187

Анонимен

преди 5 години

Всички с ТЕЛК отново на прегледи,изключват се тези с ампутирани крака,ръце,гърди,и отново освидетелстване,а на лекарите-Отнемане на лекарски права до живот,да ходят да носят торби с цимент по строежите щом са лъгали и рекетирали

186

Анонимен

преди 5 години

майка ми и почти саката.но с минималната си пенсия си купи дори патерицата и бастуна си.а баща ми с онкол.заболяване и лъчелечинше.не стига дето личната му лекарка не казва какво да направим за ТЕЛК но му взима и потреб.такса..как да и каже че раковоболните не дължат тази такса.печалбари долни

185

СРАМ

преди 5 години

До АнонименМайка ми цял живот работила, разболя се. Ходенето по мъките беше дълго и ужасно. Влизаш в отделението за сведения, а те първо ти подават рецепта - купи това, купи онова. Къде са нейните пари от осигуровки с 45 години трудов стаж. И тя беше инвалид с раково заболяване. Че накрая ми казаха да търся хоспис, защото ПЪТЕКАТА БИЛА ИЗТЕКЛА. БЕЗОБРАЗНИЦИ И *** са повечето от тях. Пирогов е това, не е шега работа. Където лекуват и престъпници, които дали си плащат разходиТЕ !!!!!!!!!!!!!

184

Анонимен

преди 5 години

Да се закрие здравната каса и да не ни се удържат здравни осигуровки-които има нужда от доктор ще си плати от джоба-така е най справедливо-същото е и за пенсиите като няма да се доберем до тях защо ни удържат от заплатите

183

Анонимен

преди 5 години

Ананиев уж коренно нов модел в здравеопазването щеше да въвежда, а нищо не прави! Москов имаше хубава идея, да се разделят пакетите, според здравната вноска.

182

ГНЕВЕН

преди 5 години

Решението е много просто:Нови прегледи и диагностика на всички ,с изключение на фрапиращите случай/без ръце,крака ,очи ,вътрешни органи-след рентген/.Всички които са вземали пари от държавата без заболявания -да връщат взетото с лихвите.Отнемане на имущество ,запори и публична продан.При получени големи суми-присъди за измама и незаконно забогатяване.Така е в правовите държави! Но в Батакистан половината измамници са от ГЕРБ , а останалите са техни протежета-факт!Всички ТЕЛК-ове са пълни с тикви

181

Анонимен

преди 5 години

ОТДАВНА КАЗАХ, ЧЕ НОВИТЕ МИЛИОНЕРИ СА ДОКТОРИТЕ. А МАЛОУМНАТА НИ ДЪРЖАВА ПРОДЪЛЖАВА ДА НАЛИВА ПАРИ В НЕРЕФОРМИРАНАТА НИ КОРУМПИРАНА ЗДРАВНА СИСТЕМА! Този нов здравен министър, макар и финансист май се опитва да направи нещо, НО БЯЛАТА МАФИЯ не му пизволява!

180

Анонимен

преди 5 години

Туско говорящите не роми това са двойните ни граждани от Турция. Не вярвах, че ще стигнат до тях, защото никъде не са записани, че живеят в Турция постоянно, а идват само когато трябва да се снабдят с ТЕЛК, да нагледат къщите си и да ги освободят от данъци, защото са необитаеми. Всичко според зависи. За ТЕЛК казват, че живеят тук, а за плащане на данъци не живеели тук.

179

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера как инвалид с чужда помощ кара кола, безплатна винетка, карта за безплатна синя зона? Проверка на всеки с ТЕЛК да се направи, банкови сметки, къде ходи, лекарства, всичко е единно електронно досие. Няма държава в която, инвалидната пенсия с добавките от Агенцията за социално подпомагане да прави сума, по-висока от заплатата на масовия трудещ се човек!!!

178

Анонимен

преди 5 години

Трябва проверка на детските ТЕЛКове. Как може да се дава ТЕЛК за атопичен дерматит, за астма. И минумум 350 лв, за дете, за някои 930 лв. месечно чисти. Ужасно висока сума. Чели ли сте обявите за работа, такава заплата за тежък физически труд дори е мираж. И всички с епилепсии да им направят изследване, какво е това, точат НОИ, труда на бедния български народ, който работи за единия къшек хляб. ГДБОП да идат в синята зона и да проверят фалшивите инвалиди с карти за безплатно паркиране?

177

Анонимен

преди 5 години

Аз не знам *** ли сме, слепи ли сме? Преди година, две по една наша телевизия даваха танзаниика от врачанско село. Ревеше, че не и даваха да стане касиерка в пощата, защото беше с ТЕЛК. А този ТЕЛК изключваше средата в която щеше да работи по длъжностна характеристика! Ходеше като трактор пред камерата. Много енергична и твърдеше на всеослушание, че нищо не й пречи да заеме тази работа! И целокупния матреал, начело с журналята й съчустваха! Аз зададох въпроси за органите и ми наслагаха минуси!

176

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 181Недей с лошо за всички лекари, спасиха и на мен, и на баща ми животите. На него-два пъти. Не всички са лоши.

175

Анонимен

преди 5 години

Този ли медик иска охраназа да не яде бой ?

174

Анонимен

преди 5 години

А ще арестуват ли лекаря , който пише рецепта за лекарство от 40 лв. при положение , че има генерично със същия състав за 4 лв ,или Варненския известен уважаван уролог ,на който му се оплаквам от болки в тестиса ,а той нагло ми предписа аналог на виаграта(само че на прах) за 70 лв. и ако беше някой пациент който не проверява в нета , какво купува и му изписват можеше и да има последствия.Лекар ли е - не ми го хвали.

173

БХК

преди 5 години

Да го съдят за дискриминация!*** как може такива работи бе!Ромите не са ли хора?

172

Хан Соло

преди 5 години

Само Бойко може да направи тази държава по-нормална. Корнелия не може никогаш.

171

Ванката

преди 5 години

До Анонимен 176И колко такива ТЕЛК-а за държавни служби и детски трябват за да артишат в касетката 1,5млн.лв? Тез пари са от други далавери, най-вероятно с лекарства...

170

Ханс

преди 5 години

Цялата здравна система е така. Защо няма никакъв контрол? Защо хората трябва да плащат нещо, а да получават нищо?

169

Тинев

преди 5 години

Ха сега подхванете и съдиите в България!Те се славят със своята " " не "- корумпираност "!

168

Ванката

преди 5 години

Абе кой дава 2500лв. за да получава една-две години пенсия от 200лв.!?