167

Боби

преди 5 години

До Анонимен"В ЯДРЕНА ЦЕЛ БОБИ НИ ПРЕВРЪЩА ОНЯ КОЙТО НАСОЧВА РАКЕТИ КЪМ НАС"Значи ВЕЛИКИ ПРЕДСТАВИТЕЛЮ НА ЛОГИЧЕСКАТА МИСЪЛРФ насочва ракети срещу нас ей така щото имат ракети и бомби,ей така имат пари за постоянно ядрено бойно дежурство,ей така за тренировка?НАИВНО ПРОСТО НАИВНО ЧАК ДО ИДИОТИЗЪМИмаш ли си представа дори най-малката ядрена бомба колко струва самото парче хардуер и дневната му поддръжка и ОХРАНА?РФ насочва ракети срещу нас защото сме направили НЕЩОСещаш се какво нали?

166

Анонимен

преди 5 години

До 167В бедната Русия всички са богати...особено тези в Лондон !

165

Боби

преди 5 години

До Много здравеЛЕЛЕ КОЛКО СИ НАИВЕНГермания подписала ли е конвенцията за неразпространение на ядрено оръжие? Разбира се!ЗАЩО ТОГАВА ПО ДЯВОЛИТЕ В БАЗАТА РАМЩАЙН(ПРИМЕРНО) СЕ СЪХРАНЯВАТ АМЕРИКАНСКИ ТАКТИЧЕСКИ ЯДРЕНИ БОМБИ?ЗАЩО НЕМСКИТЕ САМОЛЕТИ ТОРНАДО И ЕВРОФАЙТЪР ИМАТ ОБОРУДВАНЕ ЗА ХВЪРЛЯНЕ НА АТОМНИ БОМБИ?САЩ и договори от какъвто и да е вид и род - ПОЛОЖЕНИЕТО В МОМЕНТА - САЩ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ЩЕ КЕРВАНА ВЪРВИ КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ

164

Анонимен

преди 5 години

САЩ ни превърнаха в ЯДРЕНА ЦЕЛ---В ЯДРЕНА ЦЕЛ БОБИ НИ ПРЕВРЪЩА ОНЯ КОЙТО НАСОЧВА РАКЕТИ КЪМ НАС

163

Анонимен

преди 5 години

САЩ ни превърнаха в ЯДРЕНА ЦЕЛ---АВЕ БОБИ ЗАБЕЛЯЗАЛ СЪМ ЧЕ ТИ ОСВЕН ДА ЛЪЖЕШИ ИЗВЪРТАШ ВСИЧКО ДРУГО НЕ ПРАВИШ

162

НОВИНА

преди 5 години

Анексията на Крим - разделение между братски народи с 13 хил. жертви

161

Боби

преди 5 години

До Време за"И едната да има ядрено оръжие"До Анонимен"Или смятат да завземат и Босфора?"1. В момента реално нямаме боеспособна амия, ПВО, ВМС и ВВС само няколко отряда за бързо реагиране което е определено недостатъчно2. Има полигони ползвани от НАТО и САЩ което не е проблем дват гърмят сами или с остатъците от нашата армия и си заминават3. Но има постоянни бази и информационни центрове(Варна) които ВЕЧЕ СА ЦЕЛ НА РУСКИТЕ ИСКАНДЕРИ И ТО С ЯДРЕНА БОЙНА ЧАСТСАЩ ни превърнаха в ЯДРЕНА ЦЕЛ

160

Много здраве

преди 5 години

До Време заНа тебе въобще ясно ли ти е че България е ратифицирала конвенцията за неразпространение на ядреното оръжие? Така че Не говори небивалици ами вземи се ограмоти малко!

159

Време за

преди 5 години

Поне две американски бази у нас , не на НАТО, а на САЩИ едната да има ядрено оръжиеКремльовският *** разбира само от камъни в главата.

158

Логика

преди 5 години

И как завладяването на Крим елиминира възможността от миниране на Босфора? Или смятат да завземат и Босфора?

157

Толераст

преди 5 години

Прочистването на България ще започне от еврогейовете :) Така де даваме път на джендърите щото сме толерантни!

156

Sata N.

преди 5 години

Просия е най-голямата държава в Европа, заема повече площ от контитента отколкото всички страни в ЕС взети заедно.-Значи е време да се коригира тази аномалия.

155

До войнолюбците

преди 5 години

Който иска да воюва с Русия наемната армия на Порошенко набира пушечно месо срещу Донбаската и Луганската народни републики. Самите украинци бягат така че вакантни места много. Там може всички желаещи да се докажат щото пред компютъра е много лесно. Който иска да воюва прав му път в Украйна при американските съветници!

154

ДРУГИ НОВИНИ

преди 5 години

В богата Калифорния 1,4 ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СА БЕДНИ

153

ВОЙНСКИ ДЪЛГ

преди 5 години

НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПРИ ВОЙНА С РУСИЯЕ СТРЕ ЛБАТА ПО РУСКАТА АРМИЯ БЕЗ КОЛЕБАНИЕ

152

Други новини

преди 5 години

В богата Калифорния хиляди бездомни живеят в колите си.През последните години броят на бездомниците в САЩ нараства чувствително. Ситуацията е особено тежка в богатата Калифорния.

151

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски! Въпросът е затворен.

150

Sata N.

преди 5 години

Просия е около 100 млн, така че рано или късно ще си изяде боя от НАТО.

149

Анонимен

преди 5 години

ЗАЗЕ НОМЕР 1

148

Анонимен

преди 5 години

МОСКВИЧАЕ НАЙ-ВЕЛИКС ДВИГАТЕЛ НА БМВ