17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо ""Интересно ми е""Не, не ти е интересно....... просто си троол, който копира едно и също през ден.Добре. А сега по темата, ти имаш ли все пак представа защо в САЩ 42 милиона гладуват (официални данни, реално са много повече), при условие че са най-големият производител на нефт в Света?

16

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че никой няма представа какво и как ще се случи... Нито агенции, нито анализатори, нито нобелови лауреати... Никой!!! Теглиш 100000, при лихва 3%, доход 2000, режийни 1800, непредвидени 300 /болест примерно/. Сметката всеки от Вас може да си я направи. Дълговите проблеми ще определят на къде ще върви наша милост "човека"... Лошото е, че в повечето конституции дълговете и вземанията се заличават във военно време. Дано да не съм прав...

15

Интересно ми е

преди 5 години

Интересно ми е, как може в една страна която е производител номер 1 на нефт всета 42 милиона от населението и да гладуват и федералното правителство във Вашингтон се принуждава да им дава купони за храна - food stamps - защото ще озвереят от глад и ще почнат да стрелят и мародерстват по улиците, а това означава само едно - гражданска война в САЩ!

14

Анонимен

преди 5 години

Със сащ не трябва да се обвързваме ,нито да купуваме от тях самолети .Никакви договори не спазват и единственотона което са способни е да лъжат , крадати разпалват войни . А ние трябва да сипочистим министерския съвет от технитеслуги , защото те ще ни докарат кризата оттам тук .

13

Анонимен

преди 5 години

На тези, които са най-тясно свързани със САЩ ще им разплетат гащите!

12

Анонимен

преди 5 години

До БАНАНИЩо се снимат в порно филми ли?Ми щото правят секс и за 1 час им плащат толкова колкото биха изкарвали за 2месеца с по осем часов работен ден.Хем си правят хубавото хем печелят парички.

11

БАНАНИ

преди 5 години

А нали американците са най-богатата нация и всички са богати и живеят добре и трябва да взимаме пример от тях, защо тогава взимат кредити да си платят образованието? Защо много американски студенти прибягват до порнография и прoституция за да си платят образованието или наема? През 1989г. българите искаха банани, а през 2019г. са бананова република и имат предостатъчно банани! Яжте банани! Сутрин, обед, вечер! Банани, банани, банани!

10

Анонимен

преди 5 години

Ако САЩ изпаднат в криза, тогава ще сме платили едни пари, но поради форсмажорни обстоятелства няма да видим нито самолети, нито пари!

9

Анонимен

преди 5 години

Ъм,не ги мислете тия.Има евтини колежи и университети цялото учене е 50-80 хил. долара.Ако сте местен цената пада двойно.Е,вярно че е в някой щат далеч светлинитр на големият град и преподавателите карат пикапи и стари джипове а не поршета но след държавната помощ е 15хил долара на година.Добре са си американците зле са тия които не искат да работят а само се наливат с алкохол и се дрогират по цял ден.

8

Анонимен

преди 5 години

Това е само една от причините за очакваната финансова криза. Опасявам се, че ще бъде тежка и дълга, особено за бедняци като нас, които отново купуват фабрика (самолети) на 8-ми септември!!

7

Дж. Сорос

преди 5 години

Теглете кредити и не му мислете ! Чичо ви Сорси прави гуша и киха жалки стотинки на русофобите !

6

българин

преди 5 години

Редно е след подобни статии тук да буде кълнат и псуван Драгалевския Ай дук! Може и Сашо Нереза.

5

Анонимен

преди 5 години

А защо западните богати хюмнетa дърпат заеми за да се изучат, да теглиш заем за да блъскаш някъде до края на дните си всеки божи ден не е на добре.

4

Анонимен

преди 5 години

е, като няма водка има долари.

3

Анонимен

преди 5 години

То си било много хубаво при демокрацията бе...

2

Анонимен

преди 5 години

Светът върви към нова световна криза.

1

Анонимен

преди 5 години

Глобалистите от Световната банка и краварите набутаха целия свят в блатото на капитализма и кредитната задлъжнялост.