23

Анонимен

преди 5 години

излиза че всички алкохолоци са гении...

22

Анонимен

преди 5 години

Хемингуей и Лерментов са класа..............Терзийски къде се слага до тях???Ласкин беше добър актьор, но не и гениален..................и няма как да се пишат двамата до тия , написани по-горе!!!

21

Мдааа

преди 5 години

Колко удобно! Щото сме много просветени и прогледнали ще си се наливаме, за да "не виждаме" ужасното в живота. А близките ни, тия дето ни потдържат, дето ВСЕ още им пука за нас - кучета ги яли. Висша форма на егоизъм, господин Терзийски! И не, тия дето караме трезв живот живеем. Вие дето пиете съществувате.

20

Анонимен

преди 5 години

Явно Терзийски ще запомни Ласкин само с пиенето му. Не с ролите или музиката му, а само с пиенето му. Целият пост е едно огромно извинение за собственият алкохолизъм на Терзийски. Не намирал смисъл в живота, затова пиел, а тези, които не пият били страхливци, видите ли? А не му идва на акъла, че намерилите смисъл в живота нямат нужда от пиене или наркотици. Не му идва и това, че пиейки все повече се отдалечава от смисъла - алкохолът замъглява съзнанието, целите се размиват и изчезват.

19

Че защо,

преди 5 години

Какво лошо е казал Терзийски.Напълно си е прав,човекът си показа душата.А вие го нападате.Цитирайте Ботев-вино,вино...

18

Сата НАТО

преди 5 години

Доста т-по излияние.Ами има и хора, които виждат смисъл в живота и си го харесват с всичките му кусури. Не знам как може да смяташ живота за безсмислен, т*п и безперспективен и да родиш дете. Някои и две деца, Защо не отиде да каже на дъщеря си, че живота е безсмислен, пошъл, гаден и несправедлив и да и сипе и на нея една водка. Глу пак.

17

Василев

преди 5 години

Твърдият алкохол е наркотик, почти като хероина е, ако станеш зависим!!!Гаранция ви давам, че няма бивш алкохолик,наркоман или п.роститутка, това е до гроб!!!Агент Питър Мъниган!ЦРУ!!!

16

Анонимен

преди 5 години

И каква е разликата между Терзийски и Ласкин. Силни в думите, слаби в действията си. Виновен им е целият свят, а причиняват страдание на самите себе си и хората, които ги обичат. По делата ще ги познаете. Умни, талантливи и какво от това.

15

Анонимен

преди 5 години

Според писанията на Калин Терзийски е нормално да пиеш като смок и да се алкохолизираш................айде сега пуснете още няколко такива статии!!!

14

Анонимен

преди 5 години

А има едни неразбрани некадърници на които религията забранява алкохола! Та се успокояват и изразяват отношението си към обществото като стрелят по дискотеките.....

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя някакъв мъченик се изкара, че и до Хемингуей се нареди. И пак си пролича егоизма му. Близките му са длъжни да го спасяват и дундуркат защото той си мисли че е специален.

12

vlady

преди 5 години

Калин Терзийски е голям български пианист със сериозни постижения в алкохолната подготовка, постигнал е многократно делириум и е удостоен с високото звание "Горький пропойца" за успехите си с чашката.В пианизма може би превъзхожда покойния Иван Ласкин, но като писател определено е по-слаб отколкото Иван Ласкин като актьор.

11

Анонимна

преди 5 години

Кой е тоя Терзийски и къв е тоя да говори в мн.число. Не може всички да жулим като въпростния "журналист" , не че не ни се иска , то така е най -лесно , но имаме отговорности. Да си разказва на някой наивник тезите му...

10

Анонимен

преди 5 години

Както казва баба - Кой не ще да е като хората, ама......! Съдба!

9

Ninormalen

преди 5 години

Един пияница към друг.

8

Василев

преди 5 години

Иван Ласкин загуби битката с алкохолната зависимост, а не с болестта , както сте написали!!!Нека бъдем откровени , така както и той е бил откровен!!!Агент Кени Лейджър!ЦРУ!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Терзийски,ти не си тавряс

6

а не, мерси!

преди 5 години

Огромна е разликата между алкохолика Терзийски и актьора Иван Ласкин. Първият буди отвращение, а Иван само възхищение е човешко съчувствие. На добър път към по-добрият свят, г-н Ласин, обичаме те!

5

артисти ... да

преди 5 години

Апостол Карамитев - велик, неповторим.Кальо само да гълта ракия може !

4

СО

преди 5 години

Рашидов, Терзийски - кой още от клуба на "Анинимните", ще излезе да ни каже, как най-добрите си отивали първи?!