138

Вожда БОЙКО..

преди 5 години

Фандъкова може би се изтърка, като кмет и ще пусна другото голямо острие на партията, а това е Цецка Цачева.

137

митрофан

преди 5 години

Софиянци,не се подавайте на популизъм.Имате си кадърен кмет подкрепян от правителството.Пари винаги има.София се развива.Недейте да си създавате проблеми с некадърници и безхаберници,които за един мадат ще окепазят сумати неща.Ние в провинцията знаем за какво става въпрос.Но все пак изборът си е ваш.

136

Стар ама стар соф

преди 5 години

По некадърен кмет София не е имала от провъзгласяването и за столица. Бил съм проектант 45години, правени са 72 часови проби на трамвайното трасе по Графа, твърди общината, какво става на 18 . 12 . 2018 г минах по улицата всичко беше строителна площадка, улеите на релсите непочистени, Днес 20. 12. 2018 пускат първите трамваи пак питам знаят ли какво са 72 часови проби ? Малко или много познавам математиката 72 часа са три денонощия !!

135

Фен

преди 5 години

Фандъкова е само от 10 години кмет и сама не може да оправи всичко в голям град като София. Трябва да и дадем още поне два мандата и да се види вече какви големи промени има.

134

Анонимен

преди 5 години

Най-често употребяваните фрази от ГЕРБ са "Видими резултати", "Правителството е стабилно", "Икономически растеж" толкова често ги повтарят, че току виж някой им повярвал. Да ама Не! Ние нито ги виждаме нито им вярваме.

133

Анонимен

преди 5 години

Посланието на ГЕРБ към софиянци е ясно - Ще продължим да крадем!

132

Анонимен

преди 5 години

Има вече фен група " Да върнем Данчето на село " .

131

Анонимен

преди 5 години

Кого да издигнат? ГЕРБ нямат кадрови потенциал. И това не е от сега.

130

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Единственият аргумент на кyманизите за кражбите на Фандъкова... - е този, че съдят по себе си...

129

Терсенето

преди 5 години

Във София се е преселил целия ***, който не става за нищо. Във София е огромна изненада да видиш софиянец . Провинциалист. И специалист по нещо си.

128

Па видими са

преди 5 години

Еле по Графа. Брилянтна работа и доста гепени кинти

127

българин

преди 5 години

Да , ама не ! Тоя път няма да стане !!!

126

Анонимен

преди 5 години

Ремонтът на Графа излезе златен, а след него улицата е неудобеа и опасна.ОСТАВКА !

125

Бежанци

преди 5 години

Близо до Лъвов мост лятото, двама *** бежанци през ноща са били хванали една жена и са щели да я изнасилят, но добре, че се е появил полицай и е хванал единия. Това ми го разказа мой съсед, но по новините нямаше информация. До кога, ще има бежанци в центъра?

124

Анонимен

преди 5 години

Ще се борим против червената *** докрай. Докато не ги изметем, България няма да се оправи. Само интриги и компромати.

123

не коцето

преди 5 години

До СТРАНДЖАТА - колко е откраднала ли? Ами сметни колко струва метър плочки - от сумата извади 1500 лева - колкото струва на Графа (т.н. ремонт) и умножи по метрите. Ето с толкова са 'вътре' софианци - а тя и нейните хора са с толкова 'напред'! 24 Милиона не е шега работа...

122

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Гответе се за загуба ,втора поред .Ще се повтори случая с Цецка Чачева .Времето на ГЕРБ и измаманото успокоение на България изтича .Ивестирайте в апаменти само в София.И се молете да няма земетресениеАпропо, в Дубай в момента е многл хубаво времето;каня ви елате и забравете еснавския живот в България, поне за ден

121

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

Чао Данче, няа да ми липсваш.Искам да си при Иванчева и посестримата и.Цялостен одит за 12г. в соф. община и всите при бай Ставри./за по- правоверните на ГЕРБ -килия с южно изложение и прясно боядисана./

120

Анонимен

преди 5 години

Щото е много кофти в София, затова цяла България иска да се пресели там.

119

Анонимен

преди 5 години

Предлагам Корнелия за кмет, да видите кво се казва плъхове да ядат от чиниите Ви