182

Иванчо от втори Б

преди 5 години

До АнонименАко го има..............

181

Анонимен

преди 5 години

Първо пееш на ушенце на Ердоган, после твърдиш, че си смел и горд! Югославия беше хубава държава не заради сърбите, а щото там бяха събрали всички херцогства от Австро-Унгария! А сърбите винаги са били страхливци!

180

Бончев

преди 5 години

Сърбия е пример за напълно провалена страна ,пропиляла шансовете си които получи от историята.като капак на загубеният си сложиха и лесбийка за министър председател

179

Ю кортес

преди 5 години

Къде беше Сърбия,къде е сега,окаяно положение на цървуланковци с комплекси за минало величие. даже от нас по БВП са далече назад

178

Кристина

преди 5 години

Браво това се казва отговор, право куме в очите.. добре, че е Путин иначе досега Америка да са оглозгали целият свят ..

177

СС

преди 5 години

Личи си колко са на правилната страна, останаха без 80% от територията си и половината от населението си!

176

Додо

преди 5 години

Представяте ли си само, ако Банкянскио беше зинал да каже не е наша работа да се мешаме за Венецуела, България е на неутрална позиция! Едно е сигурно, евреите и техните кукли на конци - Меркел, Юнкер и от Козяк щяха яко да рипнат да му набият каската! Затова подкрепяме стипендиянта на Отворено Общество (разбирай на Сороc) Гуайдо!

175

бай Даньо

преди 5 години

българското простолюдие си няма най-малка престава от къде идва и за къде отива, затова взема тая откачена про-сръбска руска позиция, но трябва да не се обърква на сърбите им имаме един файл с делото и ще им го начукаме когато му дойде времето. Хубавото за нашето простолюдие тогава е че няма да има нужда да пресича граница за сръбска скара... Като ходите да маате плескавици до Белград дъл сте се замисляли що много по лесно се разбирате със хората до Ниш? Ами щото са турлаци, не србе ...

174

Сат

преди 5 години

Сърбите се дървят, защото вече нямат полезен ход. А миналата година Ердоган баше на гости в Белград и лично Дич му пя маане. Беше много грозна гледка.

173

бай Даньо

преди 5 години

Ало почитателите на сръбската скара, като завиждате на сърбите за партиотизма и националното достойнство дали се досещате колко сте далеч от нещо като български патриотизъм и национално достйнство?

172

@

преди 5 години

До до 148Какво да се спасявам? Това дали дадена група са варвари или не, няма нищо общо. Факт е, че САЩ ги спасяват, както и цяла Европа от Германската империя, Райх и тн и то два пъти. Пък те ако искат и хора да пекат на площада, тяхна си работа.

171

бай Даньо

преди 5 години

сърбите са *** и проклет народ , само по-прости от тях са нашите отродени *** почитатели на сръбска скара... това е забележително как се намира добра дума у българското простолюдие предимно от западна България за сърбите след цялата им трагична роля в нашата история!?

170

бай Даньо

преди 5 години

сърбите имат много грехове и сега плащат и само се моля дано да стоят на страната на Русия и против Америка в следващата голяма война когато и да е тя, ще си върнем западните покрайнини и дори можем да имаме претенции към областа до Ниш и малко от татък, тая област е отделена от България още преди Македония , това е преходна зона между бългаския език и сръбския нарича се турлашки, сърбите усвояват тая област и я сърбизират още преди нашето освобождение когато няма българска държавност

169

Анонимен

преди 5 години

Да, бе да Сърбия винаги на правилната страна. Забравят, че бяха съюзници на турските султани в походите им на Балканите през 14век.Даже се биха в Анадола при Анкара срещу монголите на Тимур и заедно с турците бяха тотално разбити, а Султана, Тимур вкара в клетка за маймуни. При падането на Видин сръбския княз убеждава Срацимир да предаде крепоста , защото Султана бил много милостив и щял да му прости и върне царството. При Ровине Влашко сърбите са турски сюзници и отново бяха разбити

168

Край

преди 5 години

177 Достойнството човек. Достойнството не струва "малкото заблудени туристи".И в Сърбия няма много амирикански туристи. Искам да видя български държавник, който може да нарита американски/руски/немски посланик така.

167

Анонимен

преди 5 години

Това с визите за американци звучи добре. Проблема е че никой американец не се е убил да ходи в бантустана, даже не го знаят къде е. Визите ще спрат и малкото заблудили се туристи :)

166

Край

преди 5 години

Когато избирахме президента Радев - каза че иска да върне ДОСТОЙНСТВОТО на българите. Вижте народ който не си го е губил.Още чакам да се въведат визи за американци както американците държат визите за българи. Никакви практични и изгодни аргументи не издържат.

165

Край

преди 5 години

Браво Сърбия!!!А вие мой братя българи - търпете да избиват старците ни по селата за да им вземат пенсиите, търпете децата ни да попълват анкети какъв пол са, търпете, търпете търпете. Те ще ни дадат пари за магистрали/матро и къщички за гости.

164

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са едни надменни и надути пуяци шовинисти. В Македония забраняваха да се наричаш българин! Проведоха тежък и голям геноцид спрямо българите! Сърбин означава антибългарин! Запомнете го.

163

Божке, божке

преди 5 години

Точно, щото винаги сте прави, затова нямате нито един съсед, с когото сте в добри отношения. Подкрепата на Путин и на форумните *** из интернет няма да ви е от особена полза за Косово! Мир и разбирателство не се печелят с надменност и войнствено биене в гърдите.