74

Анонимен

преди 5 години

"Преди време, един коментиращ тук, беше споменал за т.нар. Телегония.Хубаво е да се запознаете какво представлява. ;)"Така е! Никой нормален не иска да храни чужди "кoпелета"! И то все някакви с кoфти гени.

73

Анонимен

преди 5 години

Бг жените масово са *** и си намират бг мъже *** и свестните бг мъже емигрират за да намерят свестна жена

72

До 75 Анонимен

преди 5 години

Така,ще е докато жените се татуират търсят дебела татуирана и проста мутра с пари или дядо с пари а не скромно, умно,слабичко,безработно или с малка заплата момче.А и всяка жена изневерява .Поне изневеярвайте на мутрите с млади свалячи. Въпросните скромни, умни, безработни или с малка заплата момчета едната част от тях са тип тих сериен убиец, а другата са мамини синчета. И са по-зле и от мутрите.

71

Анонимен

преди 5 години

Преди време, един коментиращ тук, беше споменал за т.нар. Телегония.Хубаво е да се запознаете какво представлява. ;)

70

Анонимен

преди 5 години

Така,ще е докато жените се татуират търсят дебела татуирана и проста мутра с пари или дядо с пари а не скромно, умно,слабичко,безработно или с малка заплата момче.А и всяка жена изневерява .Поне изневеярвайте на мутрите с млади свалячи.

69

Анонимен

преди 5 години

"заведения са пълни с малки и големи жени"Че масово българските жени, особено новите, са щрaкалки... да, такива са. Но пък наистина е много лесно да си намериш жена за сеГ, дори и за без пари. Обаче само до там, защото за сериозни отношения не стават.Има един тип мъже, "к*рвари" (около 15% от мъжете), които oпрашват 90% от жените, а същите 90% от жените харесват само такива ***, а после като същите им изневерят, викат, че "няма свястни мъже". Чудим се как да ги разкараме такива леки жени.

68

Анонимен

преди 5 години

Масово жената е татуирана от преди да стане на 14 и се е.е със десетки даже над 100 различни дядивци с пари и дебели гологлави мутри с пари а не с някой недокоснал слабичък сваляч .умен ,готин лекикъч нормален младеж.И после все говорят ,че нямало свестни мъже.Като им подариш цвете реагира все едно я обиждаш, но ако и теглиш един бой ти се кефи.Жената не е човек.

67

Анонимен

преди 5 години

Всички заведения са пълни с малки и големи жени от 14 нагоре и да ви кажа в масовия случай масовата татуирана жена над 10 клас е лягала поне със няколко десетки мъже масово татуирани плешиви гологлави мутри с пари и после мъжете им ги биели и тнт а повечето и с над сто и самасово татуирани гологлави мутри с пари и после се оплакват,че ги биели и тнт .Докато в масовия случай бг мъжа недокосва и една жена дори преминал 70 80 години и се налага да емигрира за да си намери една жена

66

Анонимен

преди 5 години

До Бай ***"Наистина ли мислиш, че като се държиш като примaт с жените"Ти си супер жaлкар. Откъде знаеш кой как се държи с жените, при положение, че тук всички са "анономни"?

65

Анонимен

преди 5 години

След като не е искала да покаже смс са значи е изневерявала и да не е с тоя с друг е било съвестта и не е била чиста .

64

†БПЦ†

преди 5 години

Браво на този юнак! Има запазено място в който си поиска манастир. Поемаме егида над него.

63

Анонимен

преди 5 години

Искала е каката младичко жребче, ама то й е изяло главата.

62

Анонимен

преди 5 години

БПЦ, президента и патриотите са срещу конвенцията и подкрепят насилието срещу жени така, че всичко е точно.

61

Владислав

преди 5 години

"всеки 3 от 5 жени се връщат обратно при насилника си" - това е красноречив факт, че нито обществото, нито каквито и да са закони, не могат да помогнат на жертвите, които не осъзнават ситуация, в която се намират

60

Анонимен

преди 5 години

До Бай *** Най-много да ти "върже" някоя отчаяна и наивна женица с нулев опит с мъжете. Мyхльо.-Ти явно се бориш за жени с голям опит с мъжете, хахаха :))) Де тоя късмет да ми върже с някоя с нулев опит ама около мене вече са само много опитни, дето сами ми се меткат по врата, та се чудя как по-тактично да се откопча.

59

Анонимен

преди 5 години

Грешите, момчето е имал сериозни проблеми и богата психологическа епикриза. Само не е имало кой да работи по въпроса.

58

Бай Ганьо

преди 5 години

До Анонимен 50Този пък цял психопрофил ми направил хаха. Явно доста те е жегнал коментара ми за да седнеш да си губиш времето да коментираш непознати! Колко си далеч от истината само. Наистина ли мислиш, че като се държиш като примaт с жените (ала големия мъжкар) ще имаш успех във връзките? Най-много да ти "върже" някоя отчаяна и наивна женица с нулев опит с мъжете. Мyхльо.

57

Анонимен

преди 5 години

Българските мъже са много консервативни. Те трябва да разберат , че жената има право да се е... с всеки който види. И трябва да са съгласни с това. В същото време, ако мъжът го направи с други жена, той е бо...клик, мръ.....сник и т.нВ замяна на това, че жена му е разкрепостена. мъжът трябва да изкарва парите в семейството и да и угажда на всички прищявки. Защото ако не поддържана, а хубави дрехи, прическа и грим, как ще отиде при любовника? Трябва да се поддържа ниво.

56

Анонимен

преди 5 години

Нали жените обичате лоши момчета ? Искате да е пич, да има тръпка...От какво се оплаквате тогава ?

55

Степан

преди 5 години

Насилниците вътрешно са слабаци и се правят на мъже само на детето си или на жена си. Или трябва да е някой видимо по-слаб човек. Тогава и него тъпче за кеф, за собствено самочувствие. Видите ли някой да ви се прави още от рано му строшете зъбите или му счупете носа. Винаги удряйте в лицето. Никога не позволявайте да ви тъпчат. Момичетата да тренират спортове, бойни изкуства, бокс, мма. За момчетата е задължително да развият психика! Аз от малък тренирам и се готвя за живота и съм кален.