че Цветанов държи Методиев Борисов за топките. Нали преди години беше обявен и за футболист на годината. Не само Цвъки, но и доста други бивши милиционери и охранители трябваше отдавна да са в затворите.

97

НИНОВА

преди 5 години

Залагам на теб! Очаквам ТЕЖЪК НОКАУТ на ТИКВАТА най-много в трети рунд

96

Анонимен

преди 5 години

Герб не са свикнали да коментират скандалите ПО СЪЩЕСТВо, а обикновено се обитват да докажат, че са мероприятия на БСП. когато изтекоха записите за мишо бирата те ги нарехока фалшификат. Дадоха ги в експертна лаборатория във Франция. тя потвърди, че записите са ДОСТОВЕРНИ, но и до днес Герб не ги е коментирала. същата съдба сполетя записите в които чуваме един министър на Герб да казав Борисов за Цацаров "ти си го избра". Отново не се коментира СЪЩЕСТВОТО, а дали били законни.

95

Анонимен

преди 5 години

..."И изведнъж се оказаха пълни с имоти.И изведнъж се оказаха пълни ***!"Уважаеми зрители,спите ли?

94

до 115

преди 5 години

абе бухал, какъв Орешарски те гони бе. Ти наясно ли си че Герб тогава платиха 15 милиона лева от партийните ***, за да подфържат 300 дни протестите срещу Ореха, накрая направиха уйдурмата с Доганя за един уж неправомерно изтеглен милиард. А 16 милиарда за Ф16....много сакрална цифра...

93

КОГАТО Е ДО СТЕНАТА

преди 5 години

ТИКВАТА винаги вика на помощ призрака на ДЕДО си, УЖ убит от комунистите. ЖЕНКАРЯ и КРАДЕЦА на КОНЕ. Какви комунисти, какви хибридни атаки, фейкове и прочие г.л.упости. Да не сънува ПУТИН? Най-много да му се привиждат НИНОВА и ЙОНЧЕВА в кошмарите

92

Анонимен

преди 5 години

първо не нормално председателя на комисията за Комисията по АНтикорупция за проверява даден апртамент, а после да си го купува, на цена, която се е занижила в пъти специално за него през тези 4 дни от 1590 лева бед ДДС на квардратен метър, на 660 лева с ДДС. Дори само това са РЕКЕТ и ДАНЪЧНА измама. Отделно имаме ОБлага, защото се купува на цена под вписаната пазарна цена. Цветанов може да продаде апартамента по-скъпо, а това е КОРУПЦИЯ.

91

ЗА СТРАНДЖЕВ

преди 5 години

ЦВЕТАНОВ е МАФИОТ. Но неук, нагъл и арогантен. Затова нито социализма, нито капитализма са оправдание. КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК Е. Както и ТИКВАТА, Хайде да не си припомняме автобиографиите на ТИКВАТА и ЦИЦЕРОН

90

Анонимен

преди 5 години

До ЕдинЕдин *** има наглоста да те светне, че всички са комунисти. Дори и ДСБ, и Да България, Зелени, патреоти и т.н. БКП-то не ги коментираме. А природните закони действат навсякъде. Ако нямаш естествен враг, то се израждаш. Так и в политиката. Като е калпава опозицията, управляващите се разлагат. На Запад десните гърмят със секс скандали, левите с фин.далавери. Тъй като тук всички са леви, всички горят с финансови далавери.

89

Анонимен

преди 5 години

СПомнете си как падна Груевски - десет години - несменяем. ЦРУ извадиха едни записи, дадоха ги на Заев и за два месеца Груевски падна от власт. не ви ли напомня на нещо този модел?

88

Просто отбелязвам!

преди 5 години

Имаме абсолютно адекватна замяна на квадратури, в същия район, с доплащане на едни 100000 за 40 м2 - нищо ненормално. Но интересното е че, кампанията се поде от Свободна Европа точно когато сините и ГЕРБ ще се пазарят за евродепутатските листи. Тоест, освен БСП, сините също имат изгода от тази измислена кампания. Просто отбелязвам! ...понеже много приказки за морал се изприказваха от "възмутените"!