483

Евала. Честито.

преди 5 години

Американците пак намериха начин да ни издоят. Най вероятно сделката ще се извърши на възможно най високата цена за бройка.Тия самолети ще ги изплащаме най малко 20г. и вероятно там ще потънат много милиарди!За тези които не знаят подръжката на Ф16 е скъпа. Според данни от самата фирма Локхийд Мартин поддръжката на Ф16 е около 23 000 хил. долара на летателен час. (всеки може да провери това)Ако имаме 15 такива самолета за период от 20г. смятайте каква бездънна яма е това.

482

Пилот-ветеран

преди 5 години

Още другия месец напускам ВВС. Тая машина има 30% инциденти. И други колеги мислят да напускат. Да ги купуват, да видим кой ще ги кара. Да внасят индийци за евтина работна ръка-бойни пилоти...

481

дфб

преди 5 години

оба4е той не може да лети с гориво от нефтохима!!! проверете това!! тоест внос и ще зависим от друга държава!

480

ПроСоТо

преди 5 години

До тонкатакукло,силно се надявам,че просто дращиш тук ЗА ПАРИ!..Иначе мало_умията,които блъскаш,биха говорили много лошо за теб..

479

Krom

преди 5 години

Е, хайде лека момчета и момичета. Да поздравим пилотите от Бойната ни авиация, че няма вече да ги гледат като прошляци и, че ще има с какво да продължат традициите. Нито аз, нито Вие сте специалисти по самолети, освен в Уики-то. Боби, то руско ли беше? Добре, извинявай - шегувам се. Нека момчетата които ще летят с тези самолети кажат.

478

Анонимен

преди 5 години

Не се радвайте.. най рано 2024 е доставката,а дотогава борисов няма да е на власт и този лобистки договор ще бъде развален

477

ЛайНоТо

преди 5 години

Наздраве!

476

Анонимен

преди 5 години

Браво!

475

ПроСоТо

преди 5 години

До тонкатапробвай поне веднъж да пиеш,ПЕРДЕ,па тогава викай "на здраве"!

474

Krom

преди 5 години

До Боби - тоест, себе си пазят с възхваленото желязо а не протежето на което помагат? Това е ново виждане за мен. Не ми звучи добре. Я да видим, те пазят Асад (освен когато евреите малко го бият), пазят си базите?! но не и летищата на съюзника си? На кого са необходими такива "съюзници" приятелю? Не е ли малко противоречиво това?

473

ПроСоТо

преди 5 години

До тонкатаТИ със сигурно нема да спиш!..Зер реакцията е твърде негативна и такива тролчета като теб требе да покажат постоянство!...Иначе току-виж некой са усъмнил в полезността на сделката..

472

Krom

преди 5 години

До Боби - да? Аз пък мислех, че свои са създали. А то какво - пак стъпили на Интелските. Както смешника Миша Калашников открадна от Хюго Шмайзер. Както великя Корольов от Фон Браун, както (и американците между другото) са копали от от немския "Щурмфогел" и т.н. А за прекопирания американски "Митчъл" до там, щото и камерата на пилота са направили, без коментар. Боби, трудно се защитава незащитимото приятелю.

471

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ загроби България ! Историята да го помни и осъди !

470

ПроСоТо

преди 5 години

До тонкатаейиии!..Добре че та научиха "да пишеш на компютор"..Та да блъскаш една и съща щуротия по форумите десетки пъти....Колко пъти да те репликирам?..-"другаря" НЕ се радва ,а се тревожи че заради такива съвременни еничерчета като теб,може и да ни метнат некое чудовище..И не ф-16,ами и "ф-160" не може да направи нищо!

469

Боби

преди 5 години

До KromС-300 и С-400 заедно с защитните БУК, Тор и Панцир стрелят само по арабески дронове (свалени десетки)Тези системи са там за защита само на двете бази Таурус и Лактакия - не са там да пазят Асад.

468

Боби

преди 5 години

До KromПреди 10-15 години РФ купи старите фабрики на Интел (по втория начин)педи 10 години почнаха да произвеждат свои чиповеРазбери модерен радар без цифрови филтри(спец чип) за скрап не ставаРадар без спец СИГНАЛЕН ЧИП не може да формира радио лъч камо ли да прави екстри като скачаща честота, работа на няколко честоти едновременно и управление *** мощността на лъча и прочиеРЕБ и РЕП апаратурите без електроника не могат да реагират и да се учатОтдавна "кибернетиката" е на пиедестал в РФ

467

Krom

преди 5 години

До Боби - мдаа, и F-15 имат, кошмара на всеки който е воювал с тях .. а това, как променя казаното от мен? Прехваленото руско ПВО, според хибридните руски клипчета в You Tube трябва направо в завода да сваля било самолети, било ракети или бомби? А всъщност кротува. Разбери, руснаците ги е страх от евреите. Ще ядат голям бахур ако точно с тях се сдавят и не смеят. Те с турците не посмяха.

466

Темелко

преди 5 години

България само може да спечели от историята си като страна-спасителка на еврейски животи. Трябва да рекламираме това. Браво на нашите че отидоха да заздравяват дружбата, но е нужно още. НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ВЛИЯНИЕТО КОЕТО ИМАТ ЕВРЕИТЕ ВЪРХУ СВЕТА.Евреите имат силно влияние в Русия, СССР го създадоха евреи, първата страна признала Израел е СССР. Не всичко е армия, трябва да имаш и силна дипломация и тайни служби. Евреите са ненадминати в това. Русия нищо не може да направи на Израел.

465

сс

преди 5 години

На гол тумбак чифте пищови!!!В България не остана народ,кой ще плаща скъпите играчки на гробарите???

464

бай х

преди 5 години

пирамиди фараони и балъци за милиони ...... плащаме авансово и чакаме 10 години / минимум / защото пред нас трябва да направят самолетите на Бахрейн и още една държава /във завод който не съществува , ф 16 е спрян отдавна от производство ..всички сладки приказки са оферти само на книга