62

Анонимен

преди 5 години

Югославските народи преди 75 години имха смелостта да покажат среден пръст на Сталин и СССР. И спечелиха.

61

Анонимен

преди 5 години

Браво на сърбите. Те, наистина, винаги са били на правилната страна, за разлика от нас.

60

Анонимен

преди 5 години

Пък и второ това специално за троловете те не че не знаят ама се правят на неразбрали че да не ядосат шефа и да не вземе да не плати че за предателствата и неизплатените трансфери за тях комисията за защита на потребителя не приема жалби- демокрация е вид политически режим при който управлява уж де народа а не законен термин за волята настроението кефа ъкъла и натопорчеането на американския фюрер и демокрацията не е тъждествена на волята му, тъй че айде спрете да защитавате диктатурата.

59

Анонимен

преди 5 години

Забавно пак половината коментари не са по темата троловете пак се вихрят в пълна мощ но не подозират че вече никой не ги взема на сериозно щото стават досадни да не говорим че руско- американската хибридна война срещу Европа пак тече.Сърбия не знам права ли е или не и не ми и пука.И тя като нас е безгласна буква.Това за което ми пука са де неща първо САЩ нямат право по никакъв повод да се месят във вътрешната политика на чужда държава както и Русия а не спират да го правят.

58

jaha

преди 5 години

Бъл бъл :D

57

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са съветски ***. Нищо повече.

56

Анонимен

преди 5 години

Сърбите винаги са вили горд и независим народ за разлика от нас ,завиждам им!АЗ ЛИ ДА ИМАМ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ АЗ ЛИИИИ

55

ТHE Патриот

преди 5 години

Сърбите винаги са вили горд и независим народ за разлика от нас ,завиждам им!

54

Анонимен

преди 5 години

Сляпото отрича е на фктиси е сляпо отричане на факти.

53

Да бе

преди 5 години

Като се огледат наоколо няма съсед който да не ги е клал и клатил.

52

A

преди 5 години

До Анонимен 32Не слагай равенство между САЩ и демокрацията - или за теб демокрация по дифениция е нещо по различно от това, което е за милиардите хора по света от дълбока древност и в бъдеще.

51

A

преди 5 години

До Анонимен 11София обича парите

50

A

преди 5 години

До Реалноста 7 и няколко милиарда дълг за българитеци децата им, но ти и твоите деца може би само печелите от всички тези далавери и после ще се изнесете с парите на Запад и ще оставите др. да плащат дълговете.

49

Димитър

преди 5 години

Нека са си прави, ама има господ и измислената държава Югославия я няма вече. Тия де ни ощетиха господ си ги наказва и те и Гърците, Румънците друг оправи работата, макар че не се учи защо и как (Добруджа)

48

A

преди 5 години

До Анонимен 5Да, тя е на страна на политиката на ЕС за джендърството. В българия се промъкват тихомълком идеи за трети пол или безполови, но журнялата не ви осведомяват. В б-я нещата стават тихо-покрито и когато нещо се открие -вече е твърде късно.

47

Българин

преди 5 години

То това е!!!До тука са ... 20 век беше на околните на България държави и то поради много причини , като разковничето е в т нар. диктат на Берлинския конгрес . Този век е вече наш!!!Огледате се и ще разберете , а за вечно мрънкащите. .. Да се замислят , че преди 141 години сме нямали даже държава ... А къде сме сега! Стига с този комплекс за малоценност! Стига с това най малките ... Нищо не зависи от нас... БЪЛГАРИНО ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ , КАКТО СА СИ ВЯРВАЛИ НАШИТЕ ПРЕДЦИ !!

46

Бате Гойко

преди 5 години

"Когато следващият път... пожелаете да изнасяте лекции на Сърбия, спомнете си, че Сърбия сама избира приятелите си, че Сърбия не е колония... "Дали ще доживеем някой от високите етажи да каже нещо такова и в България?

45

Х

преди 5 години

Сърбите клаха и разстрелваха жени и деца и се оплакват, че ги бомбардирали.

44

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са васали на Кремъл, но от това преклонение я докараха до разпокъсване и загуба на територии. И излаз на море нямат вече. Така става в всеки, който се кланя на Маскава.

43

A

преди 5 години

До Анонимен 1Лека жена е тази, която преди 1944 беше след Германия -защото те бяха силни, след това с СССР защото ГАЩ и Беликобритания не им трябваше бедна българия, след 1989 -със Запада, защото от там започнаха да обещават пари, а Русия вече беще бедна.