28

баба мара

преди 5 години

идват избори почват арести фалшиви телкове а къде бяха 2 години я стига стези простотии

27

до 10

преди 5 години

До Анонимен 10,нещо много си се объркал,в случая не крадат политиците,краде НАРОДЪТ,но няма политици на които да им стиска да накарат тоя мързелив и крадлив народ да работи,да плаща сметки,данъци и т.н.,както е по целия свят,само за богоизбраните българи законите не важат

26

селянин

преди 5 години

Когато придружих баща ми които е на 80години в ТЕЛК Бургас в последния кабинет в ляво в дъното на коридора. Две бабушкери вероятно лекарки. Едната толкова стара , че миришеше на пръст. Баща ми влиза, а по младата" ЕЙ виж го, как се е барнал" и в крайна сметка одобрение нямаше . А той глух с операция на главата , и други болести. Една ромка в коридора ме попита . Пари дадохте ли? а аз не сме, е тогава вашата работа няма да стане.

25

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБабите не са длъжни да гледат деца и внуци,нито да поемат отговорността на родителите или държавата,да не говорим,че има и внуци без баби или в конфликт,не може да вменяваш вина на баби и родители,това само в България го има,след 18г. възраст никой никому не е длъжен,вкл. и бабите!

24

Анонимен

преди 5 години

Няма ли "сигнална лампичка" за НЯКОИ ОЯДЕНИ *** В ТАЗИ СТРАНА?!?Каква лампичка бе, човек. Та всичко това става именно с благоволението на тези ***.

23

малко е несериозно .

преди 5 години

Като казват цяло село били инвалиди те в селото останали 25-бабички и те искат всичките да са здрави , а пък да се твърди че не трябва да има човек на някаква степен инвалидност щом е болен това означава ,че сития на гладния не вярва-- теоретично е възможно човек да работи последния си дъх, ако ще на финала и по корем да се влачи в концлагерите е било така--значи многото болници не лекуват фалшив и болни и всичко лекувано вече е идеално здраво ,вижте колко народ постоянно е по болниците....

22

Анонимен

преди 5 години

В България вече сигурно сме под 5 милиона население,а ТЕЛК са 6 милиона.Все що е джангз е с ТЕЛК.

21

Анонимен

преди 5 години

Тук, разбира се, има и един друг момент - разните му там комисии, агенции и т.н. са съставени от българи.Които се продават, както се вижда, за жълти стотинки.

20

Човек с ТЕЛК 3

преди 5 години

... Колкото пъти се явя на ТЕЛК КОМИСИЯТА по местоживеене ... Толкова пъти така наречените "РОМИ" винаги са едно 70-80 процента от всички явили се ! Абсолютно винаги са доста повече от Българите ! Виждал съм как карат хора с джип за 200 бона и те се "нареждат" с нас на опашката и чинно чакат за решение , докато навън висят "приятелчетата" им със скъпи мобилни телефони и маркови дрехи ! Става дума точно и отново пак за ... РОМИ ! Няма ли "сигнална лампичка" за НЯКОИ ОЯДЕНИ *** В ТАЗИ СТРАНА?!?

19

Анонимен

преди 5 години

А защо не подгонят тези, които искат парите едновременно с "инвалидите"?

18

Анонимен

преди 5 години

Уж под маската за борба с ромите,ще ви спрат дори смешните пари за социални,помощи, пенсии по болест,детски и др.Но... закона е един за всички и ще пострадат и българите от такава наглост!Освен това, след като спират тези пари и помощи,престъпността ще се увеличи,а парите няма да се влеят за държавата,а в някой крадлив джоб!Мислете с главите си!Това е антисоциално и антибългарско,пари за едни има,за най-бедните няма!

17

Анонимен

преди 5 години

Майките пък бяха толкова корумпирани че няма накъде. 500 майки се биха за половин милиард, когато спокойно можеха да отидат и да работят, да оставят бабите да гледат децата и да изкарват пари. Много случаи се казаха когато хора търсят камериреки и не намират! защото жените ги ГНУС. А тази работа е добре заплатена, като едното нищо 1000 лева се взимат дори и 1200

16

малко е несериозно .

преди 5 години

Преди малко така на ум преброих в Пловдив до към 95г имаше 10 болници от тях 1- я няма ,,Белодробна,, а ако ви кажа ,че така наум по имена веднага ми идват още 11 нови болници 2 от които са с по3-4 крила грамадни--и всичко е пълно ,а хората в страната са по -малко извода е ,че народа е много по-болен от преди--следователно и инвалидизацията ще е по-голяма , да може с рушвет на някои да са вдигнали % на инвалидност ,но да се твърди ,че това са здрави прави хора правещи се на инвалиди.....

15

Анонимен

преди 5 години

ЖЕНА с 98 процента слепота - ШИВАЧКА? че тя не трябва да вижда да два сантиметра пред себе си как шие. Масово навлязоха роми и хора които си купуват ТЕЛК заради привилегии например безплатно паркиране, затова никой не вярва на тези които наистина са инвалиди.

14

мак

преди 5 години

Много се краде и ***. Редно е да им спрете незабавно ТЕЛК, но да не си мислите, че ще ви върнат откраднатото. Според тези данни в телковете се вихри страхотна корупция и там също трябва да има наказани.

13

ЧОВЕК с ТЕЛК 2

преди 5 години

... Значи на една голяма част от така нареченото "Ромско население" в това подобие на "Държава" може да се дава ТЕЛК РЕШЕНИЕ за счупен нокът или неправилно дишане ?!?! Всички знаем ЗАЩО и КАК им се дават и как си плащат тези "решения" !!! И после от това обаче СТРАДАТ точно БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ , като мен !!! Никак НЕ случайно и майките бяха толкова време пред Парламента ... Не че постигнаха нещо голямо ! :( ... ТАКАВА КОРУПЦИЯ , НАГЛОСТ , БЕЗОЧИЕ едва ли има й в пропадналата част на Африка ... :(

12

абсурдистан

преди 5 години

Ми то хубаво,ама що не почнат проверките в махалите - филипинци,факултето,татарли, че и са по-близо и по-много- там всички са 100% на пенсии,помощи - 2 Милиона тръгнали по силистренските села ,дето дедото бачкал Цял живот ,а послъгал малко та от 200лв да взима 250лв пенсия .онея нито Един лев не са внесли в хазната

11

Анонимен

преди 5 години

Тая система е толкова сбъркана,че нямям думи.Да,ама никой не иска да я пипа и да бърка в джобове на определени големи риби.

10

Анонимен

преди 5 години

крадливи мафиотски герберисти !!!

9

Анонимен

преди 5 години

Как определяте дали един ТЕЛК е фалшив?Има толкова много болести,които не се виждат с просто око или са хронични и не винаги се засичат с анализи.Това е още един удар върху населението,нищо повече!Защо няма увеличение на минималната заплата и мин. пенсия,а раздавате бонуси на чиновници,колкото цената на половин апартамент?Сега и инвалидите и болните ще ударите,а крадците в парламента няма кой да хване!