51

До Циник

преди 5 години

Ти си и ***, а и цинк защото кофата ти е поцинкована. И не си никакъв националист, а обикновен комунист.

50

Анонимен

преди 5 години

четейки тази новина дори не забелязахте как се разрушава на пух и прах мита за върховенството на закона и май нашите съдилища са копие на тяхните.

49

Анонимен

преди 5 години

Живял съм в Англия, давали са ми флаери на улицата "Не на иcлямизaцията на Aнглия", ей така произволно защото още на външен вид ме виждат че съм бял, християнин, европеец. Този случай...Илхан Ахмедов... няма нищо общо с БЪЛГАРИЯ

48

Анонимен

преди 5 години

Илхан Ахмедов е чyдесно българско има такива са новите българи Зюмбюл, Айше, Ахмед, Айнур Българите станаха Жорж, Виктория, Фридрих ,Джон и Доналд.

47

Някой

преди 5 години

Господин ***. Не само ти работиш от малък :). Спокойно не се пени. Като си националист, защо не се бориш със всички сили за доброто на държавата, защо не построиш нещо, защо блъскаш само омраза? Това ли е да си убеден националист? Утре ако твоето дете замине за чужбина и е пренебрегнато пак ли ще си толкова строг и убеден националист? Или ще се бориш за права и ти?

46

Анонимен

преди 5 години

Да, родителите така учат децата си от малки - в чужбина е рай, в България е ад.

45

Анонимен

преди 5 години

В България ни бият ромовете, в чужбина ни бият чужденците. Тежка е съдбата на българите.

44

Анонимен

преди 5 години

Да види *** какво е като той се отнася така към другите.

43

Анонимен

преди 5 години

Най са ми противни разни националисти и расисти дето цял ден си чешат мад урите. И чакат да им преведат социалните помощи, за да ги изхарчат за алкохол и дрога, като толкова си обичат държавата защо не са на работа, а се занимават да тормозят хората отишли да изкарат някоя лира с честен труд.

42

замислете се

преди 5 години

нали знаете, че ония нито са знаели името му нито нищо- виждат някви от Източна Европа, защото за тях сме еднакви, и бият. Тъй че кой бил българин и кой не са смотани въпроси, от Източна Европа от столетия за нищо ни нямат не само на Запад, но и на Изток. Вместо да се държим заедно ние сме единствената нация дето се дели и се прецаква и в чужбина, всички други дето ги плюем си помагат, и турците и евреите и гързите и всички останали небългари си помагат, а вие първо се разграничихте от тях...

41

Анонимен

преди 5 години

Илан Ахмедов не звучи, като Българско име, или аз се бъркам!

40

Някой

преди 5 години

Ей колко сме смели и какви националисти сме. Ние в собствената си държава сме на дъното тръгнали сме да оправя чужбината. Срам Българино...Никаква чест и гордост нямаш..Седнал да се пени на името на човека. Барак да не е 100% американец, че стана и президент?! Глупаво и озлобено племе. За Шотланците, като ги познавам тези с анцузите каква класа са и колко са умни ми идва да се гръмна, но важното е да си плюем по нас. *** сме си и това е.

39

Анонимен

преди 5 години

Не че нещо ама 1000 пъти е казано, започнеш ли бой удряй първо в кайсиите. И пак никой не го прави.

38

Saki

преди 5 години

Ако се изравнят заплатите ,надали някой би стъпил на тия смрад ливи британски острови, на кой му се живее на такива ужасни и мрачни острови.

37

Анонимен

преди 5 години

Илхан Амедов е чудесно традиционно българско име. След 20 години ще се чудим на такива дивни имена като Иван, Мария и Георги ?!?! И отишъл в англията и се _осрал? Ял бой? Паметник ще слагаме ли?

36

УКВ вйвйдудкдб

преди 5 години

Никой не ще некви да им взимат хляба, па ние сме толкова страхливи че ще ни бият навсякъде скоро, нищо че сме в европейското семейство, нимой се съберем 100 000 души малко се жегнат тия в софийския парламент, тия дебелаци няма мой да тичат от страх да не им направим фрактури като тия двамата в Шотландия на българина. Не бил доволен от съдебната система на Шотландия, че дето и да идиш си чужденец, пришелец каквото че сме в ЕС, много важно.

35

да

преди 5 години

Този човек няма общо с България и не е българин !!!

34

The Patriot

преди 5 години

Нека дойдат на морето. We are waiting for you at the black sea.

33

.

преди 5 години

Илхан Ахмедеов е българин? Стига бе! Чувал съм, че българите носят имена като: Иван, Георги, Камен, Петър, Васил, Павел, Димитър...Илхан ще да е тyрчин, *** или някой интегрирал се. Ако беше българин щеше да носи друго име.Тези хора, когато са в България се самоопределят като турски етнос. Излязат ли, обаче в Европа веднага стават българи.

32

Анонимен

преди 5 години

тук не става въпрос за българи и шотландци, а за човек, който си върши работата и за крадци/вандали!.....и от двете страни можеше да е всякаква националност или етнос!