74

Анонимен

преди 5 години

Тоя да спре да говори само за себе си и за родата, а да каже нещо и за народа!

73

До 81

преди 5 години

Какви партии, момче, стегни се малко. Стига спами коментари за днес.

72

Анонимен

преди 5 години

Всеки с качествено сиво вещество в главата живее добре... За съжаление в България при наличието на такъв голям процент хора гласуващи за БСП ,това показва, че матриала е калпав и то много...

71

Анонимен

преди 5 години

Трудът сменя цената си след 2 часа полет със самолет. Това как се тълкува от ментето банкер? Нека даде обяснение. Грабителите живеят много по-добре, така е в капитализма.

70

До 74

преди 5 години

Пиеш ли си лекарствата? Пий ги, ОК?

69

Financial Expert

преди 5 години

Интересно мнение на Банкера Левон. Имал едно евро в джоба си от 22 г. Между другото, аз имам доста повече, но са в банка!

68

новото поколение

преди 5 години

Поколението родено между 60та и 75та година сте пълни дeбuлu и *** ОК? Вие се ocpaxте дотука без да ви ги броя ама някъде около 36 пъти ОК? Айде вече си гледайте доматите и краставиците и оставете неща като управление на държава на хора които са 15 пъти по-умни от вас ОК?

67

Анонимен

преди 5 години

От статията не се разбира кои живеят по-добре, отколкото преди 30 г. Арменците, бавкерите или Бойко Методиев Б. Предполагам, че не става въпрос за сегашния премиер, който смени доста работни места, но по професия си остава пожарникар от академията на МВР-то в кв. или село Симеоново.

66

ПрограмистЪт

преди 5 години

Аз все пак да питам. Да речем хипотетично ,че имаме социализъм в момента.Със сигурност щях да изкарвам мноого по-малко пари (по точно щях да получавам по-малко защото разликата щеше да я прибира партията). В един момент решавам да замина на запад за повече пари.Щях ли да бъда пуснат? Щях ли да бъда застрелян на границата? Защо ми се струва ,че отговорите на предните въпроси приравняват соца буквално с робство?

65

Анонимен

преди 5 години

До АБЕ СЕЛЯНИНОИмаше заводи в които се произвеждаха непродаваеми ***. Добре че по линия на СИВ в другите соц райове и най-вече в Русия хорицата бяха принудени под заплаха от разстрел да ги купуват. Като се отвори пазара 1990 г. всички спряха да купуват соц ***. И заводите естествено фалираха. Отделно че директорите-комунистите имаха по-голяма изгода да ги източват и после нарежат. *** то си му е в кръвта на комунист да си открадне.

64

Анонимен

преди 5 години

"Деца и юноши бледи ,наистина не сте в час на тази тема."Ами айде вие пенсионерите оставете на нас вече управлението на България ОК? Вие се ocpaxте вече 30 години това означава че от нищо нямате връзка ОК? От нищо не разбирате, това понятно ли е на вас ОК ?

63

2

преди 5 години

Какво му добре работа няма пората заминават скъпотия това е добре

62

тя

преди 5 години

Лошото е това , че недоволните са 85% ! Жълти жилетки трябва да има и в БГ!

61

Анонимен

преди 5 години

По-долу някой написа точно в 10тката - едно време разните комсомолкски и партийни дейции, активни борци и прочие престъпни шайки можеха да си краднат наволя и в името на народа. Сега голяма част от тях пак могат, но не лаят по форумите. Траят си. Лаят тея, дето са били душманите на хората, а сега са като тях.Факт - сега има всичко, и всеки търкаля кола и ходи в чужбина на почивка и прави задръствания по границите но празници... А преди за 2 думи на "приятеля" си - или в Белене или забрави униве

60

Съгласен с 54

преди 5 години

Деца и юноши бледи ,наистина не сте в час на тази тема.Спорете за ,,Майнкрафт",Джъстин Бибър и нови електронни джаджи.Ние мислим и знаем за преди и сега,а вие заживяхте направо в сега.Вие не пишете в компютъра ,а живеете в него Бъркате виртуална с реална реалност.Ако ви го вземат за 1-2 месеца как ще,,сърфирате" в живота ,помисляли ли сте?А 2 години в казарма?А ако за свободното ви АНОНИМНО,интернет слово,приложат ,,онези мерки",ще търкате наровете в Пазарджишкия или Сливенския.Ех,слободияяя !!

59

ЧЕ КАКВО БЪЛГАРСКО

преди 5 години

има в БЪЛГАРИЯ бе лъжци. Даже на хората вече им се сменя насилствено "боята" с разни РОМСКИ ВКЛЮЧВАНИЯ и толерантни ПАКИСТАНЦИ с ранички , клечащи на ЛЪВОВ МОСТ

58

АБЕ СЕЛЯНИНО

преди 5 години

ти знаеш ли колко завода имаше НАРОДНАТА РЕПУБЛИКА. Сега я дали можем да ги изброим на едната ръка

57

ЕЙ ВЕРНО

преди 5 години

тоалетната хартия е по-мека от онази в НРБ. Ама в Царска БЪЛГАРИЯ, дето все ни я дават за пример не имало и такава. И не са имали другарите комунисти GSMи. Дааа, а са си викали през дуварите....КОЛКО ЩАСТЛИВО ЖИВЕЕМ СЕГА...

56

Анонимен

преди 5 години

Колкото и добре да живеят хората в една държава, комунистите винаги ще се оплакват. Нали целта им е да дойдат на власт за винаги и да обясняват след това колко е добре да висиш два часа на опашката да хляб като камък.

55

тя

преди 5 години

Страшно добре - -мръсен въздух ,гмо храна ,,безработица, скъп ток и парно ,лошо и платено здравеопазване ,принизено образование , богаташи обрали народа и пр и пр!