67

Анонимен

преди 5 години

Аз незнам някой здрав да предпочете да взима 180 лв пенсия вместо да си работи ама щом казвате че има такива те със сигурност са болни

66

Анонимен

преди 5 години

Това са пълни глупости решението на Телк минава през комисия, а преди да стигнеш до комисия и експертно решение трябва да имаш заболяване и епикриза от съвсем други лекари. Не казвам че няма корупция но тук обвиняват един човек като че ли всичко зависи от него.

65

Анонимен

преди 5 години

Като имаш разширени вени, дископатия, високо кръвно и малко недочуваш, ето ти общо над 50% инвалидност

64

Анонимен

преди 5 години

Защо не започнаха проверките от София, Пловдив, Стара Загора? Там няма ли фалшиви ТЕЛК-ве?Накарали са лекаря да "признае", че издава фалшиви диагнози само на турскоговорящи. Много удобно за управляващите.

63

Щерю

преди 5 години

- И пак ще кажа: - Вярвайте й на Демокрацията и си плащайте чинно данъците, и сметките! Иначе няма по- сигурен и по- надежден начин да бъдете убити от Системата, измислена от мошеници, крадци и изродии!

62

Анонимен

преди 5 години

Повечето от телковете са си истински.Просто всеки пенсионер си има някакво заболяване.

61

бойко

преди 5 години

Кво лошо бе ставаме като шеихските държави всеки кото не му се работи да взима по 180лв пенсия и да си чмае кво толко таман ще има повече свободни работни места

60

Анонимен

преди 5 години

Надигнаха се ро.мските организации в защита на своите, от Брюксел казаха- Не закачайте ро.мите и сега управляващите насочиха секирата към турците. Знаят, че ДПС няма да защити електората си, най- беззащитни са турците.

59

Анонимен

преди 5 години

Няма здрав човек в тази държава.

58

Анонимен

преди 5 години

Заради такива като тях майка ми е напълно саката,но с минималната си пенсия си купува дори патериците сама,а баща ми с рак и лъчелечение никой не го е представял за ТЕЛК!Рекетьори мръсни!

57

АНТИ

преди 5 години

Бонджорно доктор маФиозо !

56

Българина

преди 5 години

Що не бръкнете в софийския телк или пловдивския? Ама слее днес вече махнаха парите от касите.... Спасихте софиянци както винаги. Ами пратете варненските полицаи да проверят софиянци, защо бг турците вземат пенсия по болест когато ппстоянно живеят в турция? Това е електората на дпс, ние си плащаме сами за турското влияние тук. Мвр да извади статистика от всички хванати галшиви телкове колко са етническите българи, сигурно 10 процента. Малцинствата и дпс убиха България

55

до иВан

преди 5 години

Ами смени страната. Ама такава няма! Всички станаха социални.аз пък искам моите като ходят за инвалиди, то да ходят за реални такива. ако има 180 милиона за разпределяне между инвалидите, то дали ще се дели на 1 милион както сега или на 250 000 май има значение ? сумата е различна (ако някой гробар не ги краден)

54

иван програмиста

преди 5 години

Аз работя за 7000лв заплата и не искам парите ми да отиват за инвалиди

53

Анонимен

преди 5 години

Ще вдигнат ли пенсиите ? НЕ! Като отрежат ТЕЛК, ГЕРБ ще си вдигнат само техните пенсии и после ще почнат да съкращават бюджета на НОИ и пак мизерия. ГЕРБ и ОП си правят само предизборна кампания както с акциите срещу ромите в 2011 и 2015 г.

52

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам за хората с наистина социален интерес, които са прибегнали защото едвам свързват двата края, но това си е вид кражба.Всичко е скачени съдове, ако никой не краде ще има за всички, но ние искаме да си краднем, после се сърдим че някой краде повече от нас...

51

Пуста алчност

преди 5 години

***.Направил милиончето и ламти за още.А бе будала напиши си и на тебе един ТЕЛК и си харчи на воля.Ама а де. Пуста алчност няма спиране.

50

Анонимен

преди 5 години

Абе кои здрав ще се пенсионира за 200лв пенсия бе смешници вие работите личи си ***

49

пенсионер

преди 5 години

Хора разберете пенсионер без ТЕЛК умира,а с ТЕЛК мизерства. То па едни пенсии, инвалидната е 180 лева. Виж лекарите прибират пачки, който има връзки в ГЕРБ или съда.

48

Анонимен

преди 5 години

До dark proxyКампанията не е против всички. Кампанията е против турци и ро.ми.