69

Mi6osp

преди 5 години

Докато съществува герберската практика калинки взимат глупави решения, за които плащат всички, ще е така..Ако калинките си плащат , такива неща няма да се случват. И няма да се случи ГерБ.

68

бездомен

преди 5 години

Време е за затвора!! Пострадалите лично да съдят Фастакова в Хага!!

67

Анонимен

преди 5 години

Тия хора сякаш са някакви ***. Къде по света има такова безумие, къде? Всеки нормален човек гледа да има по малко препятствия, а тук заради едни пари съсипват хората. Всеки пострадал трябва да съди общината и то до дупка, както и да излезе извън пределите на България за да може Европа да види тези безумия.

66

Makedon

преди 5 години

Pobudala od Bolgarinot nemam videno....

65

Край

преди 5 години

Въпрос на време е там трамвая да сгази някого.Преди имаше тротоари и платно за движение и хората избягваха да се движат по платното макар че се движеха само трамвай.Сега Графа се възприема от хората като пешеходна зона - ама не е. Ще си иде някоя глуха баба курбан на фандъковата глупост.Сградата на Опълченска и Стамболийски срещу мола ще падне. От мен да го знаете и там ще си отидат хора.Не съм ясновидец просто виждам като гледам.

64

Viva la corruption

преди 5 години

В тази държава нищо не работи! Освен корупцията.

63

ДО 61

преди 5 години

Обади се да ти върна 5-те лева що ревеш

62

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да сложат,трябва да бъде високо на нивото на очите.Така хората няма да се спъват и ще ги виждат отдалече.Толкова ли беше сложно да се сетите,пишман градоначалници?

61

weoi

преди 5 години

викайте си по форумите оставки...смешници

60

Бългериъ фърст

преди 5 години

Най-добре е да махнете кметицата!

59

Анонимен

преди 5 години

По същия начин изглеждаха радиаторите на парното, когато бях малък... Съучениците ми си разбиваха главите в тях по време на побой. Доста зъби бяха изметени... И тогава, както и сега, реакция нулева защото са на някой....

58

Анонимен

преди 5 години

Сетила се Мара да се побара.Добре,че се размина само с наранявания,а не стана нещо много по-лошо.

57

Анонимен

преди 5 години

арх. Пантелеев и неговия клиент г-жа Фандъкова са еманация на гербаджийството - некадърност, опакована в лакомия

56

haha

преди 5 години

Ами Данчето преди дни призна , че архитектите са неграмотни, но с малко по разлини и смекчени думи ... РАдвам се, че го призна и престанаха да въртят плочата, че обекта не е предаден или не е завършен ...

55

Анонимен

преди 5 години

Има ли в тази мафиотска държава кой да потърси сметка на некадърната селска учителница за милионите, които похарчи, а Ремонтът на Графа не е стигнал до никъде.Все по-зле става. Това е гавра със софиянци.

54

34654567

преди 5 години

В събота минах...очаквах, че ремонта е приключил, а се оказа, че все още се работи и с детска количка определено беше неприятно. Нали издадоха обекта или го "издадоха" да не плащат глоби за закъснение?"Перките" са престъпление. Изключитлено неудобни и опасни. Няма какво да си кривим душите, на ръководни постове има много кухи ***.

53

Инженер

преди 5 години

Решението е в габарита на трамвайното трасе, настилката да е от различен цвят, например, червени тухлички, с ярко оцветен (в подходящ цвят) бетонов борд по края с вградени отразители или led светлини за през ноща. Разбира се, без нищо да стърчи над нивото на настилката.От много време обаче, в държавата водещ е не интересът на гражданите, а корупцията. Слага се това, което най-пасва на далаверата. След като вече се стигна до кръв на паважа, редно е кметът да си подаде оставката.

52

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ готвят Мая Манолова за кмет на София-толкова ли не разбирате какво става. Затова е целия тоя цирк с отвратителния ремонт...

51

данъкоплатец

преди 5 години

Мисля, че това е втората замяна на тези детайли. Искам да питам тези замени с моите пари ли се правят? Да идват изборите, че вече едвам се сдържам!

50

Анонимен

преди 5 години

Учителката по руски прекали!