81

АТАКИСТ

преди 5 години

Бай Дончо не случайно иска Англия да излезе от ЕС, за да отслабне и да може да я контролира. Няма такъв фашистки ***.И добре, че Меркел е партия с Владимир, че и Германия досега под влиянието на рижавият фашист да е вече в немски Брекзит.

80

Реалист

преди 5 години

Русия е част от решението, а не от проблема за Европа. Дълго е за обяснение, но при правилно отиграване на ситуацията, Европа, Китай и Русия могат да спечелят от взаимно изгодни взаимоотношения, независимо от някой различия. Това обаче въобще не е угодно за САЩ и в крайна сметка, вероятно Европа ще бъде жертвана, както в момента се случва с Украйна. ...Америка над всички, без оглед какви ще са последствията за останалите нации в света. Те си го казват в прав текст.

79

Миял

преди 5 години

До Анонимен--83;Тя Русия много обича да "спасява". Когото е "спасила" 100 г. не може да се оправи.Б--я е пример за това.Пази Боже русия да те спасява.

78

Анонимен

преди 5 години

Германия е *** и измислена държава, източните й територии са славянски. Берлин значи мечка на старославянски. Да са благодарни защото Сталин можеше да даде и ГДР на Полша или направо да създаде нова славянска държава - няма лошо. От проклетите немци само катастрофи видя континента.

77

1.5.1945г.

преди 5 години

Някой трябва да спаси Европа от самата себе си, но няма желаещи ;) Това да не е концерт по желания. Два пъти ви спасяваше руснака от собствената ви глупост с цената на милиони жертви. Стига толкова. Да ви спасяват краварите ама те вместо това искат да ви разпадат хахаха.

76

Анонимен

преди 5 години

До привет из ГерманииСеверна Корея е фактор със световно значени с който дори САЩ се съобразяват, а България я подритват с презрение като изтривалка. Българите могат само да мечтаят за стандарт на живот като Северна Корея, която дори под санкции и изолация които продължават от десетилетия произвежда всичко сама и налага волята си над САЩ.

75

на дъното

преди 5 години

дойчевеле са най-долнопробната пропагандна агенция, която зная - не стават за четене, слушане или гледане, щото обиждат интелекта на читателя, направо се поругават с него; освен това са агенция на цру и е нахално да си слагат в името "дойче", освен ако не искат да подчертаят окупационния статус на уса в германия

74

Миял

преди 5 години

До Анонимен--86;Вие русофилите като чуете Русия си събувате гащите и се надупвате.

73

Анонимен

преди 5 години

Къде се продават шоколадите Рошен?

72

Анонимен

преди 5 години

лесна, трудна, все тая

71

Миял

преди 5 години

До Анонимен--62;Ти сигурно си резултат от онождане на *** с пиян руснак.Казвал ли ти е някой колко си халтав?

70

Анонимен

преди 5 години

Че кой иска да я превзема източна Европа. Източноевропейците сами си смъкнаха гащите и се наведоха на Запада и сега тъне в мизерия. А Русия няма никакво намерение да я превзема, какво ще я прави? А ако източна Европа извърши акт на агресия срещу Русия ще бъде унищожена за минути с ракети от Азовско море и от Калининград.

69

Расия

преди 5 години

Прибалтика и Финландия, Швеция и Норвегия отдавна трябваше да се анексират към Руската федерация, това щеше да стане още през злополучната студена война 1941, тогава финландците спасиха северните си съседи. Но времената се менят, Европа е изнемощяла старица, скоро или ще бъде Халифат или ще бъде част от Великата Руска Федерация, доброволно или не!

68

Анонимен

преди 5 години

Да идва Вова и да ни спасява, че от тези пактове, конвенции, гей паради, политическа и икономическа НЕМОЩ, направо ми се повръща. В цял свят се смеят на еврогейовете. В цял свят!

67

хайде де

преди 5 години

Цитирайте и думите на Зигмар Габриел от преди няколко дни -"Украйна се опита да ни вкара във война", коментирайки провокацията в Керченския проток.

66

Анонимен

преди 5 години

един въпрос Искам само да гледам къде беше Украйна когато правеше загуби Кремиковци виевски щях да ти щеше да да ти защото се намирате между врагове между врагове

65

Анонимен

преди 5 години

Европа няма да я бъде, оттук нататък обедняване, кризи, разпад и война. Незнам защо, но евреите са вдигнали мерника на ЕС. Това стана внезапно, някъде след 2009г.

64

Путин

преди 5 години

Търпение друзяСКОРО и в булгарий....

63

Анонимен

преди 5 години

Вижте разберете Ще се движите между врагове ще разберете това нещо ще разберете че се грижите между врагове между мъж и врагове се движите между нас ни враговете мръсотия мръсотия

62

Анонимен

преди 5 години

моята съседка и от руски произход дошла дошли руснаци да работят в Кремиковци моята женичка ще явява като касиерка на входът и получава 80 лв че е касиерка сега внимавайте много чистачката е на 75 години дебела възрастна жена която получава 80 лв Тя има нещо някакви руски корени запишете си готова Точно така запишете си това ще дойде време ще огладнеете и ще станете Крушари и Ще ми пуснете бездомни мръзнете отвънка и избързвайте измръзване изпуснете отв и трябва да се за то да се сетите за това