26

До нещата:

преди 5 години

В България сме момичета и момчета. Така ще е и в бъдеще. "Нещо" се случва много рядко и то по грешка. В бъдеще въпросното "нещо" ще се случва все по-рядко.

25

Анонимен

преди 5 години

Тия па как не измислиха нещо за развитието на икономиката и повишаването на доходите, а мислят само за разврат. Например заради "умните" им регулации на ЕС Европа изостава чувствително от САЩ и Китай във високите технологии.

24

Анонимен

преди 5 години

Психолозите имат сметка да има повече различни, защото така ще имат повече клиенти и съответно финикийски знаци.

23

Гейчо

преди 5 години

Далеч от Русия близо до нормалните триполови хора сaмо ГЕРП и ЕНП.

22

Анонимен

преди 5 години

МОН да се закрие.Без това вече 30г. всички чиновници и министри минали от там работят усърдно по съсипването на българското образование и психиката на децата.

21

Спиро Киров

преди 5 години

и пак отидете и гласувайтеникой да не гласуваникойизметта на сперматозоидите е на власт в Европа

20

Моника

преди 5 години

Дори не е смешно,а трагично да подхождаш по този начин към съзнанието на децата!После как да изградят добър характер и самосъзнание,с подобни примери?!

19

Европейски Съюз

преди 5 години

Кончита Вурст

18

Анонимен

преди 5 години

Със това ли се занимават тези от ЕС нищят половете, създават комисии по половете и лятното време и кривите краставици.

17

Надя

преди 5 години

Какво възпитание и самосъзнание ще изградиш у децата с подобни въпроси?Супер несериозно и вредно е това!

16

психолог

преди 5 години

Предвид ултрафеминизацията на учитилската професия, големия процент на деца на разделени родители, отглеждани от самотни майки, както и на такива отглеждани преимуществено от баби има сериозен дефицит на модел на мъжко поведение в отглеждането на децата. В рузултат се получават сериозни разминавания в биологичние пол и стереотипа на поведение. Момчетата имат типично женски маниери, а момичетата се държат като мъжкарани.

15

А нашето

преди 5 години

тн Мин на образованието къде гледа? Истанбулската декларация в България не е приета, съда я отхвърли. Тоест такива въпроси за пола, особено при малки деца са недопустими. И вместо послушно да се навеждат и като *** овце да повтарят ЕС, Брюксел и още такива, чиновниците и началниците им да започнат да спазват законите на страната ни. Щото после ще има ................. и друго.

14

Анонимен

преди 5 години

Боилогията го е определила какво има да се определя още - хаховци !

13

Кина

преди 5 години

И каква стана тя ? Психолозите вместо да помагат на болните с объркани понятия, провокират броят им да расте. Медиите пък ги рекламират като някакви корифеи ..., нищо, че някои от тях си признават, че станали психолози за да решат първо собствените си проблеми хахаха ... Горките дечица, горко и на България, ако позволи *** да доминират.

12

Анонимен

преди 5 години

Сега медиите ще пускат много дискусии по темата с "различни" мнения като целта е:1. Хората да видят, че има "различни" мнения които свободни могат да се изказват в медиите и колко добре живеем при демокрацията и свобогата.2. Хората да свикнат с третият пол и да го приемат в съзнанието си като даденост.

11

Анонимен

преди 5 години

Отваряйки анкетата смаяните европлазмодии установили, че 99% от децaта са се определии като други ако ви питат казвайте че сте маймунки. Евроатлантиците са произлезли от евромаймуните-соросопитеци.

10

Етажна собственост

преди 5 години

Българинът си има своя класация. Отдавна мъдро е прозрял, че има съществена разлика между хом..ст и ***..ст. Комшията Пешо, например, не е Х, ама си е чист П. И лъже на карти мискининът.

9

Спиро Киров

преди 5 години

Третополовите нямат спиранеРодители, ходете в училищата и вдигайте скандали на директоритедокато ги изкарате от нервипоне това след като се видя,че от политици полза няма

8

Бай Иван

преди 5 години

Поне знаем грантаджиите на американското посолство,че са друго ;) !!!

7

гербисто-патриот

преди 5 години

По-добре е детитата ни да имат свободата да кажат какво мислят, ако искат да са едното, другото или нещо трето. Нека да не ги ограничаваме в едни релси и да са като коне с капаци, а да видят че света е шарен във всички цветове на дъгата.