152

Анонимен

преди 5 години

Корупцията в България гледана от Исландия: :Исландската медия Iceland Monitor излезе със сензационен материал за България, в който описва корупцията в страната: Помните ли какво беше в Исландия преди по-малко от десет години? Ако сте забравили днес ще ви разкажем за България, държавата в която покъртително всичко напомня за Исландия преди Революцията, но за разлика от Исландия в България живеят около шест милиона човека. Една малка държава на Балканите, която днес е символ на корупцията и престъпността. Държава без младо население, защото всички млади почти 2.5 милиона човека са избягали от ст

151

Ганчо

преди 5 години

Това показа, че още ги държи тези безхаберници.

150

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е за обединение: ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРП....иначе ще ви тъпчат вечно!!!! Напускането на БСП е абсолютно правилно и както сподели един колега, оставени сами на себе си, управляващите бързо ще се самозакопаят. Липсата на враг когото да сочат и заклеймяват ще бъде убийствено за тях, което пък е добре за българската демокрация.

149

до 148

преди 5 години

Повечето там са като *** (това не е нецонзорна дума!- обикновенно животно. Ако ги нарека Лъвове няма да ме цензурирате нали?). Затова и беше зора да се махне преференцията - че да не влезе случайно някой с гръбнак. А тези за 30 сребърника и роднините си ще продадат...

148

Анонимен

преди 5 години

Как се нарича човек, който по няколко пъти дневно променя настроенията и решенията си и никога не държи на думата си, която преди това е дал???

147

Анонимен

преди 5 години

Най- безпринципното управление досега. Единствената цел е да се държи властта със зъби и нокти.

146

Анонимен

преди 5 години

Има една детска играчка - пумпал, върти се постоянно и накрая пада. :)

145

 

преди 5 години

На ББ му е през оная работа, как ще е наредена листата. Все пак той не забравя кой брои бюлетините. Докато Цветан властва в ЦИК, само апаратчиците, могат да страдат в парламента. Но него това не го интересува. Дава им по 4000 - 5000 лв заплата и им свежда до знание, кво и кога трябва да се гласува. Сладка работа. п.с: Ако нещо се обърка, втори дубъл.

144

Селчо

преди 5 години

Такава е тука има тука нема ще е !

143

аник

преди 5 години

Не разбирам що за премиер и това. Щом види дебелия край веднага се обръща на 180 градуса. След като е решил едно и смята че е правилно ще го отстоява. Мразя такива непостоянни хора особено мъже. За пуста власт са готови да приемат и вето от президента въпреки че досега ги отхвърляха. Няма друга такава държава с такъв премиер който се съобразява само със себе си. Ама всъщност защо ни е правителство само да лапат големите заплати когато става това което нареди ББ. Еднолична диктатура.

142

extremist

преди 5 години

Акам навътре.

141

варна

преди 5 години

тарикати проба грешка ако мине мине

140

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

139

extremist

преди 5 години

НАЦИСТИ, ВОЙНСКИ СЪЮЗИ, РАЗНИ НАЦИОНАЛИСТИ КАТО СИДЕРОВ, ДРАГИ БОРИСОВ СЪЩО СЛЕДВАТ ПОСОКА КЪМ ПРОКУРАТУРАТА И В ЗАТВОРА

138

Василев

преди 5 години

Само не мога да разбера, каква е тази истерия когато се заговори за Европа на няколко скорости???Нима е възможно да приземите гениалният човек до невежата и селянина *** да мислят, работят и живеят по едни и същи стандарти и критерии!!!???Агент Чарли Хъчисън!ЦРУ!!!

137

extremist

преди 5 години

БОРИСОВ , ЩО НЕ ГИ УВОЛНИ ВИНОВНИТЕ СЕГА.....БУШОНИТЕ СВЪРШИХА, ГОРАНОВ НА 8-ми ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ГО ОПРАВДАЕ,И АКО ИМА УВОЛНЕНИ ТРЯБВА ДА Е ЦЯЛАТА ПАРТИЯ ГЕРБХАХАХАХАХАХАХА

136

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКъде е това възмутено гражданство?На хората им е безразлично! Пълна апатия.

135

Анонимен

преди 5 години

Да не си депутат от герб,на луди калинки ги правят,направо им сриват самочуствието.Цяла вечер ги юркаха за глупости,цяла седмица по студиата обясняваха колко са прави ,и сега .....Луда работа!Кога ли ще им писне?

134

СС

преди 5 години

Тикво в България ежедневно стават убийства и самоубийства от мизерия !!! Какво чака българският народ???

133

Анонимен

преди 5 години

Това, което се приписва като заслуга на боко, всъщност трябва да бъде гласувано в Парламента!Никой не може да решава, освен Парламента!Даже и американския посланик!реме е да сесмени ЦИК и всичко както му е редът според Конститиуцията.Не приписвайте на този заслуги.Четохте ли как виден негов приближен, е бил съветник на БСП?За това казвам, нямам надежда за нищо, защото простаците се самовъзпроизвеждат.