135

Прокурора Дред

преди 5 години

Колко е хубаво га има кифтета. Лошо е га дойде келнера накрая на плюскането!

134

Гробокопач

преди 5 години

До До 113Я, чакай, чакай... Да уважаваме кой? Цацаров? Бойко? Айде, моля ти се... Тва значи да си плюя на гена! Всички тия, трябва да отидат в небитието. Цацаров, Бойко, Цецо, всички техни поддръжници, всички техни бизнесмени и поддръжници. Защото покваряват съзнанието и убиват Българите! Това е Война, момче. Смърт за ГЕРБ, Победа за Българите!

133

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам да са невини,но и доказателствата за виновноста им издишат!Нямаше нужда да бъдат арестувани!Сле като полицията е получила разрешения за подслушване е трябвало да продължава да записва и да бъдат следини!

132

Анонимен

преди 5 години

Засега няма нищо читаво, което да доказва, че тези двете са взимали подкупи. Ако имаше, щяха отдавна да са ги осъдили.

131

Анонимен

преди 5 години

Облеклото им, изказът им, външността им- това го пишат не просто *** на ГЕРБ. Тези *** са подучени от милиционери как да очернят обвиняемите.Някога при диктатурата на пролетариата са включвали към обвинението и облеклото, шапката, прическата, обувките, изражението... на обвиняемия. Троловете ги инструктирали да се закачат за външния вид на двете жени и да насаждат омраза в обществото срещу тях.

130

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ги подлага на психически тормоз и следва самоубити от ГЕРБ. Кога ли ще стане? Днес или утре...

129

Анонимен

преди 5 години

Кажете, една причина да се уважава българският съд? По поръчкови институции за удар от съда, прокуратурата и полицията няма. А сега се появи и една нова Компи. За това гледайте в земята и никакви протести и излишни приказки, че...........

128

Анонимен

преди 5 години

То беше мръкане, как няма разкрита корупция то беше чудо. Е сега има и същите тези мрънкачи започнаха да извътът мнението, че видиш ли тези две кранти са като ангелчета. ХОРА, моля Ви не обръщайте внимание на Тролските писаници, имате си глави, мислете с тях.

127

Анонимен

преди 5 години

Не са кихнали на чичковците им ГЕРБ-аджии отгоре и са ги изпяли.Или плащаш и козируваш на началството или търкаш наровете.Иванчева ще я натискат палавите лелки в Сливенския затвор.

126

Реалист

преди 5 години

Сега очаквам ГЕРБ да ги самоубие, защото явно няма доказателства за обвиненията, по които бяха арестувани.

125

Сата НАТО

преди 5 години

Че да не би Томислав Дончев да изглежда добре и може би не фъфли, или Цецка Цачева щеше да изглежда добре ако пет месеца се изпикава под мъжко наблюдение?

124

Анонимен

преди 5 години

Колко продажност има по новинарските сайтове. Много здраве за авторката

123

Анонимен

преди 5 години

Бай *** заслужава не корупция, ами направо да му съдерет кожата, *** човек защитаваш престъпнички ей така на инат друго не заслужава.

122

Другаря Неризанов

преди 5 години

Ще връзвам връзки и ще раста нагоре! Нагоре! Нагоре!Защото такива като мен са призвани да стоят над вас, над тълпата и да ви управляват!

121

Анонимен

преди 5 години

Стига вече с тия двете кукундрели. Има много по-важни неща от тях.

120

Анонимен

преди 5 години

Къде виждаш да полазват неуважение към съда?

119

Анонимен

преди 5 години

Това някакъв виц ли е? Този корумпирана зелена баба Яга, кога точно е имала мозък? Но нищо нека либерастката пропаганда, да продължава да ни убеждава как тези са светци, лъжи, драмитизми и откровенни простотии - типично. Тези се оказаха по-по-най вип подсъдимите, няма съд, няма прокуратура, няма МВР, едни самозвани НПО-та и техните платени медии, вече колят, бесят и издават присъди. В едно нормално общество и съд, тези отдавна щяха да са тежко осъдени.

118

jobs за трол

преди 5 години

За да станеш ***, трябва да целунеш ръка на местен герберски лидер, да те назначат по държавните учреждения, след което да си заслужиш заплатата, като яко пишеш и хвалиш вожда и партията. На ръка пари няма кой да ти даде иначе, нито да те назначат на трудов договор, като ***. Така, че ходи да лижеш дупета или имигрирай.

117

До 113

преди 5 години

Има. Българския съд е институция ,към която трябва да се подхожда с уважение. Нещо на което тези две моми явно не са научени.

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 111Вие всички ли изглеждате много добре?Вашата уродлива външност не я ли виждаме всеки ден по ТВ?Ако изглеждат зле- вижте колко са зле!Ако изглеждат добре- ооо, вижте как се наконтили, в ареста ги глезят!Стига сте заличавали постовете, които не са против двете жени!