186

до 193

преди 5 години

навремето хитлерчо имаше аналогични виждания на твоите и затова в крайна сметка любимата му дойчландия стана на разорано поле

185

до 186

преди 5 години

Няколко билборда са много далеч от постоянно натрапване .Но постоянния водопад от омраза към роми , турци , обратни , квадратни е реалност .А обюествата базирани на омраза винаги всършват по един и същи начин .

184

Анонимен

преди 5 години

Драги негей, в България има гейско общество от столетия и никой никога не ги е пипал. Дори те са тормозили доста хора през годините. Безнаказано. Гейовяете имат тази склонност - да тормозят нормалните хора. Някога направих грешката да не им отвръщам в отговор. Съжалявах ги. Няма да се повтори, повярвай. Живял съм в 4 държави и говоря 6 езика. Не знам турски. Ако кажеш, че съм необразован, ела да си мерим дипломите. Губиш с нокаут в първите 10 секунди...

183

Анонимен

преди 5 години

Ваксината срещу *** алтерирането е затварянето в затвори на всеки, рекламирал *** идеология или защитаващ я по какъвто и да е начин. Тази идеология е смъртоносна. Изпитвам истинско съчувствие към родителите на децата, заразени с това отвратително феминистко творение. Някога комунистите заразяваха нискообразованите с "идеали". Сега феминистките ги заразяват с *** идеология. И двете идеологии убиват невинни. Ако държавата не вземе мерки много скоро хората ще го направят.

182

Негей

преди 5 години

Пичове, общо взето който е с нестандартна ориентация е по-добре да се маха оттук. И въобще който иска да има нормален живот да бяга далеч от тук. Тука сме яко изостанали, все едно да учиш афганистанци, че коледните базари са нещо нормално. Зарежи! България е ПРАВОСЛАВНА само дето никой не ходи на църква! България е КОНСЕРВАТИВНА само дето всички обичат СССР и Русия. Следите ли ми мисълта? Бягайте и се спасявайте, това е.

181

Анонимен

преди 5 години

Агресивната риторика на *** пропагандистите ще им донесе доста агресивен отговор. Защото напрактика те се опитват да убиват беззащитни деца. Аз лично бих защитавал сина си с цената на живота си и не ми пука, че ще го загубя, стига да взема със себе си няколко *** пропагандисти. Драги *** пропагандисти, не знаете на какво са способни майките и бащите за да защитят децата си. Мисля, тепърва ще го усетите това.

180

Анонимен

преди 5 години

Защо трябва да мразя гей? Това е все едно да мразя спинозен. Докато предпазва обществото от заболяването си може да има само моето съчувствие и разбиране. В момента, в който започне преднамерено да сее заразата си трябва да бъде укротяван със всички възможни средства. Защотото и *** промяната убива като спина. Но по - болезнено за родителите на болния.

179

Анонимен

преди 5 години

До 185мразещите всеки различен,почитатели на ракията и бахура..а т.н. "различни", защото постоянно демонстрират, натрапват по всевъзможен начин присъствието си. Ей това питами ние , обикновените селяни с ракията и бахура... и не получамаве отговор! "Отклонението - норма, нормата - отклонение!" !

178

Анонимен

преди 5 години

Да обвяваш някого за хомофоб защото е против *** пропагандата говори за твърде ограничено мислене и крайно непродуктивен интелект. Или за абсолютна неморалност. Аз бих казал, че всеки, деминстриращ публично хомосексуална ориентация е убиец и трябва незабавно да бъде арестуван и да лежи доживот. В затвоа, в ограничена среда, може да получи възможност да пропагандира и експлоатира до края на живота си менталните си заболявания. Те така или иначе са нелечими. Аз не мразя болни хора.

177

Анонимен

преди 5 години

"това че ще махнете билбордовете , няма да спаси БГ-тата природата ще мине с прахосмукачката и ще почисти мразещите всеки различен,"По принцип природата почиства всяко отклонение от заложената норма. Затова гейовете не можете да се възпроизвеждате.

176

Анонимен

преди 5 години

Аз не съм хомофоб. Не искам децата ни да се самоубиват заради психопатията и социопатията на няколко психопата. НЕ ИСКАМ ДЕЦАТА НИ И НИЕ ДА СТРАДАМЕ ЗАРАДИ НЯКОЛКО МАСОВИ УБИЙЦИ! Да ви кажа честно, склонен съм да се радикализирам в това отношение. На прага съм. Бих убил хората, опитващи се да убият сина ми! С удоволствие.

175

Анонимен

преди 5 години

ЕС убива България !!

174

Анонимен

преди 5 години

това че ще махнете билбордовете , няма да спаси БГ-тата природата ще мине с прахосмукачката и ще почисти мразещите всеки различен, почитатели на ракията и бахура

173

Анонимен

преди 5 години

За *** пропагандата трябва да се влиза доживотно в затвора за предумишлен опит за убийство. 80% от *** алтерираните правят ПОНЕ 1 ОПИТ ЗА САМОУБИЙСТВО. 40% ПОВТАРЯТ. И *** пропагандистите го знаят това! Ако не смътрна присъда, понеже нямаме, трябва да влизат доживотно без право на обжалване. Драги приятели, НЕ ПОЗЛВАЙТЕ ПОВЕЧЕ УСЛУГИТЕ НА РЕКЛАМНИ АГЕНЦИИ, ПУБЛИКУВАЛИ *** РЕКЛАМИ! ТЕЗИ ХОРА УБИВАТ ДЕЦА!

172

Анонимен

преди 5 години

Това ни докараха ционистите, либералите, американските приятели и никога несъществуващата демокрация. Деградация, гей паради, вегани, упадък на моралните ценности.

171

Анонимен

преди 5 години

предполагам, че от винилите до утре сутринта няма да има и помен...

170

Анонимен

преди 5 години

До 176Истината е, че няма никакво значение с кого си лягаш.."истината" ? кой ти втълпи, че това е истина?

169

РККА

преди 5 години

НЯМА СТРАШНО ТОВА Е ПРОСТО ЛЮБОВ.... Е това е девиз на всичките ни управници за 30 год демокрация,клатят ни е с тоз девиз ....

168

:))

преди 5 години

Обичам риба! / пържена, а не да се грижа за нея! Това е Любов! :))

167

Анонимен

преди 5 години

Болни хора, които нищо няма да оставят след себе си! Нищо! Едно кръгло, голямо НИЩО !