32

Анонимен

преди 5 години

Като се вгледате в бг филмите и тв сериалите ще видите че в тях почти всички са хетеросексуални българи. Например в американските има даже и хомо.

31

Кой

преди 5 години

Кой ги прави тези проучвания. Мен никога не са ме питали. Вас някога, някой да Ви е питал?

30

ДртПрч

преди 5 години

Нулева толерантност към престъпници, пеперудки и чалгаджии!

29

Анонимен

преди 5 години

Писна ми то лъжи. Това не е вярно. Не може да си толерантен към ***,болни хора и престъпници. Точно това искат от нас днешните ни господари глобалистите.

28

анонимен

преди 5 години

Платени вътрешни продажници от смесени бракове( единствения начин за пробиване от хилядолелтия) са вс. които се опитват да дадат грешни представи за живот в съответното общество с цел реализация на работодателя му, въпреки факти че не става. Всъщност става въпрос за ресурси и територия. Използва се нагласата " Както всички, така и аз" !

27

ДртПрч

преди 5 години

До Анонимен"Защото хора със комунистическо мислене са възпитали грешно децата си.България се нуждае от хора като Мартин Лутър Кинг."###Тъмнокожи пастори в гетата си имаме предостатъчно. Не, благодаря!

26

Анонимен

преди 5 години

И защо тази прословута "толерантност" я набивате само в главите на белите християни?! За да бъдат заличени по-бързо ли?

25

водач на МПС

преди 5 години

Изобщо не им се плаша на пребоядисаните бивши комунисти. Още повече при моята завидна биография ! Пра пра дядо ,заточен не в Диарбекир, а в Арабия, загдето е укривал Левски ! Това е по линия на баща ми. А по линия на майка ми - рода на Райна Княгиня ! Отделно от това - доказан ясновидец, доказан телепат ... Това е реноме, което съм постигнал със собствени усилия и собствен Интелектуален труд ! Освен това няма от какво да се срамувам !

24

ДртПрч

преди 5 години

Толерантност в България стана *** дума, откакто някои граници бяха прекрачени. Насила хубост не става. Ние знаем това. Имаме опит с насилствената смяна на имената. Не става и насила да превръщате децата ни в обратни. Толерантните да отидат и да поживеят една седмица в някое гето и после пак да дойдат да ми обясняват за толерантността.

23

Анонимен

преди 5 години

До Waffen DSЗащото хора със комунистическо мислене са възпитали грешно децата си.България се нуждае от хора като Мартин Лутър Кинг.

22

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Толерантността на нашенеца е мит на дъното сме в Европа!---Не е лесно да си толерантен когато си беден

21

Анонимен

преди 5 години

Горд съм, че сме на дъното с тази пишман толерантност в ес.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Най-добре е да ни дадат съветници които да ни помогнат в изграждането на една нова толерантна България.

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17В едно цивилизовано общество всички трябва да са толерантни.

18

Анонимен

преди 5 години

Има причини за това, но проучванията се правят от колонизатори и няма как да си го обяснят. Богатите изобщо не са толерантни. Те приемат пришълци за да им вършат черната работа. Доколкото знам, срещу прием на бежанци има някакви стимули при вноските в ООН и т.н, но това не решава проблема на бедния, а отива при "толерантните"!

17

Анонимен

преди 5 години

До ПетровСащ са извървели голям път докато стигнат до днешното ниво на толерантност.Българите съществуваме от 1000 години и още немжем да достигнем това ниво.

16

Анонимен

преди 5 години

Аз съм толерантен българин,дотолкова че може да ме вземат за чужденец.

15

Анонимен

преди 5 години

Стига с тия неолиберални, фалшиви мантри. Толерантност в джунглата-зверилник, е равна на смърт. Пример-западна Европа-нейната идентичност, умира бързо и безвъзвратно. Европейския съюз-означава СМЪРТ. Неминуема.

14

Анонимен

преди 5 години

Да вземе българина да си пази тази антитолерантност като съкровище, защото изгуби ли го следвайки примерите на извратената европейска толеращина, ще бъде последното което ще направи! Сорос плаща стотици милиони за изтриването на нациите, и продажните и фалшиви европолитици му припяват, с тази фанатична и тоталитарна толерастия към всичко що е против страните! Да си подадем ръце с Унгария, Полша и Чехия които вече се събудиха, и да не позволяваме този геноцид

13

анонимен

преди 5 години

Всички продължават да се държат здраво за умиращ деградирал запад?!? Защо западните държавици са от 200, 250 г. ??? Защото Атила от царски род Дуло, учил в рим и византия ги е подредил като уредени провинций, а те изкочили от землянките и се били 1 500 г. за дивия си жалък джендърско- каниб. живот. Продължавайте да си мислите за европа, двигатели и цивилизаций.. хранете ги безплатно. Цивилизацията е тук от 8 000 г.