341

Анонимен

преди 5 години

Аз си пуснах избрано от Т.Биков,Харизанов и А.Тодоров и малко ми поотмина.Няма да давам на някакъв президент да ми разваля настроението след конгреса я!

340

Alpha

преди 5 години

Къде е Кирил Московски да му се скара на Руменчо. Седни си 1, очень плохо (по руската система).

339

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКато гледам постингите,не Радев,а герберските *** ръсят злъч непрекъснато под всички сайтовеА що се отнася до Радев,той е български военен летец с езици и инженерни умения, натовец и завършил военна школа на Максуел в САЩ.Какво е завършил троладжията,който го оплюва?Тролско плюене?

338

Решетников

преди 5 години

Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

337

Анонимен

преди 5 години

Не им стана хубаво на герберите,кофти реч.Трябваше да са цветя и рози пък то...

336

Анонимен

преди 5 години

Радев на сватба да го поканят, в погребение ще я превърне !

335

Анонимен

преди 5 години

Хора не се пенете и тормозете да вкарвате в мозъка на този *** народ, че трябва да се събудят! Харесва им да живеят в мизерия! Харесва им корупцията, престъпността, да ги крадът и унижават, да ги тъпчат и да преживяват! Харесва им после пак да си гласуват, и пак старата песен. Някой ги излъга че са европейци и те повярваха! Ако видят как живеят в други нормални страни, може да им светне в тиквите. До тогава, да си бъдат така щастливи в това трагично положение. Тъжно е но то не иска да си помогне

334

Анонимен

преди 5 години

Радев за пореден път изле отровна жлъч, омраза, злоба и черногледство върху българските държавни институции !

333

Анонимен

преди 5 години

И кои са тези хора, които се убиват заради свободата на словото?

332

Анонимен

преди 5 години

До РеалистНе само че няма свобода на словото,но преследват тероризират и убиват хора,ако се изразят свободно и това не се е харесало на управляващите.Не само,че няма икономически растеж,но вече и българските фирми бягат от България,не само чуждите.Смазват и всяка опозиция или неудобни хора,ето това е ГРОП.

331

Руския поп

преди 5 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

330

Руския поп

преди 5 години

Можеше ли да каже нещо на Плевнелиев или Стоянов? Не , и те няма да го допуснат до медии! Сега се подиграва на слугата си Радев! Със слугите се подиграват!

329

Анонимен

преди 5 години

Много *** народ и много заспал! Някой да си сложи ръка на сърцето( без значение харесва ли го или не) и да каже че не казва истината!! Прав е по всичко!! Само че лъжата ви прави по щастливи! През розовите очила не се вижда трагичното положение, и тоталната икономическа, социална, културална деградация на един народ докаран до преживяване! През очилата не се вижда изостаналата страна докарана до нивото на третия свят. Тук не говоря за ГЕРБ а за всички до една престъпни мафиотски партии!

328

РЕАЛИСТ

преди 5 години

На въпрос на Валерия Влева Радев отговори,че.." не вижда поле за съвместна дейност и сътрудничество с правителството..." Хаха...ми като ти отхвърлиха цели 12 пъти наложените вета...не ти ли светна лампичката,че и Парламента,и Правителството..също НЕ виждат поле за взаимодействие с екипа ти!? И за цели 2 години=24 месеца кракът ти ЕДИн път не стъпил в Псрламента!!! За каква демокрация в " опасност" за какъв псрламентаризъм,за какви европейски ценности си седнал да бръщолевиш....

327

Анонимен

преди 5 години

Не им стана хубаво на герберите,кофти реч.Трябваше да са цветя и рози пък то...

326

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоТе *** са се събрали в ГРОП,не са в БСП.

325

Реалист2

преди 5 години

До Реалист Защо не отидеш до Видин, Силистра или Сливен и да видиш икономически растеж. Можеш тук да критикуваш или плюеш всеки, защото си анонимен - излез на улицата и да видим какво ще се случи

324

Зозо

преди 5 години

Хохохохоохоо, изкуфяли *** сънуват Народен съд :))))))))))))))Свърши вашата! Оръжието против комунизъм - ЕГН работи денонощно. До другите избори ще са наполовина дъртите ***!!!Импийчмънт за Фатмаков!

323

Анонимен

преди 5 години

Споко 3 март наближава руския патриарх пак ще дойде да му набие каската

322

Реалист

преди 5 години

До 357. Ами ето кое не е вярно че няма свобода на словото (щом с теб може да си плюем както и когото искаме и никой не ни преследва); ще има институционален и икономически блокаж (не е супер, но икономическите показатели са по-добри отпреди); че властта ни отдалечава от критериите на ЕС (абсолютно невярно, точно обратното); за затварянето на предприятия (винаги има едни да затварят, а други да отварят - тенденцията не е отрицателна) и още има, но стига засега.