40

Анонимен

преди 5 години

до 29 Приятелю, за разлика от Ласкин, който не е никакъв актьор за мен- Джордж Бест беше велик играч и е легенда на Манчестър Юнайтед.И аз съм фен на МЮ, но в никакъв случай не съм привърженик на Бест. Може и да е бил голям футболист, но...! За мен примерно един Рууни е много по-стойностен! Ако трябва да "гоня" някой на терена и извън него това е Рууни! Иначе Ласкин може би си има причина, но от това.. Жени и алкохол до гроб!

39

Анонимен

преди 5 години

до 37 А Ласкин 100 пъти щеше да влезе в панделата, ако живееше в Англия. Джордж Бест влиза в затвора след като го спипват да шофира пиян.

38

Анонимен

преди 5 години

Дано е така! Обаче по няколко пъти на ден различните медии дават всякакви противоречиви данни по случая.

37

Анонимен

преди 5 години

Васко да гама от село чернодрупча!

36

ЦК на ГЕРБдо 33:

преди 5 години

За разлика от Бест Ванката у затвор не е влизал...

35

Анонимен

преди 5 години

Ванката не е лошо момче, ама алкохолът ще го убие... Ванка, спри да пиеш.

34

КРЕЙЗИ ПИПЪЛ

преди 5 години

До Анонимен 28А, ДАНО ...

33

Шопо

преди 5 години

Да си се оправи Ванката,ама после да кръка с мярка...

32

Анонимен

преди 5 години

до 29 Приятелю, за разлика от Ласкин, който не е никакъв актьор за мен- Джордж Бест беше велик играч и е легенда на Манчестър Юнайтед. Пиенето на младини не му се отразяваше много. Представи си пък ако не пиеше, какъв щеше да е на терена.Същото е и с Чарли Шийн- пиеше като невидял докато правеше роли в "Двама мъже и половина", но такива роли, където никой не можеше да го замени. И това с Чарли и Бест не е пример за подражание, а констатация.

31

Анонимен

преди 5 години

Дръж се *** .

30

Анонимен

преди 5 години

Голямата грешка на Ласкин беше че заряза театъра и киното и изпадна в безделничене. А то дотам води. Дано се оправи! Не е лош човек.

29

Анонимен

преди 5 години

Парите си ги дадох за коли, жени и алкохол....останалите за глупости.Това е идеологията на първичните хора!Апнеш, пийнеш, бoцнeш... !Ако примера ви един алкохолик, на когото Бог му е дал дарба, ясно какви сте, не само Ласкин, а неговите приятели, познати и почитатели!

28

Анонимен

преди 5 години

Ще се оправи и ще спре да пие.

27

Анонимен

преди 5 години

Мъжете трябва да работят винаги. Това ги прави пълноценни като хора, съпрузи и бащи, дава им нормалното мъжко самочувствие и увереност, че справят с жовота. Ако не работят, те започват да страдат, отчайват се, макар че рядко споделят това или изобщо не го споделят.

26

Анонимен

преди 5 години

Великият играч на Манчестър Юнайтед Джордж Бест поркаше катъо за световно и му присадиха черен дроб, но той продължи да жули и накрая преди да легне на смъртния си одър каза със себеирония на журналистите " Парите си ги дадох за коли, жени и алкохол....останалите за глупости."

25

Анонимен

преди 5 години

Ако изхабите черен дроб на донор за този проклет пияница, значи не сте хора! Спасете някой свестен човек, а не този деградирал алкохолик, който е посредствен актьор, посредствен мъж и баща и абсолютно нищожество като човек!

24

Дидо

преди 5 години

И аз съм запуквал от сабале бири и водки,ама кога съм си свършил работата и имам няколко дни за губене.До магазина и обратно на компа-музика,филми,сериали и така по няколко денонощия.НО след няколко дни се взимам в ръце,изчиствам се за 2 дни и пак съм на линия.Той организма може само до една степен да приема такива режими-после дроба блокира!Пожелавам му късмет,но не може да се продължава по цял ден,всеки ден,всеки месец !

23

гад

преди 5 години

Мой близък на неговите години, с неговите проблеми беше във ВМА, но за него нямаше донор и остви дете само. Преди дни удобно беше написано, за жена изпаднала в клинична смърт, чийто органи се даряват. Имаш крава от с. Рупча-пиеш мляко. Гадно е, но го направихте егати мъченика! Стига! Нов дроб и нови литри поркане. Казано е "Ело зло, че без теб по-зло". Спрете г-жи и г-да от 4-тата власт!

22

Анонимен

преди 5 години

до 10 Никой не те кара да му помагаш на Ласкин, бе ***!

21

Анонимен

преди 5 години

Алкохолиците не могат да спрат. Ако го направят , е за кратко време, през което трупат голямо емоционално напрежение и посягат отново към алкохола. Още по - страшно е при онези, които са агресивни по природа, близките им понасят всичките им изстъпления.