25

ined

преди 5 години

А Портних ще въведе данък "Трап", да си финансира разкопаването на повече улици едновременно, както и данък "Златен Левски"

24

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

добрутро. един приятел пита, дали новината, че бразилия ще става член на нато е случайно пропусната в тая политически не ангажирана медия?

23

Анонимен

преди 5 години

Като престанат да гепят и да си раздават допълнително материално стимулиране на тримесечие, като подобрят КПДто на работата си и намалят нищоправещата администрация, пари ще има за всичко.Моето предложение е съкращения.

22

Анонимен

преди 5 години

Всички знаем с какви пари живеят политиците и бизнесмените около тях.

21

шматка

преди 5 години

Столичаните с галошите са недоволниЗначи хората в затворените комплекси могат да плащат ипотеки и въпреки това да заделят пари за градинари и чистачки а в панелките искат общината да им купува и крушките за стълбището.Не става така

20

Съгласен съм

преди 5 години

Ще се раздвижи имотният пазар. Ще паднат цените.

19

1234

преди 5 години

Докато 95 процента от всички данъчни приходи отиват в софия, пари за нищо няма да има! Ами да отделят от местния данък сгради бе!

18

Mirko

преди 5 години

Долна зган крадлива! Как не се спряхте да е.а ваща ***.а да е.а ? Едвам си плащаме надутото парно, надутия ток, надутите граждански, обирджииското 20 % върху храни и лекарства, надутите цени на калпавите горива и вие пак търсите да ни дерете! ОСТАВКА И ЗАТВОР!

17

Анонимен

преди 5 години

Андрешковците знаят, че няма смисъл да гласуват, защото бездомният Цветанов Ухото брои бюлетините

16

Анонимен

преди 5 години

Целта им е да накарат хората да задлъжняват, за да се изземат имотите им.

15

Анонимен

преди 5 години

Незабавно да се наложат санкции на Путин и Русия.И разбира се, няма как Орешарски да не е виновен отново.Нали гербави тролчета.

14

Анонимен

преди 5 години

Поредният обир....

13

Георги

преди 5 години

Нормално е да е така. Всеки който има къща знае че тя иска постоянно подръжка, а тия по блоковете очакват веднъж като го купи повече за нищо да не плати. Ако не се поддържа една сграда има срок на годност до 50год. Така че тия блокове или трябва да се поддържат или след 50год да се събарят. Сори, това ви е подарък от комунизма

12

redordead

преди 5 години

Съгласен съм с предложението на 3 години да се оглежда сградата и да се правят предписания, които да се спазват, но нека това се случи, след като от данъците ни започнат да се ремонтират всички дупки и ремонтите на спукани гуми, криви джанти и скапано окачване причинени от разбити улици да паднат под 5 процента. Също така, всички тротоари да бъдат подисгуренци с анти паркинг колчета, да бъдат оправени и да се осигурят велоалеи, където е подходящо. Общината си свърши работата за тези неща първо.

11

Анонимен

преди 5 години

Моля?Нещо друго освен нови данъци тези некадърници могат ли да измислят?

10

Анонимен

преди 5 години

Селянката от Самоковско има в Манастирски ливади цял блок лични фасади да поддържа, иначе корупция нямало....

9

шматка

преди 5 години

Има логика.Омръзна ми да гледам порутени фасади и самодейни проекти по балкони.Аз бих внесъл и предложение живущите да подържат околоблоковото пространство

8

НОМЕР2

преди 5 години

Фасадата на блока трябва да е естетична, защото я гледат всички! Значи всички, живеещи в този град трябва да плащат за поддържането й! За да е хубав града, трябва да си живял в него, да си се родил в него, да милееш за него, а не да си някакъв *** селянин от Самоковско!

7

Анонимен

преди 5 години

Що за идиотизъм. Това правителство завзе и местно управление и започна повсеместен рекет. Кой не плаща му се взима всичко. Няма безработица защото автоматично отписват от бюрата , на когото изтече обезщетението. Неописуемо...

6

Анонимен

преди 5 години

Аз пък искам ГЕРБавите да ми платят санирането като на други блокове. Зер пооткрадха бая милиарди покрай това"саниране" на 10-ни цени с наши пари...Айде у лево ДрОгаре.....